1/21/2010

ME LIKEY!

size 35
kuvat ja tiedot: dinsko

MEE SO HAPPEE!

Kävin viime viikonloppuna äidin kanssa Ideaparkissa ja Dinskossa pistäytyessä ei kiljaisu ollut kaukana - huomasin kokolapun 35 koristavan yhtä pöydistä. UPEETA! Teki mieli vetää voittotanssit keskellä liikettä, mutta hillitsin itseni.

Vihdoinkin jokin isompi liike tajuaa alkaa valmistamaan (tai ottaa myymälöihinsä) kokoa 35. Tampereella ainakin kyseinen koko on todella harvassa, parista kalliimmasta liikkeestä sitä saa, mutta edullisesti ei pääse, ellei sitten osta kenkiään lastenosastolta. Lastenosastoissa ei ole muuta vikaa kuin se, ettei sieltä korkokenkiä saa, ainakaan 10cm korolla.

Andiamoissakin kokoa 35 on parin vaivaisen kengän verran ja usein siltä 35-hyllyltä löytyy ne kaupan rumimmat kengät. Tähän väliin yksi kysymys: miksi niillä hyllyillä on normaaleja tennareita, joita löytyy kyllä kyseisessä koossa muutenkin? Tosin lasten puolelta, mutta samanlaisina ja halvemmalla. Korkokengät ja ballerinat on mun kokemukseni mukaan niitä, joita on vaikea löytää lastenosastoilta.

Biancolle pisteet siitä, että heidän liikkeistään on useasti löytynyt kokoa 35, vieläpä melko useasta mallista - jopa saappaista! Olen todella tyytyväinen siihen, että Dinskoltakin voi jatkossa löytää sopivia kenkiä, vaikkei kolmevitosta varmaan jokaiseen mallistoon tulekaan. Mallisto laajeni myös 42-koon verran.


Onko siellä muita asiasta innoissaan olevia? ;--)Ida

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

What? :-D Uskomatonta! 35 on kaivattu niin kauan "normikauppoihin", ettei aina tarvis maksaa itseään kipeäksi tai tilailla arpapelillä kenkiä netistä. Wuhuuu!

Dee kirjoitti...

oon ilonen sun puolesta :D

Jennakaroliina kirjoitti...

Oi vihdoinki meitä pieni käpäläisiä muistetaan!

ellybo kirjoitti...

vau, hieno juttu :) voin kuvitella kuinka ärsyttävää on kulkua pienissä jaloissa löytämättä sopivia kenkiä.

Anonyymi kirjoitti...

JEE, tosi siisti juttu ! vaikka ite kuulunkin näihin ''massakokojen'' käyttäjiin, ni iloitsen sun puolesta ;-)

nofashionvictims kirjoitti...

Oooomagaaad mahtavaa! Varsinkin kun DinSkon kolmekutonen on ihan giganttinen :-D

ella kirjoitti...

OH YEAAHHHH! :---D

ida kirjoitti...

Anonyymi, no äläpä!:--D Vieläku sais h&m:lle kolmevitosen ja kumpa andiamot ottais valikoimiin enemmän vagabondin kolmevitosta.... Netistä tilaaminen tosiaan on hieman arpapeliä >:

Dee, jeee, kiitti ihana :--D!

Jennakaroliina, no äläpä, jee! Huippu juttu.

ellybo, no se on! ja juurikin korkokenkien osalta raivostuttavinta.

kkiira, jeee, kiitoos!<3 TOsi ok että tuo mallisto laajeni 35&42 verran :--)) itseäni tietty koskettaa toi kolmeviis vain, mutta silti, upeeta.

nofashionvictims, EIKÖÖ :-D En oo koskaan löytäny sieltä jalassa pysyviä kolmekutosen korkkareita:-D Joten ehkä nyt ;-)

ella, !!!! niinpä!:-D

Anonyymi kirjoitti...

Hyvällä tuurilla 35 pysyy mun jalassa, pohjallisilla varustettuna tietenki, eli jotain toivoa mullaki löytää kesäksi (/muuten vaan) jotku muutki kengät ku tennarit. Oikeesti iloinen oon vasta sitten, ku löydän mun budjettiin sopivat kengät kokoa 34. :D

ida kirjoitti...

Anonyymi, oh noes, I FEEL YOU! Vaikkakin mulle 35 on juuri passeli, on mulla myös yhdet liian isot kolmevitoset.... Sen sijaan tilasin ebaysta taannoin 34½ kokoa olevat kengät, ja ne on loistavat! Myyjä myy kokoja 1-koosta alkaen, väittäisin sen vastaavan 33½-34, koska mun oli kakkonen ja se on 34½-PIENI 35. Joten linkitänpä sulle tämän myyjän:

http://shop.ebay.com/funkyshoediva/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686

Hänellä ei ole nyt mitään myynnissä, mutta aina välillä hän lisäilee erän uusia kenkiä. Ja jos haluat, niin laita vaikka viestiä ja kysele pienien kokojen perään suoraan häneltä, niin mäkin tein kun huomasin että hänellä oli aiemmin ollut hienot satiiniset peeptoe korkokengät kokoa 2. :-) (Ne on nämä hänen profiilikuvansa kengät, mutta mustina, ja satiinista: http://myworld.ebay.com/funkyshoediva/)

Mun kengät maksoi postikuluineen jotain 30euron paikkeilla, ja kun tulivat briteistä, niin ei tarvinnut pelätä että jäisivät tulliin tms, vaikka hintahan ei siis edes yllitä tullattavan rajaa. Ja koska hänen palautteensa on 100% positiivinen, mikä on ebayssa harvinaista, uskallan todellakin suositella häntä! Toivottavasti tästä olis apua :--)

Anonyymi kirjoitti...

mä oon innoissaan tosta 42-koosta !! :D