1/16/2010

annetaan koti

Image and video hosting by TinyPic
kollaasin kaikki vaatteet ym topshop, vasemman reunan kengät ja laukku nelly.com

Oon niiiiin kyllästynyt pukeen päälleni miljoona (no vähintään) kerrosta vaatteita -haluan kesän tai edes kevään, jotta pääsen ulos -ilman jäätymisvaaraa- käyttämään kaikkia ihania keveitä vaatteita!
Lämpöisemmistä ilmoista haaveillessa on tullut mietittyä myös kevään/kesän pakollisia (................) vaatehankintoja, ja lista onkin kasvanut aika muhkeaksi! Kunhan se lompakko tekisi vielä saman, niin kaikki ois ihan ok. Täydellisen bleiserin onnistuinkin löytämään jo, mutta vaatekaappiin saisi päätyä vielä korkeavyötäröiset farkut ja -shortsit, löysiä toppeja, kankaiset haaremipökät, roheet bootsit taikka maiharit, ruskea (mieluiten mokkanahkainen)laukku ja vaikka mitä muuta! Noh, onneksi parin viikon päästä pääsee Tukholmaan shoppailemaan itsensä köyhäksi ! 8 ----)

-Jutta

10 kommenttia:

ida kirjoitti...

JUUHEL, olen ylpeä sinusta!! hyvä kollaasi ja vielä parempi sisältö, voisin antaa kodin aika monelle noista! ahhhhhhhh oon ollu tänään vihanen ku mun on pitäny tehdä äidille kollaaseja, se tarvii semmosia töissä (siis niiden teko on ollu huippukivaa) mutta KUN TAJUAN AINA NIITÄ TEHDESSÄ ETTÄ MUN VAATEKAAPPI ON IHAN .......... huono. >:----( ni, että siks on kamalaa kiduttaa itseään nettikauppoja selaamalla

Juuli kirjoitti...

o ou, vähä mä rakastuin noihin ruskeisiin kenkiin!

Metsäkulman_Murre kirjoitti...

Great clothes! UHh mua väsyttää, olin rinteessä kolme tuntia - ei yhtäkään hyvännäköistä lautailijapoikaa - how dissapointed i'm now. OLin myös uimassa, ja ravintolassa meidän lähellä istui känninen nightwish-pariskunta. OLivat todellakin ottaneet parit yövissyt. Nyt silmät ihan sikkurassa kirjoitan kommenttia, taidan olla ihan käänässä kun join yhden päärynäsiiderin, siis perry. Toivottavasti jkillässä on kivoja vaatteita kaupoissa, menen ehkä kaupoille huomenna. Pe iltana keksin hyviä vaatekokonaisuuksia, siis mun vanhoista vaatteista. Tuli pari erittäin roheeta tapausta - käytin farkkushortseja pohjana! Ihan uutta settiä nääs. Mäkin odotan stockholman reissua, mua ei ole hc-vituttanut matkan aikana yhtään, enkä ole suuttunut kenellekään. Mulla menee hyvin. Jyväskylän murre on hauskinta, mitä tiedään!

Arkadian_Ulla kirjoitti...

MUlle tuo farkkupaita, kakkulat, playsuit-asua sekä college! Ja muutkin käy, esim. chinojen kaltaiset. :- )

Joonatan_Maalaiskissa kirjoitti...

Minulle tuo nahkalaukku, johon voisin piilottaa kermatassini, johon minulla on tapana topata tassuni.

" Kas toppaa tassusi maitoon! "

TErv. JOonata-maalaiskissa

Kiira kirjoitti...

oikeen yläkulman circlescarf ja kollari sais ilmestyä mun kaappiin vaikka heti! ei kyllä sillä etteipä noi melkein kaikki vois :D

Jutta kirjoitti...

ida, hei kiitti kamuli !!! oon aika yllättynyt että onnistuin tekemään elämäni ensimmäisen kollaasin ja sain siitä vielä ihan siedettävän! tosin voit taas kuvitella kuinka kauan mulla siihen meni........... vinkkinä että onnistuin mm deletoimaan sen kertaalleen kokonaan, kun olin saanut sen puoleen väliin.
No niin just, sama iski mun tajuntaan kun selailin nettikauppoja, oikein suretti miettiä omaa vaatekaapin sisältöään kun sai kuola poskella vain unelmoida noista kaikista ihanuuksista! : --(

juuli, en ihmettele, ne on aivan täydelliset, ahh!

metsäkulman_murre, oi että nyt on kyllä käynyt huono tuuri rinteessä jos silmänruoka uupui kokonaan, hö! Onneksi sentään viihdettä tarjosi nightwish-pariskunta, voin sieluni silmin nähdä kyseisen parivaljakon, hahah!
Heeei tosi hyvä, saatkin esitellä uudet yhdistelmälöydökset, itselläni ei moista onnea ole että innostuisin vanhoista vaatteistani, suuri suru vain kun katsoo vaatekaapin sisältöä! : ( Noh, toivotaan että tukholma pelastaa, ja toivottavasti löydät jyväskylästäkin jotain. Myös hc-vitutuksen puuttuminen on erittäin positiivinen juttu, veikkaan että nightwishsseillä tai ainakin perry-siiderillä on jotain tekemistä asian kanssa.

Arkadian_ulla, mullekkin pliiis! : (

Joonatan_maalaiskissa, kermatassin kätkevä laukku olisi oikein käytännöllinen!

Kiira, no joo mulle myös ja pian! oon niin rakastunut kaikkiin noihin kollaasin vaatteisiin, että en luovuta ennen kun ne löytää tiensä vaatekaappiini! : D

erika kirjoitti...

Tosi ihania noi kaikki kollaasin vaatteet, kelpais mullekin :)

Sirpa kirjoitti...

Tuollaiset vaaleat tennarit oisi tosi kivat. Itsekkin oon kuolaillut niitä! :D

Elina kirjoitti...

täällä ilmoittautuu myös yksi koti ja tyhjyyttä huutava vaatekaappi!

uah, vihaan myös tätä pukeutumista seitsemään eri toppavaatteeseen ja kauniiden kenkien hylkäämistä hyllyyn :(