5/30/2012

Uno calvo, gracias!

tumblr_m19yhhMOTk1qmt0tqo1_1280
 tumblr_lz625mnFE91qmt0tqo1_1280

 tumblr_m1bn2enbKi1qmt0tqo1_1280

       (kuvat täältä)


 Haluaisin tietää, että mikä kampaamo Tampereella olisi hyvä? Mulla on jotenkin suuria ennakkoluuloja enemmistöä kohtaan, sillä pelkään, ettei mun visioita ymmärretä. Aika monella täällä näyttää olevan jonkin tyyppinen rätväkkä rokkikampaus, graafinen tukka tai sitten jotkut överipidennykset ja platinablondivärjäys. Mulle on jäänyt traumoja rippijuhlia varten hankitusta hiustyylistä, mikä muistutti kynittyä oravaa, kerrostettuineen, takana roikkuvineen lirputtimineen. Kampaaja itse oli innoissansa ja yltyi vahapurnukka kädessä nyppimmään rock-henkistä otsatukkateosta ylöspäin, kommentoiden samalla, ettei hän "mikään käpy vielä ole". Itse olin kauhuissani lopputuloksesta, ja pakenin Stockmannin vessaan latistamaan koko hökötyksen. Ei tullut ihan samanlainen tukka, mikä oli mulla kampaamoon mukana tuodussa, lehdestä leikatussa Eva Longorian kuvassa.

Haen siis paikkaa, missä ymmärretään luonnollisuuden päälle. Onko kellään  luottopaikkaa, mitä suositella? :- D

Linda

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

uuu voin erittäin lämpimästi suositella omaa Reettaani jo viiden vuoden käyttökokemuksella !!! :--D hän ei just nyt ota vielä vastaan missään, mut hänen uusi kampaamo avataan siihen cartellin tilalle tässä kesäkuun aikana, ja kulkee nimellä new bohemia ! :--)

-joools/julpertti/julpukka

edwarddd kirjoitti...

No HAL OOoo salon júhel!!!?!? Tampereen korein saksikäsi!!!

Linda kirjoitti...

Julpertti, kiitoksia mycket, nimikin kuulostaa jo lupaavalta, aion varmastikin tulevaisuudessa vierailla ko. kampaamoliikkeessä - jotain ton suuntaista Tampereelle ollaankin kaivattu, kun kaikki tuntuvat olevan painottuneen ei-niin-luonnollisiin juttuihin, tai siltä musta ainakin tuntuu.

Saxikäsi, no tietty!! Hienosti skalpeerasit mun tukan!!

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa samaisessa 1.7. aukeavassa New Bohemiassa työskentelee myös mun luottokampaajani Maija, jota suosittelen lämpimästi!!