8/25/2011

Taas syksy tää mut yllättää..................

kuukunentaas

Kastanjatigen

gaveyouall

Kuvissa ystäväni Miina, jonka sydämeen syksy tekee pesää. Ja jota halusin, mutta jonka syksy vei kuitenkin. On ihan ok olla intertekstuaalinen, varsinkin kun kyseessä on Hausmylly.

Olen asennoitunut syksyyn jo ihan hyvin - sen huomaa parista seikasta:

-Musta tulee hevari. Mieleni halajaa aina syksyisin kuunnella hieman raskaampaa musiikkia. Eilen pyöräilin kotiin hyvin kiivaasti, kärsien kamalasta pissahädästä, Opethin tahdittaessa aggressiivisesti matkani taittumista. Se kannatti, sillä raskaampi musiikki antoi pontta poljentaan, ja selvisin kotiin asti kunnialla. Tuntui, että olin hevijumalien suosiossa. Jos olisin vastaavasti kuunnellut Veronica Maggiota tai Oh Landia, kuset olisivat varmasti tulleet housuun jo jossain Nekalan tienoilla. Hevi on siis hyväksi.

-Neuletakin metsästyskausi - sekin on jo alkanut! Olen jo ylitse neljän vuoden ajan haaveillut ihanasta sekä lojaalista norjalaistyyppisestä neuleesta, joka lämmittäisi minua kuin vanha ystävä konsanaan. Eli siis kirjaimellisesti tuntuisi samalta, kuin että Miina roikkuisi mun niskassa. Se on vieläkin löytymättä, mutta ehkä tänä vuonna tärppää? Myös etnis-henkinen, vaikkapa inkkarikuosinen takki olisi unelmien täyttymys.

-Nuha. Se alkoi katalasti viime yönä, ja tänään olenkin vain niistellyt mahdottomasti, niin että nenä on kuin turpea verimakkara ja silmät pienet sekä tihrustavat - lempivertaukseni vetiset mustikat pullataikinassa on täydellinen kuvaus niille.

Onko muita kohtalotovereita, kuten esimerkiksi verimakkaranenäisiä hevareita? Olisi tosi jees, jos edes joku ilmoittautuisi. Tuntuisi vähintäänkin sielunhoidolta.

Linda

ps. Postaus omistettu kaikille nykyisille sekä entisille Hausmylly-faneille!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Linda, oot ihana!

(ja kuvissa poseeraava Miina as well.)

Anonyymi kirjoitti...

voisitteko joskus selvyyden vuoks laittaa johonkin postauksee kaikkien teidän kuvat ja nimet alle et kuka teistä on kukin kun en ikinä muista. :D:D

Anonyymi kirjoitti...

ÄLÄPÄ!!!

niin hei kuka toi nois kuvis on? kun en tiä? entä kuka toi linda on? ja mis se jutta sit on? häh? mä en niin tajuu. voisittex alkaa bloggaan oikeista asioista...

Miffa kirjoitti...

Voi kyllä, täälläkin räkää tulee ja silmät vuotaa ihan ku olisin itkeny koko päivän, ei oo kivaa.
On syksy niin ihmeellinen, minä kaikkea ymmärrä en... Tota ain laulettii joskus 100 vuotta sitten ala-asteella ja se alkaa aina syksysin soimaan päässä eli syksy on tosiaan täällä, kosk oon rallatellu tota jo parisen viikkoa :)

Paperisade kirjoitti...

mistä tuo ihana keltainen paita on ja löytyykö niitä vielä jostain maailmankolkasta vai kenties sukupuutossa?

Linda kirjoitti...

Anonyymi, oho, kiitoksia vain paljon! :--- )

Anonyymi, me halutaan pysyä Mysteeri-Makeina, joten sitä ei ainakaan tällä haavaa ole tapahtumassa. Ehkä me joskus intoudutaan pukertamaan omaesittelyt.

Anonyymi, Lindaa ei itse asiassa ole olemassa, Miina on toisinaan ja Jutta on.

Miffa, voi, sulla lienee samoja oireita kuin mulla. Hahaa mä kuuntelin tota joskus yläasteella pissis-kaudellani, siis kolmetoistavuotiaana. Discofiiliksissä kavereiden kanssa.

Paperisade, se on kirppislöytö, H&M:n mallikappaleita oli myynnissä eräällä pöydällä - suht ainutlaatuinen siis - en ole ainakaan Tampereella nähnyt myynnissä missään oikeassa liikkeessä?