11/14/2009

So you wanna be a gangster, tell me just one thing, what you know about being a hardman, your mum buys your bling

Me tehtiin Lindan kanssa syyskuun lopussa pienoinen reissu Tallinnaan, vähän niin kuin yo-kokeista selviytymisen kunniaksi, ja siksi, että en kerran päässyt lähtemään Tukholmaan Lindan kanssa, kun sairastuin hieman ennen reissua. Alunperin tarkoituksena oli lähteä Tukholmaan, mutta eipä sinne taida virallisesti päästä lähtemään ilman huoltajaa, ellei ole yli 21-vuotias. Hassua sinänsä, että Tallinnaan riittää täysi-ikäisyys, eikä passeja tai ikää edes tarkistettu missään vaiheessa. No, ehkäpä oli parempi lähteä Tallinnaan, tulihan se edullisemmaksikin, ja tää oli sitä paitsi mun eka reissu Viroon ikinä;-)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kuten kuvat kertovat - reissu oli pyhitetty täysin shoppailulle ja herkuista nauttimiselle. Me oltiin mukavassa hotellissa, lähellä satamaa ja kaikkia kiinnostavia kauppoja. Reissu kokonaisuudessaan oli melko edullinen, ja ostossaaliskin varsin mukava! Tuntuu siltä, etten ikinä voisi löytää vastaavaa määrää kivoja vaatteita kahdessa päivässä Suomesta, ainakaan sillä rahasummalla.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kavereiden kanssa reissaaminen on parhainta ikinä, se todettiin jo Rooman reissulla viime keväänä - toivottavasti myös ensi tammikuussa - blogiristeilyä odotellessa ;---)

Mukavaa viikonloppua, minä menen syömään ennen kuin kuolaan näppikselle ruokakuvia katsellessa!

Ida


11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olitteko ihan kaksin vai?

Katsku kirjoitti...

Ah ihanan näköistä ruokaa <3 :--D

Anonyymi kirjoitti...

tukholmaan pääse alaikäisetkin, jos valitsee matkavaihtoehdoksi reittimatkan! eli käytänössä menet jollain laivalla tukholmaan, olet yhden yön tukholmassa jossain hotellissa/majatalossa yms, ja seuraavana päivänä takaisin suomeen jollain toisella laivalla!
kokeiltu on, eikä ikärajoja kysellä!aivan laillinen keino siis :))

ida kirjoitti...

Anonyymi, juu.

Katsku, EIKÖ♥

Anonyymi, hmmmmm siis meinaatko että ne ei kysele, vai että ikäraja olis alempi? :-D Raaaaah onkohan käytännöt muuttunu vai onks mun saama info väärää?!!? :-(

lauren kirjoitti...

Upeita kuvia, voi että, tekis niin mieli lähteä edes pikavisiitille johonki:>

Vilma kirjoitti...

Täällä kaivailtas ostoksia kyseiseltä matkalta !;-)

Anonyymi kirjoitti...

ikäraja on alempi siis :) kaks vuotta sit ku mentiin kaverin kaa oltiin molemmat 17 ja saatiin varattua matka, eikä ne laivalla sit mitään kyselly. tänä vuonna tehtiin samanlainen reissu (molemmat nyt siis 18) ja homma toimi samanlailla sekä viikkarilla että siljalla :)) me varmisteltiin sillon ekalla kerralla parikin kertaa, että onko moinen mahdollista, mutta kyllä se vain oli! C--:

jii kirjoitti...

Laittakaa kuvia ostoksistanne. :--)

Anonyymi kirjoitti...

oi kun näyttää kivalta tuo teiän reissunne :-) odotan jo innolla joulukuuta, jolloin lähdetään koulun kanssa pariks yöks tukholmaan. mua kiinnostais nähdä ostoksista kuvia !

ida kirjoitti...

lauren, haha kiitos, ei noi nyt ihmeempiä, mutta kivoja matkakuvia:-) pikavisiititkin on kivoja, toivottavasti pääset jollekin :-D

Vilma, plah, en aio esitellä niitä minään "mun tallinna-ostokset"-muotosena, mutta kai niitä joo näkyy kuvissa vahingossakin:-D on kai näkynytkin jo?

Anonyymi, mitäää, vähänkö upeeta!:-D Miten mulla sit oli niin totaalisen väärää infoa, muka tarkistin asianki tuhat kertaa ja plah : D just joo, hienoo... kiitti infosta!:-D

jii, ehkä tulee joskus näkyyn jossain juu, muttei silleen erikseen kyllä esitellä.

kkiira, oi, kuulosta upeelta tommonenki!Ah, siellä onki sit vaikka mitä kauppaa tarjolla, kade:-D

Anonyymi kirjoitti...

Eikö ne siis laivalla missään vaihees kattonu henkkareita / passia, mites ne ite matkalippujen tai hyttikorttien lunastus, kait niiden lunastaja tarvii näyttää henkarit?