5/28/2012

OOO kesän lapsi mä ooon, OOO villi luonteeni on!

äidinkielijahyvämieli
mahdotonmirkkuuu
yeahyeahjenni


Meikä tänään. Ekassa kuvassa pidättelen pissaa, siksi moinen asento. Päälläni oli Seppälästä ostettu shortsihaalariasu ja Jc:n neule - jälkimmäinen aika luotettava toveri. Housuhaalarit eivät ehkä niinkään, hieman luikurit toisinaan, vaikka kuosi miellyttääkin minua hyvin paljon. Laukku oli kirpparilta ja pari kertaa vilahtavat aurinkolasit H&M:stä. Kenkiä ei näy, mutta voin kertoa, että ne on ihan parhaat. Sellaiset rusetilla varustetut balleriinat, jotka ovat ehkä olleet joskus 90-luvulla jonkun pikkutytön juhlakenkinä.

Yleinen kysymys: onko dekadenttia mainita blogissa ohimennen virtsahätä? Eriö oli yllättävän kaukana.
Pelkkä kyllä tai ei riittää vastaukseksi.

Terveisin,

Pissahätä-91 (joka päihittää Kakkahätä-77:n)

8 kommenttia:

kari_kuriseva kirjoitti...

toi o iha warmaa samanmooine käsveska ku minkä myin sillon näsinpuiston kirpparilla, eikö ookki?!??!?!
minun mielestä pissahätä on ihan ok asia ilmoitettavaksi, et ois varmaan uskonu!!!!!

Linda kirjoitti...

Kari_Kuriseva, jooo ei olis tullut mieleenkään että pissajutut passaa sulle!! Voi hyvinkin olla, tosi ruma logo siinä laukun läpässä, lukee suomeksi että Fri-laukku, jos sain selvää. Täsmääkö tuntomerkit??

Anonyymi kirjoitti...

tä ai sä niinku pissaat vai

Ida kirjoitti...

apuuu toveri, näytät ihanalta!!!! kauniin värisiksi muokatut kuvat myös, erihyvät sävyt, TYKKÄÄN!!! pissahädästä kertominen on ihan ok, sopii "huolist"-teemaan.

Antti Polvijärvi kirjoitti...

kyllä

Linda kirjoitti...

Anonyymi, ei kun pidättelen. Ensimmäinen otos.

Ida, tackk såå myyhe - juuh aika green day -henkisiä kuvia, mutta ei se haittaa. Joo, tosiaankin, en tajunnut, kuinka läheltä tämä pisuli koskettikaan meidän blogin tematiikkaa.

Antti Polvijärvi, kiitoksia rehdistä mielipiteestänne!

Elisa kirjoitti...

Linda, minä ja Aarne tykätään sinun tyylistä, vaatteista ja kirjoittamisesta molemmista. Minäkin haluaisin löytää kirpparilta hienon laukun!

Linda kirjoitti...

Elisa, voi kiitoksia paljon, olipa ilostuttava kommentti :- ) tunnistinkin sut heti Carlingsin kivan tyyliseksi myyjäksi!!