10/20/2009

" En dag "

Tästä blogista saattaa tulla syvimpieni tuntojeni ilmaisukanava, mitä se ikinä minun tapauksessani sitten merkitseekään. Koin ensimmäiset yo-kirjoitukseni hyvin jännittäviksi ja kirjoitin niistä eräänlaisen merkinnän. Minulle varasuunnitelmat ovat olleet hyvin tärkeitä, niiden avulla voin kartoittaa mahdolliset ongelmat.

" 15. syyskuuta 2009:

Tässäpä minä pitkästä aikaa kökötän päiväkirja silmieni edessä, enkä edes oikeastaan tiedä miksi.
Perjantaina minulla on yo-koe ruotsista ja se pelottaa. Olen tietenkin parhaani mukaan yrittänyt unohtaa koko asian: äsken söin muffinssia, sitä ennen ihailin Dog The Bounty Hunteria ja näiden kahden välissä kuuntelin erästä haitilaista kappaletta. Olen lamaantunut, en halua koskea kirjoihini, enkä varsinkaan kerrata sanajärjestystä tai partisiipin perfektiä. Olen ajatellut, että jos koe on henkeäsalpaavan vaarallinen, tai jos näen siinä vain outoja salamerkkejä, niin tällöin saatan lamaantua. Näin se tapahtuu: jäykistyn hieman kilpikonnamaiseen asentoon ja kaatua kupsahdan jäykkänä lattialle, sitten valpastun ja konttaan pois luokasta (krypa iväg ut ur klassen), konttaan ohitse koulumme kahvion, vahtimestarin kopin (vaktmästares vackra hytt), jatkan matkaani ulos rakennuksesta, konttaan pois Tampereelta, Nokian kohdalla otan nokkaunet (tupplur) ja Kainuussa pysähdyn erään punaisen talon kohdalle ja tulen siihen tulokseen, että tähän on paras pysähtyä (sätta sina gränser). Nukun yön ja aamulla konttaan takaisin Tampereelle. Housuni ovat ihan puhkikuluneet polvista (mina manchesterbyxor) mutta se ei haittaa. En kuitenkaan kontannut liian lujaa, joten pystyin ihailemaan Suomen kaunista luontoa (leva på naturens villkor).
Ja siitä kokeesta ei sitten sen enempää. "


Med vänliga hälsningar,

Linda

17 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Stressa inte ;) Mulla oli viime syksynä ruotsin kirjoituksissa jopa kivaa, vaikkei aine ole koskaan suosikkeihini kuulunutkaan. Hyvin se menee, kun jaksat vaan painaa täysillä sen 6h! Tsemppiä ja onnea, jos nyt sitä tarvitset :)

Anonyymi kirjoitti...

awwwwwwwww :-----------------------------D

Anonyymi kirjoitti...

Toi on ihana, kävin kattoo sun galleriapvkirjastaki joskus :D

Anonyymi kirjoitti...

aww :--D Sulla on kyllä kirjotustaidot hallussa!

emmi kirjoitti...

Ahahahaaaaw! :'-D glad to have you back!

Anonyymi kirjoitti...

ihana :D

Inka kirjoitti...

:D :D

Hei, ota tarpeeksi eväitä! Ihan must yo-kokeissa. Jos kysymykset ovat niin vaikeita, ettei saa raavittua mitään kasaan, voi ne pakolliset kolme tuntia käyttää puuhista parhaimpaan, eli syömiseen!

aeb kirjoitti...

tämä oli viihdyttävintä vähään aikaan! :D

Anonyymi kirjoitti...

hahah ihana :----------D

Riikka kirjoitti...

ihana :) älä stressaa, älä pelkää, ota rennosti!

Linda kirjoitti...

Heidi, kokeet olivat jo siis syksyllä, hengissä ollaan siis! c:

Peepu, heh nyt ei vaan kyllä oikein tunnu siltä. : D

Emmi, kiitti kamuu! c:


Inka, valmistelin evääni hyvin, mutta oli niin jännittynyt, etten kyennyt syömään pahemmin.

Aeb, ha kiitos! :- D

Riikka, keväällä stressi pahenee vielä lisää, huh voin vain kuvitella.

Linda

Anonyymi kirjoitti...

hahhah :D Loisto teksti. Mitenkäs ruotsi sujui, ja minkäslaiset tavoitteet sulla oli?

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa! Kirjauduin äsken blogilistalle ja tavoistani poiketen vilkaisin enemmän kuin yleensä ja näin teidän blogin nimen. Kädet täristen klikkasin sitä ja aattelin että voiko tämä olla totta ja tottahan se oli!

Ihanat Ida ja Linda on tullut takaisin ja vielä lisäjoukon kera! Tästä on selkeesti tulossa erilainen blogi kuin edellisestä mutta sillä ei oo väliä sillä mulle riittää kunhan siellä toisella puolella kirjoitatte te! Ja ootan innolla teidän uusien vahvistusten miinan ja jutan kirjoituksia! :)

Nattuli kirjoitti...

Todella hyvä ajatus tämä useamman ihmisen blogi. Ensimmäinen laatuaan, johon olen törmännyt. On hauska lukea eri ihmisten kokemuksista ja vertailla samanlaisuuksia ja erilaisuuksia.
Minä tein virheen, enkä stressanut kirjoituksia ollenkaan. En myöskään sitten kirjoittanut kauhean hyvin. Toivottavasti ruotsin koe meni hyvin!
Kootut viihdeuutiset- Kookas.fi

Niina kirjoitti...

söpö tää teidän blogi :)

Annika kirjoitti...

Te ootte tullu bäkkii, pileet!!
oi vitsi, löit linda mut laudalta tällä tekstillä, isona mä ostan sun kirjan.

Knifehoodiegirls oli mahtava, puukotitte mua suoraan sydämeen, mutta mä uskon, että tästä tulee vielä isompi menestys. HITTI

Linda kirjoitti...

Anonyymi, siinähän se meni, ihan hyvin, hengissä ollaan.

Anonyymi, hauska kuulla! Tämä ei missään nimessä ole puukkohupparitytöt, ei me oikein itsekään tiedetä, että mistä tästä syntyy? :D


Nattuli, kiitoksia - niin meidänkin mielestä. : D koe meni ihan hyvin vaikka kammoksuin sitä aluksi.

Linda