4/28/2012

Kevät, mutten kulje Hakaniemen rantaa ja salmiakitkin hankin itsetumblr_m0y3jjuJ761qdy4wpo1_500
tumblr_lqnm4dSMrN1qctjcvo1_500 tumblr_m2y357jxnn1qj0otso1_500
tumblr_m0t4mhHdjL1rpmj95o1_1280
tumblr_m1f8brkbG41qa9mbeo1_500
tumblr_lcdpmalWty1qd0ln0o1_500
        (kuvat mm. täältä ja täältä)

Hyviä hommia:

-Inzpirazion!! Tuli takaisin. Riuduin ilman kevätinnostusta ainakin kaksi kuukautta. Yleensä kevään tullen olen aina kokenut suureellisen pukeutumisinnostuksen, mutta tänä vuonna se tuntui puuttuvan. Kauppojen vaatteet olivat yllätyksettömiä ja kliinisiä, muotikuvat samaa kaavaa toistavia ja asuyhdistelmistä puuttui oivallukset - kaikki tuntui uskomattoman kertakäyttöiseltä. Oma vaatekaappikin oli no jooo ja niin nähty...... Uudet ideat tulivat kuitenkin takaisin kuin varkain; Barcelonan kaduilla näkyi rohkeampia pukeutujia, kirppareilta keksii kaikkea kivaa ja vanhat, 90-, 80,- ja 70-luvuilla otetut kuvat ihmistä ovat ehkä parhaimpia innoittajia!

-Miinu tulee Suomeen takaisin. Ei enää tarvitse kuunnella Jenni Vartiaisen Missä muruseni on:ta. Hirveän tunteisiin vetoava kappale minun sieluntiloilleni. Toinen melkein yhtä hyvä on Veronica Maggion Snälla bli min igen, varmaankin esitän sen elämänkumppanilleni tervetuliastoivotuksena. (= väräjävä ääni, herkät, kyyneltäyteiset silmät, ujo mutta mairea olemus.) Kokonaisuutena eroaa vahvasti Madonnan Like a prayer -tulkinnastani. Se kun oli teoksena hyvin itsevarma sekä mahtipontinen; karismaattinen ja omasta viehätysvoimastaan tietoinen nuori nainen laulaa mysteerisestä vetovoimasta ja täydellisestä antautumisesta.

-Herkkuwokki, joka möllöttää hellalla! Miellyttävän tulinen, kookospohjainen namikamu odottelee mua pannussansa. Olen kuitenkin luvannut istelleni ensiksi harjoittavani hieman käsilläseisontaa, ja vasta tämän jälkeen kajoavani antimiin. Harjoitteleeko joku muukin siellä käsilläseisontaa?

Hyvin pyyhkii, siis kaikin puolin!

Kertokaa tekin, että on kevät innostanut teitä musiikkiesityksiin? Entä onko vaateinnostuksia? Entä onko Norjaan kontanneita kavereita, jotka palaa takaisin?

MVH,

Linda

3 kommenttia:

Miffa kirjoitti...

Oi musiikkiesiintymistä on kyllä harrastettu, eräänä rumana sateisena päivänä laulettiin omatekemää laulua, joka vapaasti saksasta suomeen käännettynä menee suunnilleen näin: Aurinko, aurinko, missä olet? Tule takaisin, meillä on sinua ikävä! Aurinko, aurinko, missä olet?
Ja se selvästi tehos, koska nyt täällä on 30 astetta lämmintä ja aurinko porottaa!!!
Vaateintokin on tullut takaisin, varmaan sen samaisen auringon mukana.. Norjaan karanneita kavereita ei sen sijaan ole, mutta itse karkasin saksaan...

Miina kirjoitti...

ÅÅÅÅ snille, kjære vennen min! Vi kan lage masse musikkoppvisninger når jeg kommer tilbake (har øvet meg litt med babyen min)!!!!!!!

Viidennessä kuvassa sinä ja minä kulkemassa etelä-norjan en tiiä mikä vidde on suomeksi mutta luonnossa i hvert fall!

Linda kirjoitti...

Miffa, ohoo toimiva aurinkolaulu, ehkä mekin kavereiden kanssa lauleskeltaisiin sitä, varsinkin kun ollaan saksankielitaitoisia :- D ja joo, kyllä se arsska on mullakin ollut vaateinnon suurin palauttelija!

Miinua, vikassa kuvassa sun käsi mun persellä.... *hihi* *tirsk* perwwoo ^________^