11/29/2009

toiveissa

Takana on taas osa koeviikosta, siitä tämä hiljaisuus ainakin osan meistä kohdalla. Tämä päivä on mennyt psykologian tuntipäiväkirjaa kirjoittaessa - vihdoin se on valmis ja varmuuden varalta tallennettuna eri tiedostomuotoihin, tämä vista kun ei suostu toimimaan esim. xp:n kanssa kunnolla........ No, toivotaan että onnistun avaamaan sen huomenna koululla.

Kokosin joululahjatoivelistan lähinnä kokeisiin lukemista vältellen, mutta onhan tästä oikeasti hyötyäkin. Toiveet visuaalisessa muodossa :-D

Image and video hosting by TinyPic

Toiveissa olisi musta nahkalaukku kultaisin yksityiskohdin, mutta koska olen äärimmäisen nirso tämmöisissä asioissa, toivon lahjakorttia sellaisen ostoa varten. Sama pätee myös mustiin, mokkaisiin over the knee-saappaisiin. Tasaisella pohjalla, jotta olisivat mahdollisimman monikäyttöiset ja jotta vältyttäisiin maksullinen nainen- efektiltä. Näiden lisäksi toivon The Body Shopin cherry body butteria, myös cherry blossom käy! Kasvojen puhdistus- ja kuorinta-aineet tulevat aina tarpeeseen ja ovat kiva lahja, joten niillä mua saa myöskin lahjoa. Raha ei koskaan ole pahitteeksi, varsinkin kun vaatelahjoja on kiva saada, mutta vaikea ostaa mulle. Ja sitten vinkki äidille, lucky charmsit mun rannekoruun ovat erittäin toivottuja myös ;-) Pitänee hahmotella pari sitä varten, että äidillä olis aikaa toteuttaa mun toiveita.

Viime vuoden tavoin ajattelin haastaa muitakin tekemään joulutoivelistansa - joko kollaasina tai perinteisenä toivelistana. Jutan, Lindan ja Miinan lisäksi haasteen saavat Emmi, Milja ja Marianna ! Millaisia toiveita teiltä löytyy?

Ida

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mistä noi laukut on?=)

ida kirjoitti...

asos & net-a-porter!

Anonyymi kirjoitti...

Auuhh en tajua tätä kamalaa lahjojen toivomista...ei kai joulu ole sitä että minä haluan tietyn tavaran ja sinä sen minulle ostat, wwuuhuu.

ida kirjoitti...

Anonyymi, ei tietenkään :-D Meidän perheesä / suvussa on kuitenkin tapana ostaa lahjoja toisillemme, ja jotta saisi mieleisiä, niin teemme lahjatoivelistat tai kerromme mitä haluamme. Mikä järki siinä olis, että ostais jotain mitä toinen ei toivo tai tarvitse? Mikä vika siis on toivoa lahjoja? Eihän sitä kuitenkaan saa kaikkea mitä haluaa, ja mulla on tapana tehdä i want- listoja, vaikkei olis joulukaan :))

kkiira kirjoitti...

kivoja toiveita ! itsekin metsästän sopivaa mustaa laukkua kultaisin yksityiskohdin. ja kaikkii kosmetiikkamömmöi on kiva saada jouluna ! täytyykin viimeistellä oma toivelistani :>

emmi kirjoitti...

Kiitti haasteesta, hyvä että mulla on nyt ihan syytäkin tehdä tämmönen ;-D

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hieno kollaasi, sulla on kyllä silmää.

Mäkin toivon otk-saappaita, saa nähdä löytyykö mitään sopivia. :>

Anonyymi kirjoitti...

huorasaappaat on ihanat

Anonyymi kirjoitti...

teidän blogi on tosi kiva, mutta koska postauksia tulee niiin harvoin (ja nykyäänkin vain sulta? mihin ne muut on kuolleet) etten kyllä jaksa pitää tätä enää kirjanmerkeissä :( mutta ymmärrän kyllä että teillä on oma elämänne, tää blogi on silti ihana! :-)

Anonyymi kirjoitti...

oho ei teillä nyt niin harvoin sentään postauksia tule :D mutta kun teitä on kuitenkin neljä ihmistä enkä ole tainnut kertaakaan nähdä yhtäkään postausta miinalta. muttajoo menen tästä häiritsemästä, heippa :)

norppa kirjoitti...

millä muokkaat kuvias=) tai siis millä ohjelmalla teit ton kollaasin :-D ku ei taida ihan paintilla tommosta syntyä? :-D

ida kirjoitti...

kkiira, hii kiitos!:-) toteuta sinäkin ihmeessä toivelista bloginkin puolelle;-)

emmi, hahaha, aivan:-D jos esim joku anonyymi tulee iniseen että "onko joulu sulle pelkästään sitä että toivot lahjoja ja saat ne....." niin voit vastaa että EI, mut on pakotettu tekeen tää!!!

Anonyymi, kiitos paljon! :-) olipa kiva kommentti.

Mäkään en ole toistaiseksi löytänyt kaupoista tarpeeksi kivoja, netistä kylläkin. Kantsii selaa asos, jos nettikaupatkin on yksi vaihtoehto:-)

Anonyymi, ok !

Anonyymi, ihan miten vaan:-D me päivitellään sillon kun on aikaa ja halua, joten jos semmoinen postaustahti ei kiinnosta niin sitte ei voi mitää. Poikkeuksellista kylläkin on se, että multa on tullut näin monta postausta peräkkäin - muilla on ollu vissiin kiireempi ku mulla!

Anonyymi, niitä löytyy vissiin kaks kappaletta miinan nimeä klikkaamalla, hieman meitäkin itseasiassa ihmetyttää ettei hän päivittele tai muuta :-) mutta joo, postaillaan ku postaillaan!

norppa, no ei ihan, photoshopilla. :-)

Milja/Vendeta kirjoitti...

Jee, mä halusinki tehä jonku tällasen! :D Koska haluun mm. kaiken ... Harmi, ku oon kieltäni perhettä lukemasta blogia, ne ois voineet ottaa mun listasta oppia :D Tosin en tiiä totteleeko ne mun käskyä -...

Anonyymi kirjoitti...

mites ois mahollista ittelleen löytää tommone "lucky charms" koru, oon kyllä nellyssä nähny noita riipuspaloja ja googlaaminen ei tuottanut tuloksia :/
kerro lisää :)

ida kirjoitti...

Milja, hahaa :-D ainahan voit tehdä kuten minä, ja lähettää kollaasit äidille sähköpostiin;-) itse ehdotin, että sen voi tallentaa taustakuvaksikin...........hahaha:-D

Anonyymi, jos etsit semmoista, mihin itse alat keräillä lucky charmseja, niin suosittelen kultasepän liikkeitä. :--) En osaa sen puolesta tarkemmin auttaa, koska äiti on tehnyt mulle korun jo ja suunnittelen itse charmsini ja äiti sitten toteuttaa ne. Jos etsit aidon sijasta rihkamaa(juuri niitä nellyn esim) niin lucky charms koruja löytyy valmiinakin, jolloin ne on siis rannekoruja joissa on monia killuttimia valmiiksi :-)

Anonyymi kirjoitti...

heeei ihana kollaasi ja kivoja toiveita! (: mistä noi korottomat over knee saappaat on?

ida kirjoitti...

Anonyymi, ääks sorii, mä en muista! asos tai net-a-porter!