11/02/2009

Lokakuun viimeisiä päiviä

Eräänä lokakuisena päivänä oli tarkoitus viettää urheilupäivää (vaihtoehtoina kävelylenkki tai saunominen&hyisessä vedessä pulahtaminen, urheilullista, ehh?). Oli vilpoinen syysilma ja me jäätiin Kaisan, Jutan ja Lindan kanssa keinumaan hetkeksi kesken kävelylenkin, kamera mukana, totta kai.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Mä saan rakkautta!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Tän syksyn asusteostoksista lempparein on tuo vaaleanpunainen circle scarf, sillä pipon unohtuessa kotiin se lämmittää korviakin. Mulla on myös vaalea mintunvihreä circle scarf, mutta siitä lähtee hirveästi karvoja villakankaaseen - ajattelinkin kysyä, että onko olemassa mitään tekstiilisuihketta, jolla takit voisi saada suojattua karvojen tarttumiselta? En jaksaisi joka aamu irrotella karvoja kontaktimuovin avulla, eikä ne karvanpoistoon tarkoitetut teippirullatkaan mun mielestä kovin käteviltä vaikuta.... Vai onko jollain tiedossa joku hyvä konsti?

Ida

18 kommenttia:

Fenia kirjoitti...

Ui mistä toi huivi on? ihana!

mau kirjoitti...

Moikkamoi:) Anteeksi, ei liity nyt tähän, mutta sinun edellisessä postauksessa nähdyistä halloweenjuhlien asuista. Niin, siis, olisiko mahdollista nähdä intiaaniaksi pukeutuneesta tytöstä kuva kokonaisena? Inkkariasusta siis:) Oli niin kiva, ja itsellä teemabileet tiedossa, olis kiva nähdä. Ja niin Ida, tosi kiva että olet palannut blogien maailmaan. Puukkohupparitytöt oli ykkönen!

Irina kirjoitti...

ihania kuviaa:)!

Anonyymi kirjoitti...

mistä toi huivi on ostettu:O

Marvin kirjoitti...

Kyllä ne tarraharjat vai mitkä onkaan on paljon kätevämpiä kun se kontaktimuovi. :D

Johanna kirjoitti...

ihania kuvia! kiva lukea välillä jotain blogia jonka kirjoittajat näyttää normaaleilta ihmisiltä, piristätte päivän :)

Anonyymi kirjoitti...

ne teippihommat on tosi hyvii oikeesti :)

Anonyymi kirjoitti...

Teippirullat on käteviä, kunhan on kunnollinen, eikä mikään h&m:n euron rääpäle. Esim. Sinin rullissa on luja liima, ja niillä saa tosi äkkiä ylimääräiset karvat ja nöyhtät pois. Laatuun satsaaminen kannattaa yllättäen tässäkin asiassa. :)

katie kirjoitti...

ihania kuvia! :)

ida kirjoitti...

Fenia, kiitti! Se on ostettu joskus syksyn alussa Ginasta.

mau, hellou! Mä selailin kuvia koneelta, eikä mulla kyllä taida olla tätä parempaa: http://es.tinypic.com/r/2d8qu0p/4

Toivottavasti tuosta on apua naamiaisasua kehitellessä! :-D Jee, kiitos, meillä on niin loistava tiimi, että tällä kannattikin palata :-D

Irina, kiitos!c:

Anonyymi, lukee ylempänä!

Marvin, ääh onko muka :-DD Meillä on kontaktimuovia isot rullat niin ei tekis mieli sellaiseen sijoittaa (voiko kahta euroa laskea sijoitukseksi...) jos ero ei ookkaan suuri?

Johanna, voi kiitos!:-D Miltä muut sitten näyttää jos me näytetään normaaleilta, hahah ? :-D

Anonyymi, toimiiko!?! :-D Kyllä tuo kontaktimuovikin siis TOIMII, mutta kun kaipaisin sitä, ettei ne karvat tarttuis samalla mitalla koko ajan....

Anonyymi, hmmm! Kuulostaa kyllä siltä, että jos rullaharjan ostan, niin sitten jonkun vähän laadukkaamman.

katie, kiitos :--)

susannna kirjoitti...

ihana toi rosan värinen circle! Mulla löytyy toi mustana, mut toi on kyllä ihan sairaan hellyyttävän värinen! Netissä se ei näyttänyt nuin hienolta! :)

Johanna kirjoitti...

heheh monet muut näyttää monesti liian laitetuilta ja jotenki täydellisiltä :D oottehan teki kaikki kauniita mutta kuitenki normaalin näkösiä :D ja siis se on just hyvä ku tuntuu että niitä täydellisyyksiäki on ihan liikaa :D haha eipä tästä varmaan tajua sen enempää :p

Tanni kirjoitti...

En ollenkaan ollut tajunnut, että olette palanneet blogimaailmaan. Olen ollut siis ihan pihalla. No, mutta minusta saitte taas yhden lukijan lisää. (:

On muuten tosi kiva plussa, että kirjoitatte nyt nelistään tätä. On nimittäin mukavaa lukea erilaisia kirjoituksia eri näkökulmista. (:

Emmi kirjoitti...

kivoja kuvia :>

Anonyymi kirjoitti...

Mul toiminu ne teipirullajutut ihan hyvin =)

ida kirjoitti...

susanna, kiitos!:-D mä ostin omani kaupasta ja mulla oli valinnanvaikeus tuon ja harmaan välillä, onneksi valitsin tuon!

Johanna, ai ok :-D en ehkä ymmärtäny täysin pointtias, mutta kiva ku seurailet c:

Tanni,jee:-D Ei olla mitenkään tietoisesti ees missään ilmoitettu, että meillä on blogi, kun haluttiin että porukka löytää tänne ite jos on löytääkseen, eikä vanhan blogin kautta :--)

Emmi, kiitti!

Anonyymi, ok, kiitti tiedosta c:

Anonyymi kirjoitti...

HeippA, millä kameralla kuvailet ida? :)

ida kirjoitti...

Anonyymi, Canon eos 400d:llä :-)