12/17/2009

tule kylään beibi, niin tehdään jotain kreisii

Viime päivinä en oo jaksanut yhtään keskittyä koulujuttuihin vaan mieleni on tehnyt enemmänkin maata velttona makaronina jossain sohvan ja lattian välimaastossa, joten oonkin vältellyt viimeiseen asti pöydällä vaanivia koulukirjoja ja suunnannut voimavarani selkeästi paljon fiksumpaan ja kehittävämpään asiaan -netissä surffailuun. Noh, ei tämäkään velttoilu aivan turhaa selkeästi ole ollut, sillä tänään tein mahtavan löydön(vanhan sellaisen) youtubessa! Muistiini palautui vanha, rakas Stig Doggin ja Edu Kehäkettusen tähdittämä kappale Saanks mä murista ja kyseiseen kappaleeseen kuuluva erittäin koskettava musiikkivideo. Tässä siis tämä paljon jammailtu ja riemua herättänyt kipale hurmaavine musiikkivideoineen!
Tuutte varmasti rakastumaan..............................


jos ei jaksa alkujorinoita, kannattaa kelata 2 min kohdalle, siitä alkaa itse kappale.-júhel

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oi että, muistan ku ysillä musiikissa joku teki esitelmän stig doggista ja open ilme oli aika priceless :----------------DDD

Anna-Maija kirjoitti...

voi luoja mikä biisi ja vielä loistavampi video :DDDD

Milja/Vendeta kirjoitti...

Mua henkilökohtasesti lämmittää uskomattoman paljon noi Stigin ja Edun vaatteet tossa <3 Oh! Mutta Stig nyt onkin mun husband to be, ei noille viiksille & laseille voi olla sulamatta!

Mc_Curry//Linda kirjoitti...

Jos jokin saa mut syttymään, niin se on ehdottomasti Stig Dogg & Edu!
Tuo hiljainen portaiden laskeutuminen höystettynä vienolla hytkynnällä on upeata! Myös minua miellyttää nuo vaatteet sekä kappaleen tena lady -kohta. (:

Tanni kirjoitti...

Miten voi olla, etten ole ikinä kuullutkaan tämmöistä biisiä? Enkä Stigg Dogista ja Edu Kehäkettusesta? :-DD Oon varmaan elänyt jossain omassa kuplassa. Tämähän on siis aivan mahtava biisi. Tän tahdissa vois kyllä jammailla aika rennosti! (;

Ja video on kertakaikkiaan sydämen sulattava!

Jutta kirjoitti...

anonyymi, hhahaa ihan mahtavaa, voin kuvitella :: D

anna-maija, no niin just, toi video on erityisen koskettava! : D

milja, no niin juuri, munkin mielestä juurikin tämä vaatetus ja upeet liikeet videolla on se sykähdyttävin osa! *pusss* voi että, ymmärrän täysin sun rakastumisen, viikset ja lasit on kieltämättä sydämen sulattavat!

Mc_Curry, stigi ja edu ei tod koskaan jätä kylmäks! portaiden laskeutuminen ja hytkyntä on todellakin nerokkain kohta koko videolla, parasta silmän_ruokaa!!

tanni, voooi ei oot jäänyt paljosta paitsi! noh, onneks asia on nyt korjattu ja pääset sääkin jammaileen stigin ja edun tahtiin : D