12/01/2011

Drunken lullabies

saanaa_ja_leisska
kitaraa_ja_kaljaa

miinaoihamehtässä


Festi ja vaali ja viime kesä!

Linda

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Linda olet USKOMATON KAMELEONTTI, kokematon katselija saattaisi luulla että näissä kuvissa esiintyy joku muukin kuin sinä!!!

t. SUURI ihailia

ps. saanko kysyä henkilökohtaisen kysymyksen elikkäs valuuko nenästäsi räkää kun on näinkin kylmä ilma nyt joulukuussa?? meikäläistä vaa kiinnostaa tämmöset jutut...........

no sit toinen kysymys että mitä tykkään myyristä/mäyristä? iskeekö? hot or not?? mietin vaan ku oon lemmikkii hankkimassa ja arvostan tosi paljon mielipidettäs koska oot tosi kaunis ja FIKSU!!!

ja ainaki kaks kertaa parempi ku joku bison frisee havannais!!!! NI!

Ida kirjoitti...

NYT huomaan että täällä käydään ihan asiatonta keskustelua!!!!! SILLä siis ainoo oikee koirrra on bison frisee havannais!!!!!! SIIS ainakin jos nyt mietitään fiksuutta ja kauneutta sillä jos on bison frisee niin kauneus ja fiksuus ovat silloin suoraan verrannollisia tähän rotukoirraan!!! jos on joku muu niin kääntäen verrannollisuus astuu kehiin!!! aattelin vaa kertoo ettei tuuu ostettuu väärii koirrrii =:) =:)

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielstä paras rotu on Bichon Frise, Koska niil on tosi hyvä luonne, eikä niiltä irtoo karvaa.
Luonne: Iloinen, vilkas, helppo kouluttaa, lapsi rakas, reipas, tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa, Rakastaa temppujen tekemistä ja on miellyttämisen haluinen, sopii kerrostaloon, vanhukselle, lapsiperheeseen se kyl sopii paremmin.
Tietty turkin hoito aika töylästä.
Mut ei se oo mitään sen rinnalla miten paljon iloo koirasta on!!!!!!!!!!!!
Mulla on 3 Bichonii. Ne on niinku TOSI ihania!!!!!!!!! :D

Linda kirjoitti...

Anonyymi, joo, kameleontti - sehän meitsi todellakin on, ja hienoa, että lukijoista löytyy ihmisiä, jotka osaavat minut hyvin tunnistaa. Nenästä ei valu räkä, vaan ES-energydrink kun juon sitä niin v*tusti. Sieltä se aina purskahtaa, kun niin suuria suullisia alas lomotan. Menee hapot nenään niin kuin Karri-koiralla konsanaan.
Lemmikki-kysymyskin oli osoitettu juuri oikealle henkilölle juuri oikein perustein; kyllähän minä myyristä pidän ja kovastikin, kerran jopa lupasin eräälle tyypille myyrännahkaiset hansikkaat lahjaksi toimitella. Ostin kyllä ne hansikkaat, mutta musta tuntuu, että ne kipittivät jotenkin pakoon, kun en ole mokomia vähään aikaan nähnyt. Ehkä niissä oli vielä hituisen myyräelinvoimaa. Joten siis myyrää suosittelen - voit sitten elukan kuoltua sen kätevästi "kierrättää", eli ne hanskat valmistaa.
Ja vielä viimeisenä, että bison friseet ei ole myyriin verrattuna mitään.

Ida, ihme palturia. Welsh corgit kielivät omistajien yliluonnillisista älynlahjoista sekä myös ylimalkaisesta kauneudesta. Bison friseellä ei ole samaa efektiä. Harmi sinänsä.

Anonyymi, ei - vahva ei. Myyrää ei mikään voita. Helppohoitoinen turkki, tuo mummolle tohvelit, seuraa pikkulapsille, tekee tarpeensa Tupperware-astiaan jos niikseen tulee, ei pidä ääntä, toimii myös jalkarahina.

Anonyymi kirjoitti...

joo aion todellakin hankkia sen myyrän sitten, ihanaa jos ne on noin sisäsiistejäki!!!! pitää vaan käydä tupperwareostoksilla, ja myyriä löytyykin varmaan ihan jostain lähimetsästä/pusikosta?

ja ida en TODELLAKAAN oo kiinnostunu mistään puolivillasista puudeleista joita yrität kaupitella!! jos sulla on kotonas jotain ylimääräsiä pentuja niin laita vaik kirpparille myyntiin! se on ekolokista ja tiedostavaa hommaa, toisin kun tollanen netissä pakko-myynti!!

t. myyrä-girl-4-ever

Anonyymi kirjoitti...

ps pitäiskö hankkia kaks myyrää kerralla että on sitten hanskat molempiin käsiin???