1/05/2010

Long time no see

Ha ha kaikille on varmastikin tullut selväksi missä oon ollut ja mitä oon tehnyt kaiken sen ajan kun en oo kirjottanu.... mutta ehkä nykyään alan taas kirjoitella useammin kun hiihdän nykyisin enemmän päivisin ja vähemmän päissäni.

Nyt on vuosi vaihtunut, mutta tänä vuonna (edellisvuosista poiketen) lupaan vain, että en lupaa yhden yhtäkään lupausta. Toissa vuonna tein kokonaiset 10 lupausta (joista kylläkin pidin 7!) ja viime vuonna enää yhden (jota rikoin viime vuoden aikana varmaan 10 kertaa. Niin, ja ne kaikki edellisvuodenkin lupaukset. Nekin, jotka silloin olin onnitunut pitämään. Hyvä minä!)
Mutta tää vuosi saisi silti olla tosi ok vuosi.Laitoin sitten mun vanhojentanssimekkoni myyntiin huuto.netiin. Tykkään siitä kovasti, mutta mulla se vaan lojuisi kaapissa kun ei sille oikein käyttöä löydy. Tässähän ollaan jo vähän myölhään liikkeellä, mutta toivottavasti puku saisi jostain vielä hyvän kodin! Tsekatkaa mun (äidin, koska se harrastaa huuto.net -shoppailua mua huomattavasti enemmän) huuto.net-kohde!-miina

8 kommenttia:

Vilhelmiina kirjoitti...

Kaauunis vanhojenmekko! :-)

júhel kirjoitti...

ei hitto miina, tosi hyvä että tikru ynnä muut kreisit jutut on jääny taka-alalle ja oot taas oikeella ladulla(mikä ei kulje naapurin pioni-istutusten läpi)!!

Anonyymi kirjoitti...

tosi kaunis mekko :)

ida kirjoitti...

Hyvä Miina, sä elät!! Jättiks Tikru sut:-( ps. koska tuut koklaan buutsei? Se huuto sulkeutuu su, joten ennen sitä periaatteessa pitäis, jos haluut huutaa ne itelles, tai tietty huudon voi sulkee etukätee jos ei tuu huutoja, mutta sitä ennen pitää tietää että haluutko ne;-) hinnasta voimme toki neuvotella, haha!

Anonyymi kirjoitti...

tosi hieno mekko sulla!:)

Anonyymi kirjoitti...

harrastatsä oikeesti hiihtoo? :o

Anonyymi kirjoitti...

hiihdätsä oikeesti päissäsi? tai siis hiihditkö? :o jäi vaan hämään kun mun yks setä hiihti aina mutta ei sit mtn jos et hiihdä (: kannattaa varoo ettei nilkat nyrjähdä!

miina kirjoitti...

Kiitti Vilhelmiina ja Anonyymit! Tykkään siitä itekin tosi paljon ja oon harmissani kun tuskin tulee enää mitään tilaisuutta missä voisin mekkoani käyttää. :---(

Júhel ja Ida, joo Tikru on menneen talven lumia =( ja latu menee nykyään ihan suoraan!

Ha ha Anonyymi, en harrasta oikeesti hiihtoo. Varsinkaan päissäni :---D Se on vaan tosi ok (hiihto siis, selvinpäin) talvisin kun ainainen juokseminen alkaa tympiä.
Toisen Anonyymin sedälle onnee. :--D Olis kiva tietää miten silleen pysyy edes pystyssä!