6/14/2012

Nyt elämä on niinku paljon vessapaperii eli hyvin pyyhkii!!!!!!

raiderii imehuiluu mäviensutajelullekaivariin
JOU, meikä on himassa ja hienolta tuntuu! Olenhan täällä ollut jo yli kolme viikkoa, mutta superkiireisenä olen muun muassa majaillut Helsingissä ja piirtänyt ainakin kolme kynää nysäksi, ähissyt pääsykokeissa yhteensä 23 tuntia ja piirtänyt ainakin viisi kynää nysäksi ja käden kipeäksi, juhlinut pikkusiskon lakkiaisia, suunnistanut tampereen keskustassa, aloittanut kesätyöt, rikkonut selän ja pyörän. Selkä on nyt korjauksessa mutta Jopo saa odottaa. Osaisiko joku muuten neuvoa miten saisin edullisesti uuden maalin ja tarrat mun vanhaan koniin? Oon joskus maalanut sen rumasti spraymaalilla "alkuperäisen" väriseksi. Hyi, se on ruma nyt! Ja rikki -mutta iskä korjaa :):):)

Nyt mulla on aikaa ja kesäni alkaa!! Tänä kesänä aion seikkailla ja viettää parasta aikaa ja syödä töttörööö!!! Mulla ja Lindalla on jubileum: 15 vuotta yhdessä -juhlavuosi! Kuunnellaan koko kesä suomiräppiä ja seikkaillaan. Mutta mun pitää nyt mennä toteuttamaan mun päivän rankkaa ohjelmaa: auringonottoa ennen töitä.
Onko täällä muita onnellisia, joilla pääsykokeet ja stressi on ohitse???
T. Miina "villi_ja_witun_vapaa_nyt!!!!!!!!!!!!!!!!"
P.S. Norjakuvia kyllästymiseen asti!

4 kommenttia:

karoliina kirjoitti...

Viimesen pääsykokeen kävin tekemässä keskiviikkona! ja saa laittaa paljon Norjakuvii, ne on kivoja =)

Antti Polvijärvi kirjoitti...

Minulla ei sitten ole ollut pääsykokeita poliisikoulun pääsykokeiden jälkeen. Kirjallisia silloin jännitin valtavasti, mutta kun ne olivat ohitse, niin olo oli huiG!!!
JVG on HUiBBU!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Haha kuuntelin tänä aamuna just noi samat biisit. Enkä mitään muuta.

Linda kirjoitti...

Anteeksi kun vastaan vasta nyt -datamörkö on lähtenyt pois mun sielusta, mutta onneksi se tulee takaisin kun kuuntelen Skrillexiä!

Karoliina, jeeee tsemppiä sulle että tärppäsi pääsykokeissa! :--) Mun melkein kaikki norjakuvat on maisemakuvia, mutta koska maisemat siellä on ihan ok, ei varmaan voi mennä pahasti mönkään.

Antti Polvijärvi, mitä sait ajokokeesta? Mun yx kaveri sai täydet!! ;);) Miltä tuntuu olla Pihlajakadun ainoa poliisi?

Anonyymi, tää on suomiräpin kesä meille!!!!!!

-yx Miina