1/15/2012

Definitely like a Tampere party

suomirokkiajakarppausta
kenkättjame
tytsytt


Bile_menotusta_ja_tanssi_jalan_vipatusta.... ok??? Mulle ainakin. Bilejalka saattaa vipsuttaa ainakin kaksi x tän kuukauden aikana, sillä mun bestat (yks Iidu, Miinu ja Jutsku) täyttää 21 vuotta tammikuun aikana. Miinalle tehtiin Idan kanssa synttärilaulu iPhonen t-pain-sovelluksella, mikä muuttaa äänen tyylikkäästi auto tune -jomotukseksi. Keksittiin taitella Miley Cyruksen Party in the Usa:sta oma versio, Party in Norway, joka sitten jaoiteltiin säkeitäin vuorotelleen laulettavaksi. Sankari tykkäsi kovasti!!! Idalle ja Jutalle mulla ei ole vielä selkeitä lahjaideoita, mutta äveriäänä tyyppinä voisin ostaa jotain todella järkevää ja suurempaakin, ihan vain tosiystävyyden nimissä. Ida saattaisi tykätä omasta mopoautosta tai Ed Hardyn veluuriasusta. Molemmat ovat niin sen tyylisiä. Jutalle voisin hankkia hiustenpidennykset - se kun on melkein kalju ja arvostaisi niitä hyvin paljon. Myös ihkaoman rasvankeittimen saaminen aiheuttaisi varmaankin kestohymyn. Ei ne tytöt tätä blogia lue, joten ihan rauhassa voin tällaisia suunnitelmia kirjoitella.

Keksikää "parhaat" lahjaideat mun tovruille, mielikuvitusta saa käyttää!!

Linda

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

huhhu. ei morjes teijä touhuja. huomaa kyl kuvista kuka on uskottava muotibloggari ja kuka ei.

Anonyymi kirjoitti...

Lahja idea Iidalle :) musta juicy couture veluuri asu olis enemmän sen tyyppinen, ku olis chic :) ja jutalle enemmänkin se ed hardy ku blogin perustellaa on sen henkinen ja maininnut tykkäävänsä tatuoinneista. Keep rocking girls!! Hyvä meno ;)

Anonyymi kirjoitti...

tosiystävät arvostavat itse tehtyjä lahoja, joten mielestäni voisit virkata idan uudelle iPhonelle kuulin suojan tai sitten voisit tehdä hänelle ihan itse huulipunaa. Jutalle voisit askarrella söpön rusetin tuccaan taikka vaikka kreisibailauksen parhaimmat bailubiisit-levy. muita ideoita ei juuri nyt ole, mutta lupaan ilmoittaa tänne heti kun keksin lisää.
Rakkaudella yks tampereelt

hami kirjoitti...

kuulin huhuja että ida tyksii parsakaalista :--OO toi virgattu iphone pussukka kuulosta kivalta

Anonyymi kirjoitti...

miinalle joku söpö koira taulu esim. leikkaa eri lehdistä (demi, suosikki, seiska - siel o aika usein söpöi lemmikki kuvii lukijoilta) koirii, tee kollaasi blokityylii ja sit laita esim hileitä ja klitterii ja paljettei ja kontaktimuovi päälle (VARO ettei liiku ettei kamu sano et teet vaa rubuu xD) voilà! sit kehykset vaa tai sillee ni kiva on. :)

jutalle huulien kuorinta setti koska oon ymmärtäny et se pusuttelee nykysi nii paljo et ois välil hyvä kuorii huulii :) ne meinaa rohtuu jos pusuttelee paljo nii siks siis :) että vaikka sokerii+vaseliinii ja joku kiva pikku purkki (esim piltti purkki johon piirrät tussilla pusu huulia) niin varppina tulee tarpeesee :P :) :*

sit iitusta en tiiä, mut ehkä¨muodikkaammat kengät koska vähä noloo olla hevi saurus kengis ku muil o muodikkaat loaferit????? O_o