11/30/2009

hips don't lie

Nykyaikana yleinen naisihanne on jotain mitä en voi ymmärtää -täydellinen nainen tuntuu rakentuvan pienestä persuksesta, kapeasta lantiosta, todella laihoista ja pitkistä jaloista, mutta kuitenkin suurista rinnoista. Mielestäni liiallisen laihuuden tavoittelu on jokseenkin naurettavaa, eikä poikamaiset vartalot naisilla ole sitä mitä minä pidän ihailtavana, vaan normaali naisellinen vartalo, joka sisältää lihasta ja rasvaa sopivassa suhteessa, eikä suinkaan sitä pelkkää luuta ja nahkaa.
Oma naisihanteeni nojautuukin hieman kurvikkaamman naisvartalon tarjontaan: isoon peppuun, leveään lantioon, reheviin reisiin, kapeaan vyötäröön ja sopusuhtaiseen yläkroppaan -how delicious!

Not for me:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Yes, please!:

Image and video hosting by TinyPic
ahh, perfecta!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Ja huom, tällainen on siis minun ihanteeni, eikä se tietenkään tarkoita etteikö mielestäni myös joko kapealanteinen, pieni peppuinen tai luonnostaan laiha henkilö voisi myöskin olla kaunis vartaloltaan, ehei!

-Jutta

39 kommenttia:

ida kirjoitti...

Good points sistah! Oon kanssa samaa mieltä, luonnollisuus on kaunista - ei se että bodataan itsensä luonnottomaan kuntoon, tai laihdutetaan, tai itserusketetaan tai pumpataan täyteen silikonia... Yööks :-( Liika on liikaa, kaikessa. Tossa oli kyllä kauniita ja kurvikkaita naisia!

Anonyymi kirjoitti...

mistä voin tilata ton rihannan kropan!? :--D

Milja/Vendeta kirjoitti...

Aivan sammmaaaa mieltä! Rihannalla on kyllä niin unelmakroppa, että huhhuh! Liian laiha on mielestäni vain pelottavaa, mutta ovathan toki laihatkin tytöt toisinaan hyvinkin kauniita :)

Ja oikeen pakottaudun aina ihailemaan vähän rehevämpää kroppaa, kun meikäpojasta ei linnunluuta saa vaikka jättäis ruuan kokonaan pois :DDD

viola kirjoitti...

Toi eka kuva oli niin luonnoton, että luulin sen olevan muokattu!

Anonyymi kirjoitti...

Terve ihanne =) Mustakin tommonen anorektiseen ja silikonirintaiseen ulkonäköön hakeutuminen on aikalailla sairasta. Mutta mun mielestä luonnostaan terveen hoikat ihmiset on yleensä tosi kauniita, ei sillä ettei kurvikkaammat olis =)

Joa kirjoitti...

Kaikki nämä alemman kategorian naiset ovat yksinkertaisesti niin kauniita! Ylemmät näyttävät taas afrikan nälkälapsilta aineissa.. Not so nice.

piu kirjoitti...

luirulaihoissa sen luiden paistamisen ja yleisen ällöttävyyden rinnalla mua kuvottaa myös toi kroppa-pää-suhde! Kunnon Bratz-nukke i think....

Tiia kirjoitti...

Ite asetun tähän keskimaastoon, jälkimmäisten alavartalot ovat mun makuun jo epäsopusuhtaset ja liian isot (Scarlettia lukuun ottamatta), vaikka onhan noilla kyllä sitä lihastaki vaikka muille jakkaa. Mutta eipä nuo ylemmätkään vaihtoehdot iske ni en sitte tiiä :D

kai se paras ois sitte sopusuhtanen ja etenki kiinteä - tanssijoiden kropat on usein aivan upeita; hoikkia, mutta lihaksikkaita.

Tulipa sepustus, mutta aah kaunis naisvartalo vaan voittaa mun mielestä vastaavan miesvartalon 6-0 <3

Elli kirjoitti...

Rihannan kroppa on kyllä tosiaan gorgeous, hitto, kateellisuus pukkaa :-----D

Inka kirjoitti...

Scarlett Johansson on kyllä ihan täydellinen.

. kirjoitti...

Tukevat nuoret yrittää saada lohdutusta haukkumalla postauksissa laihoja vartaloja.. :D

Jutta kirjoitti...

ida, no niin juuri! nykyään harmi kyllä luonnolliset naiset on aika harvassa, ainakin täällä suomessa........

petra, no niimpä, mulle kans tilaukseen !! : D

Milja, rihannalla on kyllä aivan upee kroppa, kelpais koska vaan! : D
Hahah, no hei ihan hyvä vaan! ; D

viola, haha, voihan se ollakkin.

fenia, niimpä! joo, kyllä munkin mielestä juurikin ne terveen hoikat, mutta tällaisiin lasken kylläkin myös alemman kategorian naiset. kurvikkuus ei mielestäni tarkoita automaattisesti todellakaan sitä ettei olisi hoikka. : -)

Joa, no eikö, aivan jumalaisia! ylemmät on jotain aivan järkyttävää, en itse pysty näkeen niissä mitään viehättävää tai kaunista, yhhh.

piu, no niimpä, bratz-efekti ei kauheemmin muakaan sytytä : D

Tiia, keskimaastoon on hyvä asettua! : D ja totta, tanssijoilla on aivan upeita vartaloita! oho, mielestäni taas alakategorian naisten alavartalot ei oo ollenkaan suhteettoman suuria, vaan normaaleja rehevämpiä alavartaloita.

Elli, no niin on! : D haha, joo itsellekkin pieni kateus pukkas noita vartaloita katsellessa, vaan eipä voi mitään : D

inka, se on kieltämättä upea!

. , haha sorry sinä rohkea henkilö, joka uskallat tulla kommentoimaan omalla nimelläsi, laihoja tässä postauksessa en ole haukkunut, kuten varmaan osaat lukeakin? :):)
Sen sijaan olen kritisoinut _liiallista_ laihuutta ja nykyajan yleistä naisihannetta, koska se poikkeaa suuresti siitä, mitä _minä_ pidän kauniina.

Ja en tiedä mistä olet tuon tukevan nuoren tänne löytänyt, itse kun en tukeva ole mistään suunnasta -omaksi harmikseni, mielelläni kun ottaisin paksummat reidet ja vielä leveämmän lantion ja suuremman takamuksen, kuten kuvien kauniilla naisilla on.

ida kirjoitti...

Hahahaha, Jutta todellakin on tukeva, suorastaa ylipainoinen nainen, siksi hän haukkuu laihoja, kun haluis näyttää lindsaylta ekassa kuvassa muttei voi ::::(((( SURKEETA!!!! Ei hitto :---D selkeesti myöskin joku lukihäriötapaus...

Anonyymi kirjoitti...

JEEEJEE BEYONCÉEEE <3<3<3
namm mikä woman.

Irina kirjoitti...

musta noitten kahen välistä oleva vartalo on kaikista söpöin:)

Anonyymi kirjoitti...

rihanna <3___<3
on se kyllä kumma, jos ihannoi naisellisempaa vartaloa niin sitten on automaattisesti itse hirveä läski :D
Ja voinpa kyllä ihan varmasti sanoa että ainakin 90% miespuolisista henkilöistä valkkaisi juuri rihannan ja scarletin noista luukasoista.

laihuudenihannoija_91 kirjoitti...

niimpä vitun läskipossut, oikeat oksettavat ihrakasat!!1! ootte vaan vitun katteelisii kun teillä ei näy esim selkäranka mahan läpi, niinku mulla! et vittu hukkukaa ruokaanne ja rasvaanne koska mä en syö ikinä ja oon six vitun seksikäs kun mulla törröttää lantioluut!!1! nii

ps. afrikan nälkälapset 4evah!!

ainoelina kirjoitti...

KYLLÄ KIITOS. En kestä enää joka paikasta pursuavaa laihuuden korostamista ja ihannointia, jokaisen pitäisi näyttää samanlaisilta tikkuakoilta, joilla ei ole muotoja hyvinvoinnista puhumattakhaan. Laihat ihmiset voivat kyllä olla kauniita, tottakai, mutta jos siihen laihuuteen yritethään kurotella liian innokkaasti ja liian rajuilla keinoilla, se ei ole yhthään kaunista, päinvastoin. Scarlett on kaikinpuolin täydellinen, ah mikä nainen! Runsaat naiset näyttävät upeilta ollessaan sinut vartalonsa kanssa ja kun eivät pelkää korostaa kurvejaan. Ihana postaus!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, että joku uskoaltaa laittaa vähän realistisempaa kuvaa unelmavartalosta! Olen täysin sun kanssas samaa mieltä vartaloihanteesta. Tuntuu että "luonnostaan hoikka" on nykyään kaikkien unelma eikä se ole kovinkaan luonnollinen. Miksi näyttää 8-vuotiaalta oman ikänsä sijaan? (omasta mielestäni tämän hetken liiallisen laihuuden ihannointi saa ihmiset vain näyttämään ala-aste ikäiseltä pikkutytöltä kuin naiselta)

ee kirjoitti...

hihii vihdoin joku on samaa mieltä tästä asiasta !

Chérie kirjoitti...

Samoilla linjoilla näissä kaunsusihanteissa ollaan, kurvikas nainen on hot!

lura kirjoitti...

en voisi olla enempää samaa mieltä !!

Irinja kirjoitti...

ahh scarlett <3

Daphnion kirjoitti...

Puhut asiaa! :D

Tanni kirjoitti...

Mahtava postaus! Olen ihan samoilla linjoilla. (:

Ihan omakohtaisesti voin sanoa, että välillä sitä tuntee itsensä ihan kauheaksi, kun katselee lehdissä ja mainoksissa olevia langanlaihoja naisia. Jotenkin tämä laihuusihannointi antaa ihan väärän kuvan todellisesta kauneudesta. Mutta kyllä sitä välillä huomaa esim. kauppoja kierrellässä, kuinka jotkut ihmiset tuijottavat ja katselevat nenää pitkin alaspäin, koska olen lihava (ja muodokas). Ja usein nämä tyypit ovat itse langanlaihoja yms. Harmittaa vaan, että jo ihan pienet ala-asteikäiset tytöt haluavat näyttää Lindsay Lohaneilta ja Nicole Richieiltä ja oma minä- ja vartalokuva vääristyvät.

avonyymi kirjoitti...

just eilen tuli dr.philissä syömishäiriöisistä ja aikuisia kehotettiin kiinnittämään huomiota lasten esikuviin esim. nicole richiin joka oli kyllä sanonut jossain lehden haastattelussa että hänestä ei kannata ottaa mallia sillä hän on itsekkin tyytymätön kroppaansa ja haluaisi lisää lihasta luiden päälle tai jotain..:-D mutta niin mun mielestä on kauheeta kun jo esim.10v tytöillä todetaan syömishäiriöitä...

juu siis kirjoitti...

ups nimi jäi keske:D

Anonyymi kirjoitti...

ei jäänykkää ku men väärää adihofhadfiuhfkjhkfhiughhskjfghriogr sorry:)

Anonyymi kirjoitti...

hmm.. Jotkut on luonnostaan laihoja.. Ja kyllä vain se tuntuu välillä valitettavasti olevan naisihanne, mikä ei tietenkkään ole ollenkaan oikein. mua silti vähän harmittaa , että kerrotte täällä ettette pidä laihoja ihmisiä kauniina.

-"koska se poikkeaa suuresti siitä, mitä _minä_ pidän kauniina."


T. tosiluikku, muttei omasta valinnastaan.

ida kirjoitti...

T. tosiluikku, muttei omasta valinnastaan.


"eikä se tietenkään tarkoita etteikö mielestäni myös joko kapealanteinen, pieni peppuinen tai luonnostaan laiha henkilö voisi myöskin olla kaunis vartaloltaan, ehei!"


ETKÖ OSAA LUKEA??????????

Jutta kirjoitti...

ipulii, niin just v*ttu ei oo helppo olla ylipainonen nuori stna!!! >:(((

Anonyymi, beyonce on kyllä hot!

irina, sellainenkin varmasti voi oikein kiva olla! : -)

anonyymi, hahah no niin just! : D
kuinka kapeakatseista ajatella, etten itse hoikkana henkilönä voisi pitää kurvikkaampia naisia kauniimpina kun laihoja! hah
ja aivan totta toi mies-asia! : D

laihuudenihannoija_91, no niin just, villluu hei älä leiju tai masennun kun oon läski, stna alan ihan just itekki laihduttaa, haluun kans komian luubodyn!!!!

ainoelina, NO NIIMPÄ ! : D en itse ymmärrä yhtään mikä siinä liikaa laihdutetussa vartalossa viehättää, eihän se näytä yhtään luonnolliselta eikä naiselliselta.

Tanni, hyvähyvä! no niin juuri, oon kyllä itse täysin sitä mieltä että tähän maailmaan tarvis saada enemmän normaalivartaloisia malleja eikä niitä luurankoja jotka sitten luovat sitä väärää kuvaa naisen vartalosta!

avonyymi, no joo, en kyllä ihmettele että jo tosi nuorillakin on ongelmia syömisen kanssa kun joka puolelta tuputetaan aivan järjetöntä ja luonnotonta naisihannetta!

"tosiluikku" anonyymi, Jospas lukisit ensin kirjoittamani asiat kunnolla ennen kuin tulet pätemään turhuuksia anonyyminä. :):)
Jos osaisit lukea kunnolla, voisit hyvin huomata, että olen kirjoittanut postauksessani että _luonnostaan_ laihat voivat myös olla kauniita: "Ja huom, tällainen on siis minun ihanteeni, eikä se tietenkään tarkoita etteikö mielestäni myös joko kapealanteinen, pieni peppuinen tai luonnostaan laiha henkilö voisi myöskin olla kaunis vartaloltaan, ehei!" <-huomaatkos, näppärästi luettavissa että mielestäni myös _luonnostaan_ laiha vartalo voi olla kaunis!
Enkä myöskään ole missään haukkunut laihoja ihmisiä suoranaisesti rumiksi, vaan olen sanonut ettei _liiallinen laihuus_ (eli itsensä luiseksi laihduttaminen, kuten postaukseni not for me-kategorian naiset) ole sitä mitä minä pidän ihanteellisena -ja ei, se ei myöskään ole sitä mitä minä pidän kauniina.
Jos joku henkilö on luonnostaan laiha, se varmasti sopii hänen vartaloonsa. Toisin on henkilön kohdalla, joka ei luonnostaan ole laiha, vaan on hankkinut laihuutensa laihduttamalla itsensä liian laihaksi(kuten esim juuri se lindsay ensimmäisessä kuvassa). Tällainen näyttää useimmiten vain naurettavalta ja kyllä -luurankomainen vartalo mielestäni näyttää rumalta, mutta EI luonnostaan laiha vartalo.

Anonyymi kirjoitti...

tuo lindsayn kuva on muokattu..

RagDoll kirjoitti...

Jotkut ovat hoikkia/laiheliineja ihan geeniensä takia. Joskus oli itselläkin sitä ongelmaa, että en saanut painoa nostettua, joten jouduin syömään hirveästi rasvaa ja ruoan lisäksi vielä proteiini+hiilari pirtelöitä. Silti painoin vain 37 kiloa, koska kaikki meni pituuskasvuun, joka alkoi vasta kunnolla 8-9 luokalla. Onneksi vuodet tuoneet runsaat 10 kiloa lisää. =)
Toki sitä ottaisi mielellään vähän enemmän takapuolta ja rintoja, mutta kaikkea ei saa mitä haluaa. ;)

Katri kirjoitti...

huhhuh, noi kolme ekaa kuvaa kyllä on jotaki ihan kamalaa :s Beyoncé ja JLo on täydellisiä !

Jeanie kirjoitti...

Lopez ♥ Mun muistaakseni se on joskus äänestetty naiseks, jolla on parhain perse tae jottae. :O
Ite kuulun siihen porukkaan, jolta löytyy persettä ja lantioo. Vyötärö on kapee, mutta rintoja ei kyllä löydy oikeen nimekskää. :( bohoo.
Ihan tyytyväinen roppaani oon, mut ku kattoo noita kurvittaria, joilla ei oo selluliittiä.. ai ai, kateeks käy!

Anonyymi kirjoitti...

5 vikaa on niin nameja :> vaikka heterona itteäni pidänkin niin tietyt naiset saa kyllä mut käymään kuumana 8D

Jutta kirjoitti...

anonyymi, jee, hirveen moni kuva julkkiksestahan ei oo

RagDoll, yep i know, ja sellaiset henkilöt yleensä onkin paljon kauniimpivartaloisia kuin ne tarkoituksella itsensä ylilaihaksi laihduttaneet, koska se ei näytä yleensä yhtään luonnolliselta. On moni kaverinikin tosi laiheliineja luonnostaan, mutta silti oikein kaunisvartaloisia! Totta, kaikkea ei voi saada, sen takia onkin mahtavaa katsella tällaisia ihannevartaloita ja nähdä niitä täydellisiä kurveja edes niissä! : D

Katri, no niimpä..... tollanen itsensä näännyttäminen on järkyttävän näköistä, nahka vaan roikkuu luitten päällä, yök!
Mmmm, ne kyllä todella on aikas täydellisiä naikkosia! : D

Jeanie, joo niin itseasiassa onkin! ei oo äänestystulos kyllä yhtään väärässä, i think! ; D
Joo, samaan porukkaan itsekin kuulun mutta ei huolta, kyllä noillakin varmasti selluliittia on - se vaan on onnistuttu muokkaamaan pois? : D

anonyymi, no niinpä, oikein herkullisia! hahah, no eipä kyllä ihmekkään, kyllä se tollainen naisen vartalo onkin mielestäni paljon seksuaalisempi kuin miehen! : D

laiheliini kirjoitti...

piu:

"luirulaihoissa sen luiden paistamisen ja yleisen ällöttävyyden rinnalla mua kuvottaa myös toi kroppa-pää-suhde! Kunnon Bratz-nukke i think...."

Aika rankkasti mun mielestä sanottu. Haukut ihan suoraan laihoja, pilkkua viilaten sanojesi mukaan "luirulaihoja" ihmisiä. Liian laihat ihmiset on sun mielestäsi siis "yleisen ällöttäviä" - okei. Ihan ok, jos olet tuota mieltä ja kerrotkin mielipiteesi, mutta mun mielestä voisit harkita sanojasi vähän tarkemmin. Mietippä, jos joku menisi sanomaan saman ylipainoisista tai vähän pulleammista: "Ylipainoisissa sen läskien paistamisen ja yleisen ällöttävyyden rinnalla mua kuvottaa myös toi kroppa-pää-suhde!" Kuulostaa paljon pahemmalta heti, eikö vaan. Jos noin sanoisi, heti tartuttaisiin kirveisiin ja tultaisiin porukalla rökittämään se, jonka suusta nuo asiat pääsi ja vastalauseeksi huudettaisiin liuta NYKYINEN KAUNEUSKÄSITYS ON LIIAN LAIHUUDEN IHASTELUA JA NORMAALIPAINOISTEN TORJUMISTA -juttuja.

Tämä homma on vaan mennyt liikaa siihen, että laihoja ihmisiä aletaan piikitellä ja haukkuakin. Joillekkin voi oikeasti tulla paha mieli tästä. Sitäpaitsi, eikös tässä kauneusihanneasiassa nyt perinpohjin ole kysymys siitä, että jokainen pitäisi hyväksyä sellaisena kuin on, siitä että jokainen on kaunis? Ei siitä, että jos olet liian laiha, olet kuvottava, painoindeksiä 12 tavoitteleva raukka, jonka kehonkuva on ihan sijoiltaan. Nykyään alkaa tuntua että sinulla pitää olla vähän, tai vähän enemmänkin lihaa luitten päällä, että sinut hyväksytään ja heti jos vastaan tulee laihempi ihminen niin alkaa tämä "ällöttävä liian laiha ja epänormaali ihminen" jauhaminen. Argh!

ida kirjoitti...

laiheliini, eiköhän piu:n kommentin pointti ollutkin nimenomaan epäluonnollisen laihuuden ihannointiin liittyvä.

Ei kannata ottaa kaikkea niin kovin vakavissaan, jokaisella ihmisellä on kuitenkin myös oma mielipide siitä mikä on kaunista ja siitä, mikä normaalia, joten hirveän vakavasti ei kannata suhtautua.

Mun mielestä laihuuden ja lihavuuden ihannointi on molemmat jollain tapaa vinksahtaneita ajattelumalleja, mutta kukin tyylillään. Luonnollisuus on kaunista, oli sitten pyöreä tai hoikka, mutta parasta on kun on sopiva, ja sen taas määrittelee jokainen itse, eikö?