1/02/2011

Kirjoja, lihanpakkausta, yksi kurkkuvoileipä ja yksi haave keväästä

Luvassa jotain aivan ennenkuulumatonta: ei outoja juttuja, eikä valokuvia, joihin liittyy alkoholinkäyttö!


thekiterunner2


ammupala


meat


kittycat


läpimeksikon-Kuva nro1:
Sitä mahan päältä lukemista on tultu harjoitettua, kivoja kirjojakin möllöttää mun hyllyssäni kiloittain! Kuvassa näkyy se paljon puhuttu Leijapoika, Idalta lahjaksi saatu mainio The Sartorialist -katumuotiopus, Worldwide bubblegirl graffits -kirja Jutalta yo-päiväni kunniaksi - kirjassa paljon nakuja naisia, eli aika nappivalinta mulle. Alimmaisena Miinalta saatu muumisarjakuvakirja, alkuperäisiä muumisarjakuvia, pidän minään!

-Kuvat nro2 & 3:
Leipää, muttei tällä kertaa sirkus-, vaan teehuveja. Sain vihdoin laitettua naulakon seinälleni. Pidän siitä hyvin paljon, kuten myös pilkullisesta, kirpputorilta löydetystä huivista, jota käytän pantana.

-Kuva nro4:
San Franciscon chinatownista ostettu kissakoriste - rakastan eniten esineitä ja vaatteita, joihin liittyy muistoja. Ulkomailta ostetut jutut ovat sen takia kaikista kivoimpia ja mielenkiintoisimpia, pidän myös kirpparilöytöjä sekä vaikkapa äidiltä tai mummulta perittyjä vaatteita jännittävimpinä kuin muita, sillä niillä jo on omat tarinat. Oliivipurkit toimivat hyvin kynätelineinä, eikä niiden nimikään ole hullumpi.

-Kuva nro5:
Farkkupaita toimii aina. Yhdistän sen vaikka mihin vain - odotan jo kevättä, kun voin käyttää otoksessa olevaa vaateyhdistelmää nappaskenkien, polvisukkien sekä ruskean nahkaolkalaukun kanssa, hiukset rennosti nutturalla......

Tämän spektaakkelimaisen postauksen jälkeen haluaisin toivottaa teille kaikille lukijoille oikein mukavaa ja elämyksellistä vuotta 2011!

Parhain terveisin,
Linda

9 kommenttia:

RIIKKA kirjoitti...

Vallan mukava postaus !

Nipsulintu kirjoitti...

hieno postaus!

Anonyymi kirjoitti...

kuinka kiva postaus ü

Anonyymi kirjoitti...

Tää oli tosi hyvä postaus :) Sulla on ihana tyyli Linda! Mitä oot meinannu tehä nyt kun lukio loppu? Meinaatko muuttaa pois tampereelta?:)

Anonyymi kirjoitti...

Ooh la la, spektaakkelimainen postaus totta tosiaan!

Toi vikassa (oliks se vika kuva, en enää muista) kuvassa näkyvä medaljonki Lindexiltä on muuten vallan hurmaava! Miten handlasit sen kiinnityksen, onko sulla siellä sisällä mitään? Mulla nimittäin sama - lopulta laitoin kakspuoleisella teipillä sinne sisälle vähän kuvamatskua.

jea kirjoitti...

oijjoi, muumikirjasi kuulostaa vallan houkuttelevalta!
hyvää uutta vuotta siullekkin Ransu ja nähhään perjantaina eixje!!!

Ida kirjoitti...

Voi miten söpö naulakko, mihin kiinnitit sen?! JA tuo pilkkuhuivi, mahetsu!

Linda kirjoitti...

Riikka, tämäpä oli hauska kuulla! Vaihtelu virkistää itse kutakin :- D

Nipsulintu, kiitoksia paljon!

Ida, danke schön! c:

Anonyymi, kiitos paljon, nämä kaikki mukavat kommentit piristivät kuumeista päivääni :- )
Nyt vietän välivuotta, teen töitä, jatko on aivan avoinna - en ole varma mille alalle aion suunnata, vaikka onhan mulla sentään jo jonkinmoisia ideoita - Tampereelta poismuuttaminen on siis vallan mahdollista. c:

Anonyymi, hahaa :- D
Kommentistasi innostuneena ähelsin sinne sisälle Rakkaan Elämänkumppanini(=Miinan)ekan luokan koulukuvan, siinä oli siis tietenkin liimatarra toisella puolella, joten kiinnittäminen ei ollut hankalaa. Kaksipuoleinen teippi on varmastikin muissa tapauksessa parhain vaihtoehto?

Jea, kiitosta kiitosta, se on aivan mahetsu kirja se nimittäin!! Samoin hyvää uutta vuotta sinne kanssa, nähdään toivottavsti perjantaina, ainakin haluan hirmusti - oon nyt vähän kipeä, mutta yritän parannella itseni kaikenmoisilla rohdoksilla terveeksi. :--- { D

Ipuli, kiitti frendu!! Se on ihan seinässä kiinni, sängyn jalkopäässä?? Pilkkuhuivi mahetsu, vaikka pakkasella onkin turkasen turmiollinen hiuksille sähköisyytensä takia, eli höh!

Anonyymi kirjoitti...

miten muokkaat noi kuvat tai siis....... noi reunat tollee tummaks :D:D::D:d.d