2/23/2012

Love you like a fish loves river!


joojoo


muybieen

jahknows

(Iduveljen kaa hengailemassa ja kuvailemassa, mulla melko uusi, ysärihenkinen guggenheimpaita, yhdet lempparifarkkushortsit ja lempparikengätkin, eli tosi paljon lempee. Jukka-Poika-meininki selvästikin. )


Otsikko on omaa settii, sillä lauloin kerran syksyllä miinalle omia riimejä englanniksi, ja se tietty tykkäsi! Tällöin kävelimme kaupungilla, ja sattumalta laulahdin pari tarttuvaa säettä. Muita omia, joskin hieman vanhempia teoksiani ovat mm. reggaehenkinen Igor & mä, jossa laulettiin timanttivarkaudesta ja siitä, kuinka Igor jahtasi minua vorouksen takia. Timantit piilotettiin Idan oman huoneen alalaatikkoon. Kertosäkeessä toisteltiin "halataan kun tavataan", eli lopusta tuli kuitenkin onnellinen, vaikka vilunkipeliä esiintyikin. Rehdimmänpuoleisempi kipaleeni Hyvä mies ota hyvä hyvä vaimo on mainio opus kuunneltavaksi, jos mielii itsellensä rätväkkää vaimoa, ja Kaverille rispektii on taasen oodimainen loilotus ystävyydestä. Jälkimmäisempi oli myös erittäin Jukka-Poika-henkinen melodiansa sekä nenä-äänellä laulettavuudensa ansiosta. Tiedän, että lauluni koskettavat monia ihmisiä, sillä aiheet ovat erittäin helposti lähestyttäviä. Varmastikin melkein jokainen meistä on syyllistynyt joskus timanttivarkauteen tai edes ajatellut kalan rakastavan jokea.

Onko teillä taipumusta musisointiin? Mainittakoon vielä ashacucu-kamuista, että Miinalla on potentiaa oppia beatboxaamaan, sillä jotain se on köhissyt mun kuullen, ja että Jutassa on eniten gang attitudea, se räppää meistä nääs uskottavimmiten.

Eka kysymys:
Onko sielläKIN musavirtuooseja???

Toinen kysymys:
Kai me vaikutetaan hyvin standardeilta ja tasapainoisilta???


Linda

10 kommenttia:

AINO kirjoitti...

Haha, ihan mahtava teksti! Meikäläinenkin tekee aina omia biisejä yhden toverin kanssa, muun muassa Kuoleman enkelistä joka ajaa mustalla rekalla taivaalla ja Mysteerimiehestä joka on mysteerinen. Paras oli kuitenkin Lemon Chick, eli kanasta joka asuu kanalassa, jossa munitaan vihreitä munia joka torstai.

Mote_jente_91 kirjoitti...

Kaverille rispektii!!!!! "Jos sun kaveri tietää paremmin kuin sä" ....osv osv miten se meni

Ps hienot kuteet teillä! Itse hengaan viidettä päivää hiihtokalsareissa ilman meikkiä ja pelkään, että tuun samanlaisena takaisin. Käppäilisin ympäri Tamperetta monot jalassa ja silleen. Fy faen.

saigon kirjoitti...

Mun mielestä te vaikutatte tasapainoisemmilta, kuin kukaan tuntemistani ihmisistä.

Terkkuja teille! Ootte mainioita!

Anonyymi kirjoitti...

Täällä olisi ihana canvastaulu omalla kuvalla arvonta käy katsomassa!

http://differentstudio.blogspot.com/2012/02/sistustaulu-arvonta-canvastaulu-30x30cm.html

Iida kirjoitti...

En voi väittää olevani kovinkaan musicaalinen persoona (opin kuitenkin koulussa musakurssilla soittamaan bassoa!!), mutta runosuoneni sykkii senkin puolesta. Pidän varsinkin oodien kirjoittamisesta, ja usein keksin kauniita värssyjä rakkaille ystävilleni!

Ja vaikutatte hyvin tasapainoisilta henkilöiltä!

pinya kirjoitti...

kysymys Miinalle: jos ei oo too personal ni haluisitko kertoa vähä lisää tosta sun au pair jutusta?:--) koska oon harkinnu kans ja sitku googlaa ni tulee vaa jotain outoo suomi24 shettii...:/

Miina joka ei jaksa kirjautua äly_puhelimellaaaa kirjoitti...

Joo tottakai voin kertoa! Googlaamalla ei nimittäin löydä juuri muuta kuin noita Suomi24- ja kaksplusjuttuja. Au pairius on aika suosittua mun kamujen ja tuttujen joukossa, joten mä sain onneksi aika hyvän kuvan sitä kautta :--) jos harkitset lähtemistä, niin parasta ehkä on jos kirjoitan sulle vaikka sähköpostia? Koska mitään postausta ymssss en tahdo kirjoittaa, haha!

Roosa kirjoitti...

Tää sun tekstin tyyli on ihana<3 iha tällee btw. =D

Ansma kirjoitti...

ihania kuvia !:)) venytkö oikeeesti noin paljon, ite en sais jalkoja mitenkään tommoseen asentoon :'D


lauantaimurhetytto.blogspot.com

pinya kirjoitti...

Ooh joo!! takk takk vai miten sielä päin sanotaan?!:D s-posti on pinzzja@hotmail.com! =)