1/06/2010

"Mut ei se silti tarkota paljoo, leikitään et kaikki on ok"

Kuunneltiin kaikkia hyviä vanhoja biisejä esimerkiksi Ripsipiirakalta, Kapasiteettiyksiköltä, Stepalta, Ruudolfilta (se töööttää on varsin mainio!) ynnä muilta. Lisäks kuvailtiin vähän ja syötiin piparii, joihin ei vieläkään oo menny maku, hassua.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Bonarina joululahja vanhemmilta, kauneusleikkaukset. Idan rypyt silotettu botox-ruiskeilla, nenästä poistettiin rustoa, kulmat kohotettu ja poskista ylimääränen rasva imetty pois. Huuliin laitettiin täytettä. Lindalla samat, painotus erityisesti kulmien kohotuksessa. Ei oo varmaan hetkeen tarvetta leikkauksille, mutta tulevaa ajatellen tarjouksia saa lähettää ;););)

Image and video hosting by TinyPic


Best fishes, 
stripe sisters

17 kommenttia:

eeva =) kirjoitti...

Onko Linda kihloissa vai näyttääkö toi vaan sormukselta? Mä löysin vihdoinkin tänne! C:

noona kirjoitti...

ootte kauniita molemmat :)

Anonyymi kirjoitti...

ONKS LINDA KIHLOISSA?(:::

Anonyymi kirjoitti...

Mistä toi lindan raitapaitaon?

Anonyymi kirjoitti...

Hyi toi kauneusleikkaus-juttu Ruotsissa ;o

anniE kirjoitti...

Samikset!:D hehe, mahtava tuo vika kuva, mä en osaa tota nenän imasua!:<

Anonyymi kirjoitti...

Ei saatana toi vika kuva :::DD

ex_muija peltsult kirjoitti...

ei v*ttu linda ootsie kihloissa?!?

ia kirjoitti...

Jos sul on raitapaita ni tööttää! Aijaa :D Ootte suloja!

marianna kirjoitti...

Kyselit Ida siitä flickrista, nii vastailen nyt tänne :>

En oo ennen käyttäny nii en tiiä millanen se oli, mut ainaki nykyään niitä kuvia pystyy laittaa nii et siinä home sivulla ku on kirjautunu nii klikkaa sitä "upload photos & video" linkkiä, sit klikkaa siitä choose photos and videos linkistä ja aukee se et saa selata omalta koneelta mitä haluu uploadaa. Sit ku se kuva ilmestyy photostreamiin nii siin ylhäällä ku on avannu sen kuvan sivun lukee share this, nii klikkaa siitä, ja sit klikkaa grab the html, ja kopioi sen koodin postauksen html:ään. Selitin aika pitkästi hahah, en ollu varma missä kohassa tarvit apuu :--D Vai auttoko tää?

ida kirjoitti...

eeva =), hellohello, hienoa että löysit!:-D hehe, tätä kysytään jatkuvasti - ei se ole :-)

noona, kiitos :'-D

Anonyymi, JOOO, MIINAN KAA=P

Anonyymi, öööps en kyllä tiiä!

Anonyymi, no äläpä:-D sick

anniE, tekstiilikaksoset for real. Hhahaa, ei sitä varmaan kaikki osaa :-D

Fenia, just söpöi heii ;-)

ex_muija peltsust, voi vidy, en ois halunnu että tää selvii sulle näin :'--((

ia, hahah, kiitti ihana :--)

marianna, voi kiitos, nyt keksin taas mistä se tulee!:-D en oo varma onko toi sittenkään uudistunu vai oonko vaan unohtanu, en ollu HUOMANNU että se share this on siinä oikeessa reunassa,oon ettiny sitä kohtaa epätoivoisesti siitä heti kuvan päältä - siinähän on vaan se blog this-kohta, joka ei toimi kuten toi html-koodin kopsailu. Jeees, ihanaa, nyt voin laittaa kuvat sinne taas :-D Kiitoos♥!

Anonyymi kirjoitti...

Mennään suoraan asiaan. Ellet ole eskimo tai käytä välivuottasi patikoimalla tammikuussa halki Siperian, turkisten käyttäminen ei ole mitään tekosyytä nyt eikä koskaan tulevaisuudessa. Tiedät ihan hyvin, mistä siinä on kyse, ja jollet tiedä, niin tässä pikatietoa pähkinäkuoressa:sähköteurastusta,anaalisondausta, hukuttamista, kuristumista, ahtaita koppeja, orpoutta, nyljettyjä sikiöitä, pakkoabortteja, sokeutumista, lyöntejä, kuolemaa, kuolemaa, kuolemaa. Jos joku väittää että hänen käyttämänsä turkki on lihanjalostusteollisuuden "sivutuote", viidessä tapauksessa kymmenestä hän on väärässä ja neljässä tapauksessa kymmenestä valehtelee. Jäljelle jäävä yksi tapaus kymmenestä on sekin vaikea todistaa oikeaksi. Joskus kuulee esitetettävän niin sanottua vintage-tekosyytä:yritetään puolustella rähjääntynyttä stoolaa sanomalla, että kyseessä on vintage-asuste,jolloin eläin oli vähän niinku kuollu jo valmiiksi. ihan niin kuin uutena ostettujen turkisten valmistukseen tarkoitettavat eläimet olisivat vielä elossa. Minkä tahansa turkiksen myynti edistää turkisteollisuutta.Jälleenmyyjät ja muotiteollisuus kun näkee ihmisiä turkki päällä, he saattavat ajatella että turkis on okei ja trendi taas nousussa.

ida kirjoitti...

Anonyymi, antaisin paljon enemmän arvoa ajatuksillesi, jos laittaisit ne nimelläsi tai sellaisella nimimerkillä, josta pääsee vierailemaan profiiliin. Anonyyminä jätetyt mielipiteet on usein yhtä tyhjän kanssa, ne saisivat huomattavasti enemmän arvoa kun tietäisi keltä ne tulee. Perusteluineen ja faktana esittämiensä tietojen lähteiden kera ensi kerralla, kiitos. Tämä kommentti on muutenkin vähän siinä ja siinä, en oikein tykkää kiihkoamisesta - oli kyseessä uskonto tai ateismi, turkisten käyttö tai niiden vastustaminen.

Kinja kirjoitti...

Ihan mahtavaa musiikkia ootte kuunnellu - kaikki mun lempparit siinä jonossa :---D

Jos sul on bemari niin tööttää tööttää ! hahah parasta :D

ida kirjoitti...

Kinja, hahahah eikö vaan :-D joskus on niin hauska kuunnella sellasta musiikkia, mitä ei yleensä kuuntele, tai sit jotain mikä herättää nostalgisia fiiliksiä ( ripsipiirakka! ) tms!

Anonyymi kirjoitti...

Onks toi otsikko jostain biisistä? jos on nii mistä? :D

ida kirjoitti...

Anonyymi, on joo, se oli joku Ripsipiirakan :--D can't remember which one.......