12/04/2009

C R E A T O R

Mä olen musiikinkuuntelijana sellainen, että kun löydän jonkun hyvän biisin, kuuntelen sitä lähes taukoamatta kunnes kyllästyn. Kyllästyminen on tietysti harmillista, mutta näin mulle aina käy. Tällä hetkellä mulla on kovassa soitossa nämä seuraavat biisit, ensimmäinen itseasiassa bongattu Jenniltä, tai siis Jellyltä :-D Vaikka kyseistä bändiä oonkin aiemmin kuunnellut, en ollut törmännyt tähän biisiin. Samoja lemppareita tai samanlaisia biisin puhkikuluttajia?
Jos huuto.net-jutuissa oli jotain mieleistä, niin muistuttaisin että mun kohteet sulkeutuu jo tänään. Lindan ja Jutan kohteet ovat auki vielä pari päivää, Linda on lisäillyt uusia juttujakin :-)

Ida

20 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Hahaa, Jelly kuittaa! :D Tästä postauksesta löytyi muitakin Jellyn suosikkeja. Harrastan myös itse tuota puhkikuluttamista, mutta joihinkin biiseihin en kyllästy ollenkaan. :)

Fenia kirjoitti...

Mä kuuntelen kanssa jotain biisejä ihan taukoamatta, nyt oon kuunnellut väh. kerran pari päivässä samaa biisiä 3 viikon ajan kröhöm.. :D Mut jotkut on tosiaan niin hyviä, ettei niihin kyllästy vaikka kuuntelis niinkuin minä eli samoja 24/7..

Jenna K. kirjoitti...

Nuo biisit ei kyllä oikein kolahtaneet, mutta puhkikuluttajaksi tunnustaudun kyllä. Nyt on soinut repeatilla Fleet Foxesin Mykonos.

http://www.youtube.com/watch?v=DT-dxG4WWf4

Siinäpä linkki jos kiinnostaa :)

ida kirjoitti...

Jenni, hahaha:-D Uusi lempinimesi on varsin suloinen. Musta tuntuu että mä kyllästyn ainakin hetkellisesti kaikkiin, jotka oon kuunnellut puhki, mutta parin viikon päästä jotkut alkavat jo kuulostaa uudelleen hyvältä :-)

Fenia, hahaha, soulmate siis siellä(kin) :-D

Jenna K, Tuo sinun linkittämäsi biisi oli kyllä eri tyylinen, mutta ei huono ainakaan!;-) musiikkivideon toteutus on myös hupaisa.

jULIA kirjoitti...

Biisien superpuhkikuluttaja ilmottautuu... :D

Anonyymi kirjoitti...

superkulutukset on kivoja!!
sitten vuotta myöhemmin voi kuunnella sitä biisiä ja siitä tulee haikea olo :D
tai riippuu kyllä onko puhkikulutus aikana elämä ollut mukavaa/kamalaa :D

noona kirjoitti...

superkulutukset on ihania, aa! :D lily allenia tulee kuunneltua aika tiuhaan tahtiin ja esim. not fair soi monesti repeatilla... ja kauan!

noray kirjoitti...

nami noi on melkein kaikki ihania biisejä;)

Jenni kirjoitti...

täällä ilmoittautuu myös yksi biisien puhkikuluttaja! tällä hetkellä taukoamatta soi röyksopp:n the girl and the robot :D

milaina kirjoitti...

tuo tik tok on niin ärsyttävä biisi! se jää junnaamaan tuntitolkulla päähän, vaikkei sitä olisi hetkeen kuunnellutkaan! :D

emmamamammaa kirjoitti...

oi siskoni ollaan niin samanlaisia tässä asiassa ku mäki aina kulutan vaan kaiken ♥ mut myös rahan kulutan aina ♥

urheilijatyyppi kirjoitti...

itekki tunnustaudun biisien puhkikuluttujaksi ;D

inneon kirjoitti...

jep sitä harrastetaan täälläkin....just nyt repeatilla cobra killerin goodtime girl ;>

ida kirjoitti...

jULIA, hahah, meitähän on monta sitten!

Anonyymi, toi on kyllä totta:-) niistä biiseistä tulee just vuoden parin päästä tosi nostalginen olo, joita on kuunnellu eniten :-) joko haikee tai superilonen!

noona, lily on kyllä joo usein repeatilla soimassa täälläkin :-D

noray, eikös ;-) hyvä maku neiti!

Jenni, hahaa :-D Joitaki biisejä vaan vois kuunnella aina!?

mialina, ehkä muaki alkaa jossai vaiheessa ärsyttään se, nyt se on vaan superhyvä!

emmamamammaa, olen kyllä huomannut kun huoneessasi soi sama biisi koko viikon........ :D:D oot jopa pahempi ku mä! rahankulutuksen suhteen taas ollaan aivan erilaisia!

urheilijatyyppi, hahaa!

inneon, oh, pakko etsii toi biisi youtubesta, kuulosti kiinnostavalle :-D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, kun palasitte uuden blogin kanssa :) ja täältä löytyy kanssa sellainen kyllästymiseen asti tiettyä biisiä kuunteleva, se on kyllä aika harmillista ja siks yritänkin kuunnella tasaisesti kaikkea :)

juppe kirjoitti...

Miksi myytte noita teidän ihania vaatteita? :) Edelliseen postaukseen viitaten!

Jenny kirjoitti...

Moikka ihanat tyttöset siellä!!

Harkitsen tota Lindan H&M-takin huutamista. Pystyisitkö kertoa jonkinlaiset mitat takista, tai sitten minkä kokoinen itse olet? Ja jotenki selittää sitä väriä, onko se semmonen mintunvihree vai myrkynvihree vai mikä? Osaatko yhtään selittää?

Joo kiitos ja anteeks, en nyt yhtään osaa päättää että huutako vai eikö huutaa :'D

Elli kirjoitti...

Tadaa, täälläkin yks puhkikuluttaja.. Ja vielä pitkälti samojen artistien :----D Yeah Yeah Yeahsia rupesin kuuntelemaan taas pari viikkoo sitten, viimeks kuuntelin varmaan pari vuotta sit. Me likes!

ida kirjoitti...

Anonyymi, jee, olet löytänyt jälleen pariimme :-D Jep, tämä oli kyllä koko ajan mielessä, haluttiin aloittaa puhtaalta pöydältä ja hieman eri kaavalla :-)

Mä en varmaan osais kuunnella tasaisesti kaikkea, kun oon niiiiin puhkikuluttaja-tyyppi!

juppe, joihinkin vaatteisiin vaan kyllästyy, tai sitten niitä ei esimerkiksi värin takia osaa käyttää. Mun omissa vaatejutuissa oli myöski äidin hame ja muuten vaan oon alkanu lopettaa rihkamakorujen käytön.

Jenny, heiii vain :-D siis meinaat tätä: http://salattu.huuto.net/kohteet/street-style-pusakka-hm-36-s/121954375 ? Se on semmoinen perusvihreä, ei myrkynvihreä eikä mintun vihreä. H&M:llä on lähes aina tuon sävyisiä vaatteita myynnissä perustoppeina tai paitoina, tiedätköhän mitä tarkoitan? Kooltaan Linda on justiinsa 36-kokoa, eli S, ja tuo pusakka on juuri passeli hänelle. Se on semmoin malliltaan, ettei se ole "täyspitkä", vaan siis pusakka - hihat myöskin lyhyemmät. Siksi meneekin hyvin neuletakin tai hupparin korvikkeena toppejen kanssa:-) Tosi monikäyttöinen siis. En oikein muuta osaa sanoa, mutta kolmekuus on kyllä oikea koko, koska itseltä löytyy tuollainen 34-kokoisena, ja se on mulle just oikea koko. :-) Huuda pois!

Elli, haha, samma här!:-D mäki oon kuunnellu YYYs:iä viimeks varmaankin ysillä tai lukion ekalla, eli just pari kolme vuotta sitte. Nyt taas iskee;-)

Anonyymi kirjoitti...

erittain mielenkiintoinen, kiitos