6/02/2012

Ida, Bobby Womack & pyöreät aurinkolasit =kolme asiaa, jotka ottaisin mukaan autiolle saarelle

someee2

 Idan kanssa kukkivassa puistossa, asettelemassa aurinkolaseja - meillä molemmilla Idan kanssa on samat kakkulat, ja ne on ihan parhaat. Haluan varmaankin yhdistää nämä brillit jokaiseen asuun tulevan kesän aikana.

giddu

Idulla reteä, okrankeltainen neulepaita. Olen itsekin alkanut lämmetä keltaiselle, ensimmäistä kertaa elämässäni. Aikaisemmin olen pitänyt väriä äärettömän rumana, varsinkin vaaleiden suomalaisten päällä. Tällä hetkellä mikään ei ole messevämpää, kuin tumma tyttö, inspiroiva tyyli ja jotain keltaista! Tiedän, ettei väri tule sopimaan mulle täydellisesti, mutta jotain eksoottista viehätysttä siinä lienee olevan kuitenkin. Tajusin tämän seikan Barcelonassa, ehkäpä espanjalainen, ennakkoluulottomampi värienkäyttö vaikutti minuunkin. Haaveilen pastellinkeltaisesta alaosasta, se näyttäisi hyvältä ainakin päivettynyttä ihoa vasten. 
 shoeliini

 Parhaat puukengät, jotka ostin viime kesänä Indiskasta. Rakastan  niiden 70-lukua henkivää olemusta, toimivat yllättävän monen vaatteen kanssa, ehkä parhaiten kuitenkin autenttisen näköisten, hieman boheemien juttujen kanssa.

 inthefirstoflight

Kånken ei jätä pulaan koskaan, varsinkaan  jos väri on maanläheinen. Meillä on myös Vanssin samistossut, toisinaan (melkein aina) tajutaan jotkut vaatejutut samaan aikaan ja sovinnolla päädytään ostamaan ne yhdessä.
 lahikuva
Mulla oli päällä "hellarihame", joka on varsin siveellinen ja ulottuu puoleen sääreen asti. Tämä Amsterdamista ostettu kaveri tuntuu toisinaan aika vaikeakäyttöiseltä, tuhdin ja tumman olemuksen takia. Valkoiseen paitaan yhdistettynä tulee helposti kotiopettajatarmainen olo, ja koko vaateparsi näyttää varsin konservatiiviselta. Muun yksivärisen yläosan kanssa voi taas tulla aika suuri kontrastiero, sillä hameen materiaali ei ole yhtään harsomaisen läpinäkyvä, vaan pikimusta. Parhaaseen tulokseen tähän mennessä olen päässyt kuvissa esiintyvän, kirjavan topin kanssa. Se on mummoni itsetekemä helleyläosa 70-luvulta. Mielenkiintoisimpia vaatteita ovat mielestäni aina ne, jotka ovat menneiltä vuosikymmeniltä. Hame on toiminut myös Miljalla mustalaisen hameena viimekesäisessä larpissamme.

Linda

11 kommenttia:

onneli kirjoitti...

nyt lisää niitä larppikuvia! KIITOS!

PolvijärvenAntti kirjoitti...

Kauniita kuvia <3 Missä Tampereella on noin kauniisti kukkiva puisto? Meillä ei Pihlajakadulla puut kuki :(
Seppo on hoitanut hommansa huonosti X(

Antti Polvijärvi taas kirjoitti...

Mutta viinaan Seppo ei ole uudelleen ratkennut. Sen tiedän. Sepolla vain on ollut hiukan kiirettä...

Linda kirjoitti...

Onneli, jooo pian pukerretaan ne, meidän pitää vaan pitää eka muistelumiitti että menee setit oikein!!

Antti, kiitti<3 kiva että tykkäät, en ole koskaan aiemmin ajatellut sinua estetiikkona. Seppo ei lannoita tarpeeksi hyvin. Siihenkin on omat niksinsä. Mutta ei niistä enempää.
Käskisi Talen lannoittaa, nuori, virkeä mies kun on.

Milja kirjoitti...

Hyvältä näyttää, vaikka ehkä hame näytti vielä paremmalta siinä ___mun_____ juhannusyhdistelmässä... ei siis millää pahalla ......... muttei hyvälläkää....

Anonyymi kirjoitti...

mitä huulipunaa sulla on noissa kuvissa? (näkyi iidan blogissa paremmin, ihana sävy!!)

Antti Polvijärvi kirjoitti...

Seppo ei halua lannoittaa. Sepon mukaan lannoitteet sisältävät typpeä, joka kuormittaa ympäristöä ja rehevöittää Itämerta. Talekin on nyt hyvin kiireinen. Satiaiset pitävät Talen kiireisenä. Pitäisi palkata lisää talotaikureita!!!

Antti Polvijärvi kirjoitti...

Vieläkin haluiaisin tietää, missä Tampereella on noin kauniisti kukkiva puisto.MISSÄ? Veisin Katariinan sinne.

karoliina kirjoitti...

Kengät on kyllä hienot! Tykkään =)

Linda kirjoitti...

Milju, niin kai kun sulla oli niin volyymikäs yläosa, että se tehosti kokonaisuutta.... ja vyö kanssa...

Anonyymi, mulla on sellaista Hema-merkkistä halpishuulipunaa, värisävyä ei muistaakseni ole merkitty mitenkään erityisen suuntaa antavasti, mutta taittuu siis marjapuuronpunaiseen.

Antti, tarkoitin luonnonmukaista lannoittamista. Urea toimii parhaiten, jos Seppo vaikka humlapäissään ruikkisi niiden puiden juureen. Raikas ilma saattaa karkottaa myös satiaiset, eli Talelle kesätöitä tiedossa. Jos nyt haluat Katariinan viedä puistoon, niin luulen, että saattaa olla hieman myöhäistä: kauneimmat kukat ovat jo kuihtuneet. Puisto on nimeltänsä hämeenpuisto, jos auttaa. Sano sitten ääneen, että ashacucu-Linda suositteli, niin saan julkisuutta. Oletan, että tämä tulee telkkariin.

Linda kirjoitti...

Karoliina, kiitoksia paljon! :- )