10/16/2013

JOU!

Pidän toista, kuvapainotteista blogia harjoitustyönä, sitä voipi seurailla, jos mieli halajaa!
"Hieman" aktiivisempaa päivittelyä sinne, tämä juttu tuntuu aika unohtuneelta kaikkien osapuolien kohdalta. Katselin itseriittoisin mielin, nostalgia sydämessäni, super fine art -arkistojamme ja mietin kultaista nuoruutta! Kaikki asutaan nykyään eri puolilla Suomea, eikä nähdä enää niin usein. Vielä pari vuotta sitten toteutettiin kaikkia tolloja yhteisideoita ja suollettiin niitä tänne, ilman sen suurempaa itsesensuuria. Kaipaan niitä aikoja - ja nyt kuulostaa siltä, että olisin todella vanha patu, muistelemassa kymmenien vuosien takaisia vanhoja, kunnon aikoja. Ei ehkä kymmentä vuotta, mutta kaikkea on silti kerinnyt tapahtua, muutosten levottomat tuulet kun toisinaan puhaltelevat! Enkä tiedä, lieneekö siellä enää ketään lukijoita, mutta ajattelinpas silti ilmoitella!


MVH,

Linda, jonka tavoittaa paremmin:
 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Semmosta še on, ystävyyssuhteet muuttuu ja jengi aikuistuu. Ihmiset voi pysyä samana mut jos elämäntilanteet ja asuinpaikat yms vaibtuu niin tottakai se vaikuttaa. Ei sille mitään mahda ja niinhän sen kai kuuluu mennäkin. Ite just ykspäivä selasim tätä blogia tyylii 2010 vuotta ja haha ihanaa meininkii :D Oon teitä vuotta nuorempi ja muistan noi menot niiiiin hyvin ja miten kelasin että "joo tollee mäki sit haha kui kivaaaa"

Linda kirjoitti...

Hahaa äläpä muuta virka, ihanaa että joku toinenkin on nostalgioinut! Meno oli ihanan kekseliästä ja retardia noina vuosina, meidään pitää pitää joku kunnon muistelu-touree ja tehdä yhteispostaus, sitten kun Juhelkin on suomessa takaisin!