1/04/2010

kiertoon


Image and video hosting by TinyPic
Laitoin muutamia juttuja huuto.nettiin myyntiin, käykää ihmeessä kurkkaamassa, löytyiskö sieltä jotain teille:--) Aina joulun  jälkeen mulle iskee totaalikyllästyminen mun vaatekaappiin ja alan haikailla uusien (kevät)vaatteiden perään. Siksipä laitain joitain juttuja kiertoon nyt!

Ida

8 kommenttia:

noona kirjoitti...

kaunis toi sormus :)

ida kirjoitti...

noona, se on kyllä :---) itse olen päättänyt luopua rihkamakoruista, ja kirpaisee pikkusen kun joudun laittamaan nuo kiertoon :-( mun iho ei kuitenkaan kestä noita. huutamaan vaan!;-)

sophie kirjoitti...

Sydän kyllä itkee nyt verta noiden cowboy-bootsien takia, oon etsinyt tollaisia pienen ikuisuuden ja nyt kun sellaiset löydät ne on parisen kokoa liian pienet. Toivottavasti löytävät rakastavan kodin! :)

Lips kirjoitti...

miks sä et pidä omaa blogia, kun sä tänne useimmin päivität ja sun jutut on parhaimpia? :) sulla kyllä riittäis lukijoita.

ida kirjoitti...

sophie, voi että, miten kurjaa!:--( mulla käy usein kenkiä etsiessä sama, kun omistan niin oikukkaan kokoisen jalan,mutta oon jo tottunu siihen D:

Lips, siksi, kun tää on meidän yhteinen projekti :-) musta on kivempi blogata kaveriporukalla, koska silloin blogista tulee monipuolisempi, ainakin omasta mielestäni. Joskus myöhemmin oma blogi voi tietysti olla ajankohtainen, muttei nyt ainakaan. Kiitos kuitenkin :-D

miina kirjoitti...

ida mun piti sovittaa silloin noita päheitä buutseja mutta unohdin! täytyy kattoo jospa tuun sovittaan niitä some day? :---)

ida kirjoitti...

miina, joo, ofcooorse! tuu ihmeessä sovittaan, sunnuntaina meinaan loppuu huuto;-)

Anonyymi kirjoitti...

erittain mielenkiintoinen, kiitos