12/08/2009

STICKY LICKY YUMMY YUMMY, DIPPING IN THE MILK AND HONEY

Image and video hosting by TinyPic


Ajattelin jakaa teidän kanssanne mun luottokosmetiikan - ihan ekana kaikki nassuun liittyvät tuotteet, katsotaan joskos myöhemmin jakaisin kanssanne muut luottotuotteeni. Aluksi täytyy sanoa, että mä oon kosmetiikan suhteen sellainen, etten millään haluais ostaa aina samaa tuotetta edellisen loputtua - kokeilen siis mielelläni uutta. On kuitenkin joitain tuotteita, joihin palaan aina muita vaihtoehtoja kokeiltuani ja sitten on niitä, jotka ovat juuri löytäneet tiensä mun suosikeiksi. Tässä hieman molempia.

1. Bepanthen-voide ja nimenomaan voide, eikä emulsio. En tiedä löytyykö mitään, mitä Bepanthen ei korjaisi? Käytän tätä kuiviin huuliin, ihon kuivimpiin kohtiin, karheisiin kyynärpäihin, niistämisestä kipeytyneisiin nenänpieliin ja naarmuihin. Ilman tätä ei olis helppoa!

2. Erisanin hoitava puhdistusgeeli herkälle iholle. Löysin tämän tuotteen uudelleen suosikikseni varmaan viikko sitten, kun olin etsimässä kasvojenpuhdistusainetta, joka poistaisi meikin ja lian kuivattamatta, mutta silti tehokkaasti. En syty ollenkaan maitomaisille puhdistusaineille, niiden käyttö on mun mielestä aikaavievää ja hankalaa, kun lisäksi joutuu aina käyttämään kasvovettä. Myyjä suositteli tätä mulle, sillä tätä käyttäessä ei tarvitse kasvovettä, eikä tämä kuivata. Olen aivan myyty - vaikka pakkaus onkin todella vaatimaton, on puhdistusgeeli aivan loistava. Mikä parasta, tämän saa kaupasta alle neljällä eurolla.

3. Cliniquen Superdefense Moisturizer for dry combination skin. Pyysin isää tuomaan mulle tuliaisiki kosteusvoiteen, joka sopisi meikin alle ja olisi tarkoitettu kuivalle iholle, tekemättä siitä kuitenkaan liian kiiltävää. Tämän Cliniquen kosteusvoiteen isä oli ostanut myyjältä, joka oli sanonut, että nuorikin iho voi käyttää tuotteita, jotka on tarkoitettu ikääntymisen merkkejä vastaan, sillä niissä voiteissa on usein rasvaisempi ja kosteuttavampi koostumus. Mun pintakuivaihoni on pitänyt tästä tosi paljon, ja kuten toivoinkin, tää on oikein hyvä meikin alle - imeytyy nopeasti, eikä tee ihosta kiiltävää. Onneksi tuote on riittoisa, sillä en halua luopua tämän käytöstä, mutta musta tuntuu ettei mun budjetilla ostettaisi kovin usein tätä tuotetta.

4. Cliniquen Redness Solution, daily protective base. Tämä pikkuinen voide on peräisin  Cliniquen matkakokoisten tuotteiden paketista, joita sai ostaa ainakin vielä syksyllä n. 15euron hintaan mm. Stockalta. Ostin sen pakkauksen, jossa olevat tuotteet oli tarkoitettu herkälle ja punoittavalle iholle, ja täytyy sanoa, että tässä on taas ainesta mun luottokosmetiikkatuotteeksi! Tätä levitetään kosteusvoiteen päälle ennen meikkivoidetta, ja koska tämä voide on väriltään vihreää, se neutraloi ihon punaisuutta. Tämä on erityisen ihana tuote meille, joiden iho reagoi pienimpiinkin lämpötilanmuutoksiin. Tätä voi laittaa myös yksittäisten punoittavien epäpuhtauksien päälle tekemään ihosta tasaisemman näköisen.

5. Lushin Skin Drink. Tälle voiteelle olen omistanut kokonaisen postauksen. En keksi enempää sanottavaa, lukekaa sieltä. Käytän tätä yövoiteena, sillä koostumus on liian tuhti meikin alle. Kosteuttaa mun ihoni täydellisesti, ja ne kuivimmat kohdat, mihin tämäkään ei tepsi, hoitaa Bepanthen.

+ En osta useinkaan valmiita kasvonaamioita, vaan teen sellaisia itse. Tämän teen pari kertaa kuukaudessa, ja pelkkää hunajaa käytän parikin kertaa viikossa naamiona, silloin kun iho on kuivimmillaan.

Onko teillä tiedossa hyviä tee-se-itse- kasvonaamioita? Entä löytyykö samoja kosmetiikka-suosikkeja tai jotain uutta kokeiltavaksi?

Ida

10 kommenttia:

Jenah kirjoitti...

toi Cliniquen Redness Solution kuulostaa ihan kokeiltavan arvoselta tuotteelta! :) kiitos vinkistä!

tosta hunajanaamiosta sen verran kysyisin, että levitätkö sellasta juoksevaa hunajaa koko kasvoille ja annat vaikuttaa?

Juulia kirjoitti...

Vitsit kun just muistelin että aiemmin kirjotit blogissa tosta lushin voiteesta ja ajattelin ettiväni sen postauksen, mutta onneksi se sitten mainittiin myös tässä :D meinaan joululahjaksi toivoisin, todellakin noi ihan tavalliset kosteusvoiteet herkälle iholle ei tehoa mitenkään, ja oon jo pitkään kaivannut sellasta, joka oikeesti sopisi mun iholle, eli aika pahalle atooppiselle, niin toivottavasti nyt se tuote löytyi :) pitää alkaa testailemaan, kiitos!

emmi / NO FASHION VICTIMS kirjoitti...

Ykkönen ja kakkonen on samat! Ja tota vitosta pitäisi yhäkin muistaa ostaa ja testata :-D bepanthenin hyvä kilpasisko on muuten apteekin Bevita*R, siitäkään en luopuisi nykyään sitten millään. Bepa - näin tuttavallisesti - toimii kyllä tosiaan kaikkeen ja elämä ilman sitä olisi suhteellisen hankalaa, mutta helvetti eikö ne voi kehitellä sille yhtään parempaa tuubia?! :-D mulla menee joka kerta se tuubi rikki niillä vaiheilla, kun se alkaa olla puolillaan. Se on sitten siistiä kun sitä tursuaa joka puolelta niistä tsiljoonista pienistä rei'istä, kun yrittää puristaa sitä saamarin rasvaa ulos sieltä mistä sitä pitäisi tulla! Äärrhgghasdsad.
Ehkä oon vaan huono tuubin puristaja. Se on hyvin mahdollista.
Toikin ongelma on tosin ratkaistavissa (tai no, lähinnä hidastettavissa) niin, että pursuttaa sitä aina vaan johonkin pikkupurkkiin ja kantaa sitä sitten sen erittäin hasardin tuubin sijasta messissä. Eipähän ainakaan laukun sisukset oo sitten täynnä sitä ihanaa ihmerasvaa.

Oho. Tuli vähän avauduttua aiheesta.

M kirjoitti...

hei, mulla myös ollut jo pidemmän aikaa toi erisanin puhdistusgeeli luottona! ainut mun kokeilemistani mikä ei kuivata ihoa:)

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko esitellä vähän enemmän tota aspiriini-juttua, että mitä ite ostat siihen ja miten teet ite? :D

Anonyymi kirjoitti...

Mä tykkään tosta Erisanista muuten muttakun se tuoksuu ihan uimahallin kloorivedeltä :D

Tanni kirjoitti...

Redness Solution kuulostaa niin mun jutulta! Saisikohan sitä isommassa purkissa? o: Mun naama, varsinkin posket ja leuka, on aina ihan kirkkaan punaiset. Inhottaa, kun joudun käyttämään kaiken maailman ällöjä paksuja kökkööntyviä pakkeleita, jotka auttaa sen 1-2 tuntia ja alkaa sitten ihanan rasvoittuvan ihoni ansiosta kökkööntyä. ): Pitäisi kyllä päästä johonkin ihan oikealle kosmetologille, että saisi omaan naamaan sopivat aineet käyttöön, eikä vaan pilais sitä liian tuhdeilla aineilla. Rasvainen, mutta pintakuiva iho on niin hankala.. ):

ritu kirjoitti...

Muuttamisen jälkeen on tullut säästettyä niin, ettei Bepanthenia ole kaapista löytynyt vaikka sitä kuinka olisi tarvinnut. Viimeksi kotona ollessa valittelin asiaa ja äiti olikin töistä tullessaan ostanut tuubin sitä, elämä hymyilee taas (ja haavatkin alkaa paranemaan....)! Erisaniakin löytyy aina, tosiaan ihan loistava ominaisuuksiltaan ja hinnaltaan. Ainoa asia, joka siinä edelleen harmittaa, on tuo pakkaus. Entinen oli paljonpaljonpaljon hienompi! Sellainen mattapintainen ja pyöritettävä korkki. Hmm, ehkä pitäisi jo päästä tuostakin yli :D

Anonyymi kirjoitti...

Heehhee, minäkin kaiholla muistelen tota erisanin vanhaa purkkia..voi niitä aikoja:-))

ida kirjoitti...

Lips, se on kyllä sitä!:-) Ja joo, levitän ihan vaan juoksevaa hunajaa pestyille kasvoille ja annan vaikuttaa puolisen tuntia - kuivat kohdat pehmenee ja ihosta tulee muutenkin pehmeämpi :-) Ilmeisesti hunajaan voi sekoittaa myös maustamatonta jugurttia tai vastaavaa, mutten itse ole testannut!

Juulia, jee :-D En tiedä miten pelaa atooppisella iholla, mutta mun pintakuivalla ainakin täydellisesti :-) Mun kaverilla on atooppinen iho, j ahän vannoo apteekin tuotteisiin ja kortison-voiteeseen! Mutta toivotaan että tosta olis apua sulleki :-)

emmi, NO NIINPÄ! Mullaki on aina meikkipussi ihan rasvassa, kiitos Bepalle :-D tota Bevita*R:ää vois testaa jo sen käytännöllisemmän pakkauksen takia, ja jos se kerran ajaa samaa asiaa kuin Bepanthen, niin mikäs siinä. Ja joo,suosittelen edelleen toto Skin Drinkkiä ;-)

Minna, samma här! Apteekista saa myös sellasta vaahtopuhdistusainetta, joka on hyvää, mutta se on melko hintavaa ja tää hyvää myös, niin oon siirtyny tän käyttöön (-:

Anonyymi, mun mielestä tuolla videolla on varsin selkeät ohjeet, mutta jos muutkaan ei oo tajunneet niin ehkä sitten voisin. :-) Siis 2x aspiriini, päälle tippa vettä ja sitten hunajaa joku reilu ruokalusikallinen. Sekoita ne, ja hiero kasvoille. Sitten anna vaikuttaa 15-45 min ja kun huuhtelet pois, niin käytä sitä kuorintana, eli huuhtele se pois iholta pyörivin liikkein. Kantsii varmaan eka tehdä pieni määrä tota ja kokeilla ranteen sisäpuolelle, että reagoiko iho tohon mitenkään - mulla ei reagoinut ja toimii hyvin :-)

Anonyymi, se on kyllä hajusteeton....... :-D tosin joku jännä haju siinä mustaki on, ei ehkä kloori kuitenkaan.

Tanni, saa sitä! Stockalla ja Sokoksella sitä voi myös testata - kun sitä levitti mun punoittavalle kämmenelle, ja vertas toiseen, oli ero selkeä. :-) Kantsii siis ihmeessä testaa! Mulla oli ennen kans samanlainen iho ku sulla, mutta murrosiän jälkeen se on ollu tämmönen pintakuiva&pieniä epäpuhtauksia.

ritu, oi onnea,hahaa! :-D Ilman bepanthenia ois kyl hankalaa, käytän sitä päivittäin. Ja tosiaan, mäki muistan että tossa erisanissa on ollu ennen erilainen pakkaus!:-D oon käyttäny tota jo sillon ja nyt löysin sen uudelleen!

Anonyymi, voi että, miksköhän ne on menneet vaihtaan sen :-((