10/12/2012

Matka-Makena, Pinaattikeitto-Pavena ja Tukka-Tanena

Viimeaikaisia juttuja:

001
tötteröö
kamatkyyydissäon2
(Keskimmäinen kuva ystäväni Veeran ottama)Kivaa on mm:

-pinaattikeiton tekeminen rauhassa tuoreista raaka-aineista, Bassoa  kuunnellen. Tuli muuten ihan huippu remix J.Karjalaisen Hän-biisistä!! Voi linkittää, jos tietää siitä tarkemmat tiedot, J.Karjalainen muutenkin korea ukkeli!! Jälkkäriksi vadelma-banaanipirtelö, sekin suurella tunteella valmistettu.
-tukka irti! Salon Juhel (Jutta) leikkasi minulle olkapäämittaiset hiukset. Paras päätös vähään aikaan, meni niin hermo siihen pitkään tukkaan, mikä oli aina tiellä ja hiosti, ja mitä en osannut nutturaa hienommin laittaa. Tukanleikkuun kunniaksi kiipesin kalliolle.
-pakkailu. Mietin jo ainakin kahta viikkoa ennen, mitä vaatteita otan mukaan ja millaisia aion ostaa, tarkkoine perusteluineen tietenkin. Listalla on yksivärisiä alaosia, hyvämateriaalisia neuleita ja skarppeja, koristekauluksisia paitoja. Sivistän hieman vaatekaappiani, kaikenmoisia kirjavia ja boheemeja juttuja mulla kun on jo valmiiksi. Varmasti repsahdan hienoista aatoksistani, mutta hyvä edes yrittää!

Ps. Voi edelleen antaa niitä Nyc-vinkkejä, jos mieleen juolahtaa!

                                                   Linda

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=9TAuK7qM5N0

parhautta!

Corelay kirjoitti...

these photos are great! :)

Tanja kirjoitti...

http://aamukahvilla.blogspot.fi/2012/10/ne-york-suositukset.html Aamukahvilla-blogissa oli tosi hyviä NYC-vinkkejä juuri :)!

Roosa kirjoitti...

huhuuh, minuuki on alkanu ärsyttää nämä turhankin pitkät hiukset jotka vaan hapsottaa joka suuntaan! ei hyvä :(( pitäis pätkästä... hyvältä näyttää sulla ainakin tuon pituiset! :--)

Anonyymi kirjoitti...

Hanki Mondon Nykin opas! Henk.koht raamattu aina siellä reissatessa, näyttää parhaat ravintolat (publicin brunssi on MUST ja back fortyn burgeri myös), kaupat (anthropologie) ja underground mestat (schiller's liquor bar) joissa on aina vaan paikallisia. Lonely planetin opas on nähtävyyksiin suht jees, mutta jos seuraa ravintolaneuvoja yms, niin niissä tuppaa olemaan kaikki muutkin turistit kyseinen opus kädessään...

Ansma kirjoitti...

ihania kuvia,joten kauniin hempeitä :)

lauantaimurhetytto.blogspot.com

Linda kirjoitti...

Anonyymi, KIITOKSIA!! aivan!!

Corelay, thanks a lot!

Tanja, katsoin nuo, tosi hyvä, kiitos :- )

Roosa, tackkk - paras päätös mulla vähään aikaan, kuten sanoin :- D ELI suosittelen lämpimästi, elämä helpottuu :- D

Anonyymi, se itse asiassa olikin meillä mukana myös, kiitti vinkistä!

Ansma, kiiitoksia paljonkin :- )

Anonyymi kirjoitti...

Anna keiton ohje!!