1/23/2010

Every night, everyday, it’s the same, so hard to explain

NUMEROILLAAA

1. Raitatoppi T by Alexander Wang 2. Toppi H&M 3. Kultainen ketjurannekoru Anita Ko 4. Neuletakki 3.1 Phillip Lim 5. Valkoiset ballerinat Repetto 6. Mulberryn bayswater 7. Korkeavyötäröinen nappihame Topshop 8. Sandaalit joissa kultaketjua Tapeet 9. Tikkilaukku Asos 10. Puuterin värinen mekko H&M The Garden Collection 11. Raitaneuletakki Crumpet 12. Hermès SS2010 13. Moschino Spring Ready to Wear 2010 14. Tommy Hilfiger SS2010


Kuten jo aiemmin kirjoittelin, oon tehnyt kevään must have-jutuista ja inspiroivista asioista kollaaseja. Viimeksi kollaasi kuvasi mun boheemeimpia ja rennoimpia mieltymyksiä ja se olikin täynnä niitä rennoimpia vaatteita. Tässä kollaasissa sen sijaan on ajattomia klassikoita, joka keväältä tuttuja juttuja - raitoja, merimieshenkisyyttä, kultaa ja puhtaita värejä. Tulen kokoamaan vielä yhden kollaasin, mutta nämä kaksikin kertovat aika paljon mun mausta.

Olen jo ehtinyt löytää kivan löysähkön raitapaidan kevättä ajatellen - tosin käytän sitä jo nyt. Parhaiten se kuitenkin tulee sopimaan farkkushortsien kanssa sitten kun ilmat sallivat niiden käytön. Kultainen väri on alkanut miellyttää mun silmää yhä enemmän ja enemmän, nyt toivoisinkin löytäväni kangät, joissa on esimerkiksi kultaista ketjua tai neuletakin kultaisilla napeilla. Lisäksi tuo neloskohdan neuletakki olisi täydellinen. Kevään tullen tikatut laukut ketjuhihnoin pääsevät taas käyttöön, siitäkin huolimatta että olen saanut niistä pienen yliannostuksen. Keväiseen seilorityyliin ne sopivat kuitenkin loistavasti! Miten on, iskeekö kollaasin vaatteet ja asusteet?

Ida

11 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Oon nähny tollasia melkein samanlaisia raidallisia neuletakkeja vilassa sekä hämeenkädun liikkeessä, että sokoksella.

ida kirjoitti...

Lotta, jep, mäki katsoin niitä Vilan neuleita, mutta ne tais olla niin huonoa matskua että jäivät kauppaan siksi. >: Sokoksella en ookkaan hetkeen käyny vaatteita katsomassa, että sinne siis!;-) Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania vaatteita! Oon kanssa huomannut innostuvani kultaisesta enemmän hopean sijaan, vaikka aina ennen oon käyttänyt vain hopeisia koruja. Mikä mua vaivaa?:D

Anonyymi kirjoitti...

Joo mulla sama tykästyn kultaan vaan yhä enemmän ja enemmän. Ennen en kullasta tykännyt yhtään :D Ihania noi vaatteet tossa. Varsinki toi 3 koru ja 8 kengät kolahti :)

Anonyymi kirjoitti...

Ideaparkin Accessorizessa oli mustia nahkalaukkuja kultaisin yksityiskohdin! -70%-tarjouksessa vieläpä, lähtöhinta 49,90...

Niina kirjoitti...

ihastuin tohon h&m mekkoon! pakko saada :D.

ida kirjoitti...

Anonyymi, eikö olekin!:--) Hahaha, oon miettiny samaa,mutta toisaalta oon aina tykänny kullasta yhtä paljonku hopeasta, nyt vaan kulta näyttäis menevän edelle...

Anonyymi, hahah meitä on siis muitakin :-D jep, 3. kohdan koru olis perfect, ja noi sandaalitki kyllä.

Anonyymi, ohhoh :o Kävin siellä just viikko sitten, mutta kaikki ne mitä katoin, oli muovia tai sitte liian koristeellisia mun makuun. Mutta kiitos vinkistä, pitää kattoo koska tulee seuraavan kerran lähettyy sinne!

Niina, älä muuta sano! Ihana yläosa :-D

Elina kirjoitti...

viime aikoina oon alkanut hullaantumaan kultaisista yksityiskohdista, kun aiemmin välttelin niitä ja vannoin metallin nimeen. kotiuttaisin mielelläni kollaasin raitapaidat ja neuleet, niitä kun ei tunnu koskaan olevan liikaa.

ida kirjoitti...

Elina, ehkä se on tää kevään odotus ja merimies-vaikutteet vaatteissa, ja muutenkin. Mäkin kotiuttaisin nuo koska tahansa, ahh!

nelly kirjoitti...

Iiiihania, itsekin tykkään merimieshenkisistä vaatteista!

ida kirjoitti...

nelly, kiitos!:--)) ne on kyllä lähes jokakeväinen lemppari :-)