1/12/2010

Vuozi Kuoziz UUU- UU, osa 1

Päätin itsekin tehdä tällaisen minun vuosi 2009 -postauksen, tosin en yhtä hienoa ja tavattoman kronologista kuin Ida. Omastani tulee jotain sinnepäin, hieman itseni näköinen siis. Ei kovinkaan eksaktia, mutta pääasiat saavutetaan - toisinaan saatetaan mennä kinttupolkuja pitkin.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Uuteni vuoteni (sekä jouluni) vietin Amerikassa! Menetin sydämestäni 48,6 % Kalifornialle ja toivon, että pääsisin sinne uudestaan. Olimme San Fransiscossa sekä San Diegossa - voi että kuinka oli ihana nähdä auringonlasku Tyynellä valtamerellä, nauttia sinisestä, pilvettömästä taivaasta ja yleisesti nähdä kaikkea amerikkalaista, joita saattaa pitää jenkkileffa-kliseinä, mutta joihin sitten törmääkin ihan oikeasti. Ihmisiä tuntui olevan maailman joka kolkasta, ja se jos mikä oli jännittävää. Kulttuurit olivat sekoittuneet toisiinsa, luoden tällöin mielenkiintoisen kokonaisuuden, jonka kaltaista ei Suomessa voi nähdä. Pienenä vinkkinä voisin vielä tähän loppuun sanoa, että hyvännäköisiä jäbiä oli erittäin paljon, sellaisia rennon näköisiä ja tyylisiä ja päivettyneitä myös - taattua silmäniloa! (taisin kuulostaa ihan nelikymppiseltä, joka esittelee työkaverillensa Hunksien kalenteria... kröööhh)


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Keskitalvesta en muista sitten enempää - reenasin paljon, hupsuttelin ystävieni kanssa, yritin kai hieman opiskellakin. Nämä kuvat otettu mäkistä, vierailin siellä erään ihastuttavan kiinalaistytön kanssa. Itse kärsin omasta rumuudestani - kuin Michelangelo konsanaan. Pidän kuitenkin kaikesta huolimatta kovasti tuosta kuvasta - väreistä, asettelusta ja pipon alla hautuneista hiuksista. :- D Tämä kuva ei kuitenkaan vedä vertoja "Teit mulle kotiviinin mansikoista vain" -kuvalle. Se on mahtava! Tai minun ja Jutan eräälle yhteiskuvalle..........

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Keväällä ei tapahtunut mitään spesiaalia, tai mieleeni ei ainakaan putkahda mitään erityistä, paitasi Rooman kiva reissu! Muistan yhä, kuinka ihanaa oli paeta Suomen ällöstä loskakelikeväästä jo melkeinpä kesäiseen Roomaan. Ihaninta oli varmaankin se, kun saavuttuamme Italiaan huristelimme junalla erään huolettoman esikaupunkialueen lävitse. Alueen kerrostalot olivat ihanasti ränsistyneitä, ja pyykit olivat ripustettu roikkumaan huolettomasti parvekkeilta. Lehdet olivat jo tulleet puihin, ja tämä vehreys sekä rappetuneisuus suorastaan huumasivat nuoren mieleni. Kuvasin hyvin paljon ja toivon että ensi keväällä voisin vastaavanlaisesti paeta jonnekin Keski-Eurooppaan.

Jatkan tätä myöhemmin!

Linda

11 kommenttia:

ida kirjoitti...

Voi että, en muistanu yhtään tollasta hiukset muhineet pipon alla-kuvaa !:--D hhahaha tuo oli hassu keissi

Anonyymi kirjoitti...

Kiva ku noista kuvista näky mulla tasan yks! :----( Muista vaan sellaset pienet siivut, YHYY!

juulilili kirjoitti...

teit mulle kotiviinin mansikoista vain <3

Anonyymi kirjoitti...

mitä sää reenasit oikein?

rosa kirjoitti...

Matka kuume vain yltyy kun kattelee tommosia kuvia. Ja toi jenkkilä rupee kiehtoo päivä päivältä vaan enemmän :O

noona kirjoitti...

matkakuume iskee ku kattelee noita kuvia :)

touchable kirjoitti...

oiihh nuo cowboyt näyttää HYVÄLTÄ

Ystävällinen hei kirjoitti...

Eikä, mä ihan herkistyin kun katoin tota vihanneskuvaa ja mietin miten joku on tullut aikasin töihin ja pistänyt noi paprikat ja kesäkurpitsat nättiin pinoon ja ollut tosi ylpeä.
Ja sit joku tölvänä on sekottanu koko pinkan. Se työntekijä olis vähän niinku Amelien Lucien!

Plus mun alko tekee mieli sokeriherneitä.

Ristari_Typy kirjoitti...

HA HA meidän kone sensuroi sun pipon alla muhineet hiukset -kuvaa. Taitaa olla liian HC????????

Anonyymi kirjoitti...

oi linda, mä niin rakastan sun kuvailuja :> jatkoa odotellessa !

Linda kirjoitti...

Anonyymi, sirkusta

Rosa, hehe jenkkilä on kyllä aikas cool - ainakin näin turistin näkökulmasta.

Noona, heh, mäkin aina innostun, kun katselen muiden ulkomaanmatka-kuvia.

Touchable, ne oli aika rentoja.

Ystävällinen hei, totta, mutta mahdollisesti amerikkalaiset asiakkaat ovat pedantimpia, eivätkä pengoja kekoja aivan hunningolle? Suomessa niin kävisi varmasti. D:

Ristari_typy, älähän! Siinä kuvassa näkyi mun vasen pakara ja sierain - taattua hc-kamaa.

Kkiira, voi että, tämä oli kyllä ihana kuulla! :-- )

Linda