1/20/2010

THE BAG problem

laukkuhunter
Miu Miu, Vanessa Bruno, Asos

Mä olen metsästänyt sitä oikeaa mustaa nahkalaukkua ties kuinka kauan, ja alan pian menettää toivoni (ja hermoni). Pitkä, tulokseton metsästys johtunee siitä, että oon melkoisen ranttu laukkujen suhteen. Sen lisäksi, että laukun tulee olla musta, aitoa nahkaa, oikean kokoinen ja laadukas, tulee siinä olla kultaiset yksityiskohdat. Useimmissa laukuissa on hopeiset yksityiskohdat, eikä siinä mitään, mutta kun mulla on fiksaatio kultaisiin... Lisäksi omistan jo mustan laukun, jonka vetoketju ja lenkit ovat hopeisia.

Oikea koko tarkoittaa sitä, että laukkuun tulisi mahtua koulukirjat ja muu oheissälä. Mun laukkuni on aina varsinainen varasto - sieltä löytyy kaikkea hiuspinneistä teepusseihin ja kurkkupastilleihin. Siksi pieni laukku ei tule kysymykseenkään. Lisäksi laukussa tulisi olla sellaiset kahvat, että sitä voisi pitää kyynärtaipeessa tai jopa olalla, muttei mitään liian pitkiä ja hölmön näköisiä kahvoja kuitenkaan. Cross over-laukut ei innosta, joten olkahihnaa ei tarvita.

Laadultaan laukun tulee olla kestävä, hyvin tehdyn näköinen ja huoliteltu. Usein jo se, että laukku on nahkaa, takaa paremman laadun kuin se, että laukku on tekonahkaa. Ainakin mun käytössäni Indiskan parin kympin nahkalaukku on ollut yhtä laadukas kuin Cristelle&Co:n satasen laukku. Kyllä ulkomuodostakin usein näkee, onko jokin laukku tehty hyvin vai ei.

Laukkuongelmaa ei tietenkään olisi, jos mulla olisi varaa ostaa jompi kumpi kollaasin ekoista laukuista - Asoksen laukussa ei ole muuta vikaa kuin että se näyttää pienehköltä tuon kiinnityssysteeminsä vuoksi. Jos joku haluaa sponssata mulle Miu Miun rusettilaukun tai Vanessa Brunon laukun, niin olen enemmän kuin innoissani ;--) Sponssitarjouksia odotellessa: mistä ihmeestä voisin tuollaisen löytää? Jos joku on bongannut kriteerini täyttävän laukun jossain, niin tell me! Oli kyseessä nettikauppa tai jokin liike, olisin erittäin iloinen avusta. Onneksi blogiristeilyllä on aikaa kierrellä Tukholmassa, toivotaan että laukku löytyisi vaikka sieltä!


Ida

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on sama metsästys meneillään ja täältä Suomesta sitä mustaa laukkua ei taida oikeen löytyä :/ Rakastuin tohon ekaan ja vikaan, aivan ihania ! :) Suostuiskohan äiti maksamaan mulle tollasta.

Burlesque kirjoitti...

kyllä kelpais kans tuo miu miun bägi!

ida kirjoitti...

Anonyymi, tuo vika ei ainakaan ole pahanhintainen, alle satasen, muistaakseni 65 puntaa?:-) Tuolla ekalla taasen on kolminumeroinen luku, eikä sieltä halvimmasta päästä... :-D mutta tosiaan, kumpa edes jostain nettikaupasta bongaisin jonkun mun budjetille sopivan, mutta kun ei!

Burlesque, ihan koska vaan, todellakin :-D

Anonyymi kirjoitti...

vitsi musta just kaikki mustat nahkalaukut on kultayksityiskohtasii! oon jättäny monta laukkua ostamatta sen takia

Kiira kirjoitti...

mullekin saa sponssata ton miu miun ihan vapaasti! :)

Fenia kirjoitti...

No miksi hitossa mä taas löydän aina vain laukkuja, joissa on kultaiset yksityiskohdat, vaikka hopeiset sopisi mulle paremmin?!

iina kirjoitti...

mulla on myös ihan sama metsästys meneillään, ollut jo vähintään sen puolivuotta. Pari kuukautta sitten löysin asoksen sivuilta kiva yksilön, mutta se olikin loppuunmyyty..

Milja/Vendeta kirjoitti...

Mulla on ihan sama operaatio edessä Tukholmassa! En tajuu, miten laukun löytäminen voi olla niin hiton vaikeeta :D Mä tarttisin itseasiassa kaks mustaa laukkua, toisen hopeisilla ja toisen kultasilla yksityiskohdilla. Mun molemmat olemassa olevat mussukat on oikeesti niin rikkinäisiä, että häpeen niitä joka päivä lähtiessäni johonki viilettämää :D

anniina kirjoitti...

hei, apua pliis! mä en löydä yhtään mistä huutonetissä saa lisättyä kohteeseen useamman kuvan kuin tuon yhden :D sulla on kivasti monta kuvaa, niin haluisitko vinkata?

Anonyymi kirjoitti...

millä ohjelmalla muokkaat näitä sun kuvia ja teet kollaaseja?

ida kirjoitti...

Anonyymi, kerro heti missä:--D!! Oon nähny pari, mutta ne on olleet tekonahkaa >:

Kiira, hahaha, en ihmettele;-)

Fenia, eiikää!??! Mistä sä semmosia löydät, TELL ME :-D

iina, no samma här! Asosta mäki oon kyttäilly, siellä on suht hyvään hintaan noita nahkasiaki:-)

Milja, jee, voidaan sit tuskailla yhdessä laukkujen perään :-D Mulla on hopeisin ja pronssisin yksityiskohdin varustetut mustat laukut, mutta i want golden details!:--C

anniina, tokitoki! Siihen "kuvaus"-kohtaan ne tulee, lataat ne ensin esim tinypiciin ja kopioit siihen kohtaan kuvan html-koodin niin saat useemman kuvan :--)

Anonyymi, photarilla.

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin niin tietää sen missi minna nikkilän muotiblogin osoitteen, ette sattuis tietämään? :)) kiva blogi teillä!

Anonyymi kirjoitti...

löysin just täydellisen mustan suht pienen nahkalaukun tässä taannoin ja on muuten superhyvä ihan jo siksi, että metalliosat on tummia patinoidun näköisiä, melkein mustia ja niitä on muutenkin supervähän. sopii siis sekä kullan- että hopeanvärisiin koruihin! :-)))

ida kirjoitti...

Anonyymi, ei mitään tietoa!

Anonyymi, ai että, kuulostaa niiiiin hyvältä! Tollaset yksityiskohdat on tosi käteviä, ku ei tarvi miettiä koruvalintoja sen mukaan ;-) Mä en ite edes ole kovin tarkka, mutta jos on joku isompi hopeinen tai kultainen koru, niin sitten häiritsee jos laukun yksityiskohdat ei mätsää :-D