10/10/2012

Perinteinen ashacucu-tiistai: sushia ja tietty skumppaa!!!






kerppuu
smainaa
susshii
iitu4  
jenima

 Hih hih tyttösten kanssa hieman skumppaa ja sushii; tää on niin meitä!! Idu kutsui, ja tietty lähdettiin!! Ashacucu-team loves sushi!!!

                  Oikeasti siis ensimmäinen virallinen kerta sushin parissa, ja hitsin vitsit kuinka hyvää se olikaan. Jäin koukkuun ja huomaan himoitsevani noita jänniä makuyhdistelmiä alvariinsa. Muun muassa nytkin. Puikkojen kanssa olin todellinen amatööri, ja herkkupalaset tuli kahmittua ihan paljan sormin, tällainen banaali tosiseikka melko sivistyneeseen (meiltä siis) postaukseen!

Ja kysymys taas kerran: onko kellään minkäänmoisia New York -vinkkejä? Jotain spesiaalia, mitä ei esim. matkailuoppaissa hehkuteta? Omia huippukokemuksia? Kertokaa!!

Linda

4 kommenttia:

karoliina kirjoitti...

Mää tein aika paljon perusturistijuttuja nycissä, mutta mun lempparijutut oli kyllä sohosta pohjoiseen kävely, paljon kivoja liikkeitä ja pääsimpähän näkemään flat iron buildingin. Toinen kiva oli central park! Kannatan myös metrolla liikkumista kauemmas, siellä oli oma tunnelmansa! ps.sushit näyttää hyvältä, nyt tuli kauheet himotukset päälle... äää!

Ida kirjoitti...

uiuiiii kamuli laitto kivoja kuvia, hienosti otettu ja hyvin muokattu!!!!!! ja mun nyywjoork-vinksu: TARKKAILE IHMISII huhuhu mite kauniita siellä näät!!! ja jos haluutte tehä truuuuu turistijutun eli empire state (of mind) building niin sit kandee mennä illalla - on kaunista ja ei tarvii jonottaa kuten päivällä!

Linda kirjoitti...

Kraoliina, luin kanssa, että Sohossä päin olis paljon kivoja liikkeitä, joten sinne siis. Myös Central park on varmasti näkemisen arvoinen - kiitos vinkeistä :-)

Ida, hahaa kiitti jäbä!! Joo silmät on kyllä auki, se monikulttuurisuus tulee huumaamaan heikon pääni!! Oodotan innolla tulevaa ihmis-inspiraatiota, pusspuss!!

veerra kirjoitti...

aamukahvilla-blogissa oli vaikka minkämoista vinkkiä, kannattaa katella sieltä :)