1/26/2010

These streets will make you feel brand new, the lights will inspire you

yttyjtyjytjtyjytjy

nNN

Hiustenlaitto tuottaa talvisin huomattavasti enemmän vaikeuksia kuin kesäisin, ainakin allekirjoittaneelle. Hiukset sähköistyvät - varsinkin jos käyttää akryylisiä kaulahuiveja, mutta myös ilman niitä. Lisäksi pipoa on pidettävä päässä useimpina pakkaspäivinä, eikä nutturat tällöin ole edukseen, ellei halua näyttää kaljulta. Otsatukka tuottaa myös ongelmia: ilman sitä jotkut pipot näyttävät hassuilta, mutta toisaalta jotkut pipot liiskaavat sen niin, ettei pipoa tee mieli ottaa pois päästä sisällä, koska silloin näyttäisi siltä kuin ei olis pessyt hiuksiaan päiviin. Lisäksi pipon käyttö tekee hiuksista rasvaisemmat nopeammin, mutta ilman sitä ei meinaa tarjeta kovimmilla pakkasilla. Ja vielä se kurjin ongelma - latvat on järkyttävän kuivat ja sen vuoksi huonokuntoiset.

nNNNnn

Olen kuitenkin löytänyt muutamia varsin hyviä tuotteita, jotta selviäisin talvesta mahdollisimman hyväkuntoisin ja epäsähköisin hiuksin. Ajattelin jakaa ne teidän kanssanne, joskos näistä vaikka olisi apua jollekin! Kuvassa ensimmäisenä L´oréal Elvitalin Night Elixir, joka jätetään hiuksiin yöksi. Se on tarkoitettu kuiville ja karheille hiuksille ja se lupaa tehdä hiuksista elinvoimaiset ja helposti hallittavat. Hiuksista todella tulee pehmoisemmat ja ne on helpompi harjata ja muotoilla, aine ei tee hiuksista raskaita ja likaisen tuntuisia, kuten jotkin leave-in -hoitoaineet.

Toisena kuvassa näkyy L´oréal Elvitalin hoitoainesuihke, joka sekin on hiuksiin jätettävä. Käytän tätä ja edellä mainittua vuorotellen, vähän fiiliksen mukaan. Hoitoainesuihke lupaa korjata ja vahvistaa vaurioituneita hiuksia - en menisi vannomaan, että kaksihaaraiset muuttuisivat tätä käyttäessä hyväkuntoisiksi, mutta ainakin tämä kosteuttaa latvoja tehokkaasti ja mikä parasta, vähentää sähköisyyttä. Ensisijaisesti suihkin tätä kosteisiin hiuksiin, mutta jos hiukset tuntuvat kovin leijuvilta, suihkin tätä myös hieman kuiviin latvoihin. Jos en ihan väärin muista, niin tää maksaa alle kolme euroa meidän Prismassa :--D Eli ei mikään paha sijoitus...

TRESemmén Heat Defence muotoilusuihkeen olen saanut testattavakseni ajat sitten ja vaikka olen käyttänyt tätä lähes viikoittain, ei tämä tunnu tyhjentyneen lainkaan. Suihke on huipputuote käytettäväksi ennen föönausta - sisältää lämpösuojan ja on koostumukseltaan kevyt. Joskus olen suihkinut tätä hiuksiin ilman föönausaikomuksia ja olen huomannut tämänkin estävän sähköisyyttä jonkin verran. Tämä suihke on ainoa tuote, josta TRESemméltä pidin, mutta pidän tästä sitäkin enemmän. Edullisuus, riittoisuus ja toimivuus ovat avainsanoja. Lisäksi tuoksu on hyvä, ei liian makea, eli ei estä hajuvesien käyttöä.

Viimeisenä kuvassa on Wellan Shockwaves Gloss Serum. Tätä ei tarvitse kuin yhden painalluksen latvoihin levitettäväksi ja jo on sähköisyys tiessään! Tämä on ollut aika ehdoton tuote tämän talven aikana ja on muuten riittoisa. Alussa tein sen virheen, että laitoin tätä hiuksiin liikaa ja liian suurelle alueelle. Lopputuloksena hiukseni näyttivät rasvaisilta ja kiiltäviltä, enkä oikein hakenut sitä lookkia... Kun tätä malttaa olla laittamatta liikaa, tämä toimii loistavasti! Hintaa en tälle osaa sanoa, sillä tämänkin olen saanut testattavaksi blogin kautta.

Yksi tuote multa kuitenkin puuttuu: hyvä hiusnaamio, joka tekisi hiuksista hyvinvoivat ja pehmoiset! Olisko teillä vinkkejä? Mielellään joku budjettiostos, mulla ei ole tapana sijoittaa hiustenlaittotuotteisiin...

Ida

25 kommenttia:

brita kirjoitti...

Jos tykkäät tuosta Night Elixiristä, kannattaa ehkä testata myös l´oréal elvitalin re-nutrition -naamio (:

Anna kirjoitti...

Mulla TRESemmén hiusnaamio tepsi kuiviin latvoihin! Purnukka maksaa sen 6,90€ ja kutreista tulee ihanan pehmoiset! Mutta se sulta taitaakin jo löytyä, vai? :-)

ida kirjoitti...

brita, oh, en olekaan huomannut että samaa sarjaa löytyy hiusnaamio! Kiitos, täytyy ehdottomasti käydä tsekkaamassa se :-D Ei varmaan ole älyttömän kalliskaan?

behaviour, jep, se multa löytyy, mutta en tiiä onko vika purkissa vai mun hiuksissa, mutta tuntuu siltä ettei se tee hiuksilleni yhtään mitään?!:--O Ehkä se vaan ei oo mun hiuksille sopiva, koska shampoo&hoitoainekaan eivät toimineet hyvin... Hyvä että sulla on kumminki toiminu se! Onneksi sisko voi käyttää sen multa :-D

Salla kirjoitti...

Pitääki lähtee hiusmömmöostoksille! Kiitti vinkeistä!

S kirjoitti...

L'Oréal Elvital Nutrigloss hiusnaamio on aivan loistava, tekee tukasta pehmoisen ja tehokosteuttaa (eli sähköisyys vähenee) ilman silikoneja! Tosin kuulin villiä huhua, että tämä poistuu valikoimasta mutta jostain tätä vielä saa.. Hinta pyörii siinä kuuden euron paikkeilla.

mmaria kirjoitti...

TRESemmén naamio ei oo mulla ainakaa tehny mitää erikoisen hyvää jälkeä mut elvitalin nutri gloss on ihan loistava;) ostin TRESemmén 500ml purkin alennuksesta 5e ku katoi et nutri gloss makso sokoksel 7,90 ja purkki oli 250ml nii aattelin et jee sain tosi halval paljo tuotetta mut tota.. ei ehk iha best buy!:D

Nunu kirjoitti...

Itse en aiemmin hirveästi välittänyt hiusnaamioista, koska en huomannut niiden käytössä mitään konkreettista vaikutusta (ja vaikutusaika aina joku 15 min plaah..kuka jaksaa venaa...). Kunnes sain testattavaksi Aussien frizz remedyn, huippuhyvä naamio, ja tarvii pitää hiuksissa vaan 3min, ei paha siis :)tekee omista hennoista ja sähköisistä hiuksista ihanan pehmeät ja hillitsee sähköisyyttä, plussaa hyvä tuoksu :)

noona kirjoitti...

Aussien Frizz Remedy on parhain testaamani hiusnaamio! tekee hiuksista silkkiset, pehmeät ja kiiltävät. ja se tuoksuu mun mielestä hyvälle ja purkki on muutenkin kätsy! suosittelen! :)

lumiii kirjoitti...

Mulla kaikki nuo samat aineet ::) wauude1

Anonyymi kirjoitti...

hei tulipas nyt tästä hius-asiasta mieleen, että kokeilitko sitä hiuspuuteria mistä puhuin mun blogissa! ainakin kyselit silloin että mistä sellasia saa.. :) olis meinaan kiva kuulla että tykkääkö kukaan muu siitä, vai kelpaako mulle mikä vaan :D

Juulia kirjoitti...

Se on kylläkin "big lights will inspire you"
:DDDDDDD

Kiira kirjoitti...

täytyykö tota yöksi jätettävää pestä pois? ja itelläni oli muuten aluks sama juttu TRESemmén naamion kanssa, mut sit tajusin laittaa sitä toosi paljon ja ei tullu pätkääkään rasvastet vaan tosi pehmeet ja kiiltävät!

imppy kirjoitti...

Heips :--) millä saat noista kuvista tossa blogissa isompia ?

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko toi sähkösyyden poistaja maksaa? Ja saaks sitä esimerkiksi citymarketista?

hants kirjoitti...

taidan marssia kauppaan hankkimaan tuon viimosen , kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

mistä toi punanen ruutupaita on ;)

ida kirjoitti...

Dee, hihii toivottavasti löydät jotain kivaa;-D

S, ooh, onko se semmoinen pinkki pakkaus?:o Oon huomannu että Vapaa Valinnoista saa pitkään tuotteiden lakkauttamisenkin jälkeen kyseessä olevia tuotteita :-D

mmaria, i feel you! mullekin on monta kertaa käyny noin, että kokeilen jotain uutta halvempaa, joka sit osoittautuu pettymykseksi. TRESemmén hiusnaamio ei ollut muakaan varten, joten ehkä jotain Loreal Elvitalia sitte seuraavaks;-)

Nunu, no sama täällä!:-D Nyt vaan talvella oon huomannut, että sellaisesta vois oikeesti olla apua näiden kuivien latvojen kanssa. Tuo Aussie kuulostaa hyvältä, etenkin kun oon ollut tyytyväinen heidän tuotteisiinsa!;-) Hyvä kun muistutit tuollaisen olemassaolosta.

noona, ihanaa, tulinpa tosi iloseks kun muistutitte mua Aussien hiusnaamioista, olin ihan unohtanu ne!

lumiii, uih, samiksii;-)

Petra, en oo vielä kokeillu! Just eilen bongasin yhden kampaamon mistä sitä saa, mutten oo vielä raaskinu ostaa sitä ku ostin eka testiin kuivashampoon, ja ku tuntu että siinä meni ~15e hukkaan niiin :-D Pitää siis venaa että risteily on ohi ja katsoo sitten rahatilanne, oon nimittäin yhä kiinnostunu kokeileen sitä!:-D

Juulia, oh noes mikä EMÄMOKA!!!!!::::(

Kiira, ei tarvitse! Sen idea on leave-in -hoitsikan tapanen, mutta sitä ainakin markkinoidaan tehokkaampana:--)

Ai, hmm, pitäisköhän munkin antaa TRESemmén hiusnaamiolle vielä yks mahdollisuus? Laitoitko sitä koko päähän vai vaan latvoihin?

imppy, moi!c: Ne saa nykyisin kai jonkun blogger-asetuksenkin kautta, mutta me ladataan kuvat ensin tinypicciin/flickriin ja sieltä koppioidaan html-koodi blogin kirjotustilaan--> näin kuvista saa juuri sen kokoisia, minkä kokoisiksi ne muokkaa :-) Meillä esim 800xjotain leveydeltään. :--)

Anonyymi, ikävä kyllä en tiedä yhtään! Mutta eikös Wellan Shockwavesia myydä marketeissa, että sen perusteella ainakin uskoisin että sitä löytyy :-)

hants, loistavaa!:--) Infoa sitten, mitä tykkäsit, mulla on ainaki toiminu kuin unelma.

Anonyymi, se on Zarasta ostettu joskus ajat sitten :-)

Anonyymi kirjoitti...

Mikä sivupohja teillä on?

Anonyymi kirjoitti...

UPEITA kUVia
millä olet muokannu ;)

ida kirjoitti...

Anonyymi, ei mikään, oon muokkaillu tän leveeks html-koodien avulla, jos sitä meinaat.

Anonyymi, kiitti! Photarillapa hyvinkin.

tiiku kirjoitti...

pitää varmaan kokeilla tota tresemmen juttua ku kehuit noin paljon :-D tarvisin jotain mikä suojaa vähän kun esim föönaa.
ootko suoristanu sillee että tota on ollu hiuksissa, vaikuttaaks se jotenki lopputulokseen? :-D

ida kirjoitti...

tiiku, hahaha hyvä:-DD Mmmm mun suoristusrauta on niin paska, etten aikoihin oo uskaltanu suoristaa sillä, mutta uskaltaisin väittää että se auttaa suoristamisessa saamaan paremman lopputuloksen, sillä jopa föönätessa hiuksista tulee sileemmät ja suoremmat kuin ilman tuon käyttämistä!:--) Etenkin jos käyttää sitä kapeaa suutinta.

sirpa kirjoitti...

hei jes teit just oikeeseen aikaan tän postauksen, mul on myös hirveet hiusongelmat tähän aikaan talvesta ! ostin just kans tota l'oréalin hoitosuihketta ja se vaikuttaa ihan hyvältä mut joku täydellinen tehohoito ois just jees, oon ikuisuuden tyhjentäny yhtä ja samaa hairstoren purnukkaa vaikka se ei vaikuta mitenkää muuten paitsi hiukset tuoksuu ihanalle :-D vois ehkä rohkaistuu ostamaan uuden tehohoidon, kerro blogissa jos löydät jonkun pätevän !

Maia kirjoitti...

Ite suosittelisin hiusnaamioksi LO'réal Elvitalin Nutri-Glossia! Meillä näyttää muutenkin olevan sama maku noiden hiustuotteiden suhteen kun itsellänikin on juuri käytössä tuo sama LO'réalin hoitoainesuihke ja TRESemmén kuumuudelta suojaava suihke :D

ida kirjoitti...

sirpa, hahah hienoa!:-D Jep, toi suihke on ok, muttei mikään miracle maker, en tiiä onko semmosta ees olemassa mutta mii wants bäääädli! Joten ilmoitan heti jos sellanen löytyy;--D

Maia, hahaha, upeeta;-D Hyvä maku sulla siis ehdottomasti, joten oikeesti siitä innostuneena voisin koettaa etsiä tuon tehohoidon itselleni c: