2/06/2012

In grizzly kingdom above the treeline

GIDHD

opppp

tromsödalsdippentaijoku

blåsigt

sydspissen

utpåturaldrisur


Kuten aikaisemmin kerroin, minusta on täällä kehittynyt oikea hurukuvaajien kunkku! No ei luontokuvat sinänsä ole hurukuvia, mutta mun ottamana ne on hurukuvia. Kuvatessakin mulla on hurukuvaajaolo, mutta kuvaan silti. Missä tahansa täällä yritänkin ikuistaa näitä kolossaalisia maisemia, mun viereen tulee AINA joku oikea valokuvaaja pönöttämään superteleputkensa kanssa. Onneksi eivät näe mun kamera-asetuksia, jotka varmasti ovat päin helvettiä. Kotona sitten lataan mun hurukuvat facebookkiin ja mietin, miksi en vain lähetä postikortteja joissa on oikeiden valokuvaajien ottamia kuvia. Sitten muistan, kuinka sikakalliit postimaksut täällä on. Ei sillä, että olis fygest kii, joten tänne lataan ne koska mulla ei ole teidän osoitteita. :):):)

Ps. Ihan hirveä ruskea juusto on ihan hirveän hyvää vohvelin välissä! Kannattaa maistaa. Sitä saa Suomestakin, ainakin Stoccalta.

13 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

no ei nää kyllä ainakaan oo mitään hurukuvia (jos siis ymmärsin tämän vieraskielisen sanan merkityksen oikein :)) vaan ihan superupeita! en osaa norjaa niin sanon sit ranskaks vaan että nää on vachement cool, eli lehmäisesti kuuleja, vaikkei näissä lehmiä esiinnykkään :--))

Anonyymi kirjoitti...

kun siellä oot ni ootko tutustunu sikäläiseen muzaan??? yleensä en ite kauhiast kuuntele räppii mut norjalainen räppi on best !! lemppari on erik&kriss-dra tillbake <3>3

Miina kirjoitti...

Åhh tusen takk, Roosa!! :--) kiitos että pidät niistä, musta nää maisemat näyttää mun kuvissa niin paljon latteammilta kuin livenä, mutta se on kai ihan ok. Hahah onko Ranskassa kaikki lehmäcool kun Pohjoismaissa kaikki on sikacool? :--D

Anonyymi, joo oon tutustunut Kakkmaddafakkaan ja johonkin norjalaiseen räppiin kanssa. Men kjønner du hva de sier? Jeg kjønner ikke helt......må lære meg mer norsk, kanskje! Mutta kakkmaddafakka on på engelsk ja hauskaa indierämpytystä -suosittelen!!

Anonyymi kirjoitti...

jep oon kans kuunnellu sitä !! tykkään =) t sama ano xd

Anonyymi kirjoitti...

mikä on huru?

mut ihania kuvia :--)

Ida kirjoitti...

hurukuvaus on parasta, mä harrastan sitä aika usein!!!!!!!! ETENKI puhelimella!! hurukunkku91 ois sopiva instagram-nimi kylläki joo eikä mikää iitu123

Roosa kirjoitti...

hahaa, juurikin näin, ranskassa sika onkin lehmä!!!! :DDD

lauray kirjoitti...

ihania hurukuvia :-----)

Anonyymi kirjoitti...

hmm mul on menny ohi et miks sä oot siel?? :DD
mageit kuvii kyl1

Miina kirjoitti...

Anonyymi1 haha niin ja tietty Kings of Convenience ja Röyksopp ja Annie ja Ane Brun on hyviä norjalaisia, mutta niihin oon tutustunut jo paljon ennen tänne tuloa. :--)

Anonyymi2, Kiitti! Huru=turha tai jotain sinne päin

Ida, puhelimella on ihan ok hurukuvailla!!! :--DD huru__king91 olis mun instagram-nimi jos voisin käyttää instagramiii. Möö haluan sittenkin iVekottimen!

Roosa, HAHAHA kul!!!! :--DDd

layray, tusen takk!! :--)

Anonyymi3, oon au pairina. Ja kiitos!

ritu kirjoitti...

kukaan ei ymmärtäny mun rakkautta siihen juustoon (ainakin meillä sen nimi on vaan mes-juusto?) kun yritin juustotiskillä ollessa kaupata sitä ihmisille kun ne kysy jotain erikoista juustoa :(((((((( mut pitää kokeilla sitä vohveleihin, tähän asti oon syöny sitä vaan pelkiltään! nam.

Mmilya kirjoitti...

sä oot tosi nätti :)) ja sulla on tosi mielenkiintoinen blogi!

mmilya.blogspot.com

Miina kirjoitti...

haha Ritva oot ainoita mun tuntemia ei-norjalaisia naispuolisia jotka tykkää siitä paljaaltaan! :--D Itse melkein oksensin kun maistoin sitä ekan kerran sellaisenaan, mutta oon huomannut että makuun tottuu, ja vohvelin välissä se on parasta <3<3<3 kokeile, vaikka! Niin, en oikein ees tiiä mitä juustoa se oikeasti on... täällä se on brunost, myös geiteost, eli kai se jotain vuohenjuustoa on. Vuohenmaitoherajuustoa (tai jotain...), koska katsoin sanakirjasta että myse (lukee ekana tuoteselosteessa) tarkoittaa suomeksi heraa. :--DD

Mmilya, kiitän meidän kaikkien kolmen puolesta!