12/19/2011

Businessmen drink my blood like the kids in art school said they would

23_zurbano-family-1999-2011-buenos-aires-low
23_sonia-y-laurita-1998-2011-buenos-aires-low
23_violeta-1981-2011-buenos-aires-low
23_perri-mejor-low
20_male-web
23_johanes-low

http://www.irinawerning.com/

Huippuja kuvia ja huippu idea!

ps. joku kaunis päivä kirjoitan teille kostyymeistäni, täällä blogissa ei ole varmaankaan vuoteen ollut kunnolla tai suoraan mitään pukeutumiseen liittyvää, vaikka kaikki ihan vaatteita käytetäänkin. Nyt olisi innostusta, kiinnostuksen kaniinitkin loikkivat siihen malliin silmissä että.

Linda

5 kommenttia:

Miina kirjoitti...

MAHETZZZUI!! Mä waan aina kommentoin sulle. Oon tän blogin ahkerin lukija ja joka ilta mietin miksei kukaan saatana päivitä tätä blokia. Sitten mieleeni iskee ajatus, että voisinhan se minäkin olla -vaikka ei kuvia oliskaan kun täällä on niin helkkarin pimeä koko___ajan että mun taidoilla ja välineillä ei saa kuin valojuovia pimeässä -kuvia. Mut ei mun tartteee päivittää enää ku ei oo kuvaa bannerissakaa :):):):)

raikku kirjoitti...

mun mielestä nui kuvat on vitin hienoja ja sieki oot hieno ja miulla on ny hieno krapula hienosta viinistä hä!!!
ihan kommentin päätin päräyttää ku ei tääl kukaa kommaa!!

Anonyymi kirjoitti...

http://kimjongildroppingthebass.tumblr.com/


siin kans messevii kuvii kimin kaa kemuttaa!!!

aattelin vaan kommaa koska pääsit just mun lempivertauksiin loikkivilla kiinnostuksen kaniineilla

terveisin, ystävä mä siilien

Anonyymi kirjoitti...

Siistejä kuvia!
Olis super kiva jos laittaisit kuvia sun vaatteista ja tatskasta! Ne on ihania. :)

Linda kirjoitti...

Miina, sie oot miun besta ja siksi ainuu joka vaan komsuilee mulle 247...................... Voisit toki itsekin päivitellä toisinaan! Hyvä tuo banneri-havainto!

Raikku, sie oot kyllä iha ookoo tyyppi kanssa, miulla ei ollu krapulan haiventakaan ja toi pärätys tuli kyllä tarpeen, kun kas kummaa ei saada kommenttii yhtään........

Tyttö joka halusi rohkaista siiliä, kiitti kuvavinkistä!! Tsekkasin heti ja tykkäsin kyllä!! Ja kiitos vielä niihin kaniineihin liittyvistä kehuista, vastapainoksi voisin sanoa siilikommenttisi olevan kanssa varsin miellyttävä.

Anonyymi, he joo niistä vaatteista pitää saada riivittyä jotain kasaan, innostusta on kerrankin! Pitää vaan järjestää kuvauskekkereitä kamujen kanssa, kun on orpo olo sitä itselaukaisinta käyttäessä. :- D lintukamutkin ehkä näkyvät jossain kuvassa.