11/04/2012

New York

kartaaaa katu2 BREZEL cash moma maisema Pieni haukkaisu hieman isommasta ompusta! Ottamissani kuvissa tiivistyy osa matkan olemuksesta: kartan tutkimista, sen kääntelyä ja vääntelyä, kirkkaita mainosvaloja, autoja, värejä,ylihinnoilteltu brezel turistille, kadunvarsilla tönöttäviä kojuja hodareineen ja virvokkeineen, Moma sekä hienoja installaatiota, ruuhka-aika ja joka suuntaan vyöryvät ihmisvirrat, joihin tahvona maalaisena eksyin vahingossa. Aika oli hyvin lyhyt Nycin parempaan tutustumiseen, mutta esimaku on kuitenkin jo herahtanut kielelle. Varsin mehevä sellainen. Toivottavasti pian lisää! Linda ps. Kiitoksia kaikille matkavinkkalijoille!

2 kommenttia:

alfie kirjoitti...

jeeeee! antaa palaa lisää kuvia vaan =)) enkä voi olla tännekki ylpeilemättä, ku tuli tost momasta mieleen, et itehhän pääsin sinne ilmaseks esittämällä alle 16-vuotiasta... kannattaa olla lyhyt babyface! :D toisaalta vois myös ajatella, ettei tää oo ylpeilemisen arvosta mut.. :D

Linda kirjoitti...

Alfie, kyllä se on ylpeydenaihe! Itse menin rehdisti opiskelijakortilla, kerrankin muistin hyödyntää sitä jotenkin. Itse muistelen myös silkalla ilolla päivää, jolloin olin 16-vuotias, ja pääsin bussiin lastenlipulla (=max. 12 v!)