2/09/2012

Olkoot sitten niin!

järkähtänyt mieli2

madeforwalkin3

iiiidan_uudet_kuuuviot

Kertomuksia kuvista:

1. Minä tiirailemassa ystävieni perään: kyseessä tietenkin Miina, elämänkumppanini, joka asustaa tällä hetkellä Norjassa ja Jutta, Petteri-isopappani, joka on nauttinut Aasiasta villi-ihmisenä. Asunut luolissa ja syönyt orkideojen lehtiä. Miina on taasen tampannut tuntureita ylös sukset jalassa ja hiihtänyt keskellä kaupunkia ja töninyt lumiukkoja kumoon. Molemmat lähettelevät mulle rakkauskirjeitä säännöllisesti, siksi olen ajantasalla.

2. Minä rakkaushuoltamassa rakkauskenkiä. Pitkävartiset löysin Oriveden kirpputorilta, ehkä yksi mojovimmista kirpparilöydöistäni. Nuo nappaskengiksikin kutsutut mustat ovat taasen Vagabondin ja erittäin monikäyttöiset.

3. Ida, melkein ainoa Suomessa asuva ystäväni. Hänen kanssaan viettänyt aikaa, muuten olisi ollut aika yksinäistä.

Kaikki suollettu 29.11.2011, eli vähän vanhaa setukkaa eli settiä huhuh.Tähän piti tulla jotain muitakin kuvia lisää, mutta eipä näy ilmestyneen hoho. Olen saamaton!!

Kengistä puheen ollen, olen ajatellut tilaavani itse Tohtorit, joten mikä olisi paras paikka tilaukselle? Nettikaupoista siis, osaako kukaan suositella? Tampereella Dr. Martenseja myy ainoastaan Kenkärepo, mutta heillä oli koot aika lopussa. Jalankokoni on jotain väliltä 36-37, 37 lienee siis näiden maihareiden suhteen oivallisin valinta?

Hilp me!!

Lindu

8 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Mä oon Brandokselta tilannut ne kaks pari Martenseja jotka omistan :) Voin suositella, joskin välillä niiltä on aina koot loppu ja täytyy iskee oikeeseen aikaan. Mulla on kanssa 37 koko niistä ja jalan koko 36-37.

Ida kirjoitti...

No jooo olkoot todellaki sitte nniin nimittäin!!! Onneks oon sun Suomi-frendu x) vaik ois sunki kaa iha kiva kirjotella tiiäks..... :) vaik käsialas onki epäselvää joskus *heh* xD älä suutu!!!

Ida kirjoitti...

yks juttu vie: miks teidän otsikot on nykysi boldattuja?????

Miina kirjoitti...

Ida on oikees: kuka ronkkii meidän blookin ulkoasua??????

JA täällä on oikeesti ihan ok hiihtää keskellä kaupunkia! Sekä on muotia kulkea lenkkareissa ja juoksutrikoissa ja reppu (ei Kånken, vaan oikea urheilureppu. Olen kokeillut urheilla rakkaan Kånkenini kanssa ja se toimi...) selässä!!!! Hva kul er det?

hami kirjoitti...

ite tilasin täältä perus mustat: http://www.mamstore.co.uk
mutta nyt tuolla on vaan tommosia rumia alessa D:
brandoksella ne on himokalliita ja spartoolla hiukkasen halvempia

Anonyymi kirjoitti...

hei mä näin martenseja myös koskarin spiritstoressa! kantsii mennä tsekkaan jos ois niit ois siä viä :):)

Linda kirjoitti...

Inka, kiitoksia vinkistä, päädyn siis siihen kolmeseiskaan :- )

Ida, kiitti, mun käsiala on taidetta (ainakin omasta mielestä) kuvislukio jne......

Miina, tuohan kuulostaa kivalta, ei ulkonäköpaineita!!!

Hami, tattista, kahtelin heti noita, ja kuten sanoit, alessa aika omintakeisia viritelmiä :- D Brandoksen hinnat taitaa olla samat kuin normikaupoissakin?

Anonyymi, oho yllättävää, en olis niiden valikoimiin Martenseja uskonut, pitänee kurkkasta, jos siellä päin liikun :-- D

heli kirjoitti...

Tilasin Brandokselta heti joulun jälkeen, paketti tuli kolmessa päivässä. Oli vielä joku -20% alekoodi, joita kannattaa varmaan kärkkyä :)
Sain nerokkaan neuvon monelta joskus, että ota koon isommat kun yleensä. Kilin vitut, isot on. Että jos löytyy 36, niin kannattaa kokeilla (nettikaupasta tilatessahan se on tietty helppoo ja mukavaa). Tietysti riippuu aika paljon jalan mallista, mitä yks ääliö ei ottanu huomioon.