1/09/2010

Beautiful summertime cowboy, dance and scream, dance for me


Mä en halua ostaa enää yhtäkään talvivaatetta, mä haluan kevään tänne! Toki tuo talvinen pakkasilma on aivan ihana, mutta kaipaan jo kevätvaatteita ja hempeitä sävyjä kaikkien niittien, nahan, paljettien, pitsin ja vetoketjujen jälkeen. Mun tyylikin näyttää enemmän multa keväisin ja kesäisin, en oikein jaksa panostaa pukeutumiseen talvisin. Kaikista kivoimpia on erilaiset hameet ja mekot, eikä niiden käyttö ole niin kivaa -20asteessa kuin +20asteessa....

Kevääksi ja kesäksi aion hankkia vaaleamman farkkupaidan/tunikan, korkeavyötäröisiä hameita tyttömäisin kuosein, nahkaisia sandaaleja ja avokkaita, bohoja huiveja ja tunikoita, hempeitä sävyjä ja ihania, vilpoisia materiaaleja. Kesäikävä on niin suuri, että olen alkanut koota kolmea eri kollaasia must have kevät/kesä-jutuista. Se ei tietenkään helpota ikävää yhtään, mutta tässä on niistä kollaaseista ensimmäinen - rennoin, boheemein ja mukavin. Kolme kollaasia siksi, että mun kevät-/kesämieltymykset voi oikeastaan jakaa kolmeen yläkategoriaan: rento, tyttömäinen ja boheemi tyyli, merimieshenkinen tyyli ja sitten sellainen ajaton, naisellinen ja klassinen tyyli. Joku muu tekisi jaottelun varmaan eri tavalla, mutta näin minä kuvailisin omaa tyyliäni ja sen vaikutteita - etenkin keväisin ja kesäisin. :--)

Innostaako muita kollaasin tapaiset vaatteet ja asusteet?


Ida
Ps. Pakko vinkata, että Lindalla olisi käyttämättömänä myynnissä tuon 8-kohdan tapainen hame, lähes identtisenä, mutta 40 punnan hintaa huomattavasti halvempana :-D Jos kiinnostaa, niin ilmaiskaa itseänne kommenttiboksiin tai laittakaa sähköpostia.

ja Pss. Remember, nämä sulkeutuvat aamulla :-)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heiheihei mikä toi ton kollaasin fontti on!? :-------)

Laura kirjoitti...

Mua saattaisi kiinnostaa toi 8 kohdan hame jos siitä saisi vaikka kuvaa näytille ja tietenkin hameen koko olisi aika tärkeä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kollaasi, näitä todella jäin kaipaamaan Puukkohupparitytöistä, siellä näitä oli paljon enemmän. c:

Samaistun näihin toiveisiin aika lailla, nimittäin itsellänikin on haussa farkkupaita (tosin tummakin käy), farkkushortsit, kivat sandaalit ja tyttömäisiä hameita röyhelöillä ja kivoilla kuoseilla. Tämä postaus ei todellakaan helpottanut kesäikävää!:---D

Anonyymi kirjoitti...

millä ohjelmalla teet noita kollaaseja! AIVAN IHANIA!
<3 snöönö

ida kirjoitti...

Anonyymi, Arsenal White:-)

Laura, se on kokoa XS/32, menee mulle just, ja oon leveimmästä kohtaa lantiolta n. 87cm. Muulla ei oo niin suurta merkitystä, mutta jos on kovin leveälanteinen (tai no siis ei tarvitse olla kovinkaan leveälanteinen ollakseen mua leveämpi lantiosta, mulla nimittäin ei lantiota ole:D), niin se ei varmaankaan mahdu :-s Jos mitan perusteella toi vois olla ok, niin linda laittaa varmasti mielellään lisämittoja ja kuvaa yms yms :--)

Anonyymi, kiitos paljon, kommenttisi ilahdutti :--D En ole hirveästi väsäillyt kollaaseja joo, ei ole ollut aikaa ja muutenkin se on hieman jäänyt tän blogin ollessa valokuvapainotteinen.

Ah, farkkushortsit on kesän must-juttu kyllä, mulla on kahdet kaapissa odottamassa kesää.

Anonyymi, photarilla :--) Kiitos paljon!

Anonyymi kirjoitti...

AAAAAAAAAA tuli ikävä kesää (taas vähän lisää)..

Lindu kirjoitti...

UUU että odotan kesää! farkkupaidat ja -shortsit sekä jäätelösävyt.. uhh
Tyttömäiset rimpsuhameet, vad skulle vara finareee än sådana kläder puzzpuzz!

Anonyymi kirjoitti...

antakkee mulle heti 2,3,4,5 ja 10!!!! uppeita
ois nyt edes kesä, tänään olin hetken tyytyväinen taas talveen kun oli ihana auringonpaiste, mutta sitten sekin katosi stna

terv. pettynyt terskanenä

ida kirjoitti...

Fenia, no niiinpäää!

Lindu, jag vet inte vad skulle vara finare! Jag väntar på sommar<333 mm

Juhel, no eikö olekin ! Ahhhh, mä haluun käyttää shortseja ja kaikkia keveitä vaatteita, ääää:--(((