5/11/2011

Wiralliset kewätterweiset!!

Olen kai kevätihminen. Jo maaliskuun alkupuolella aistin ensimmäisiä kevään merkkejä ja kaivoin ohuen, vihreän maiharitakkini esille. Törppö äitini tyrmäsi navigointini mitättömiksi ja piilotti kyseisen takin, jotten voisi käyttää sitä. En tiedä, onko se enää normaalia, että äiti piilottaa kohta parikymppisen tyttärensä vaatteita, sillä tätä tapahtui eritoten ollessani yläasteikäinen. Muun muassa mustat Adidas superstarini sekä ihanan kippana, punainen, valkoisilla sporttiraidoilla varustettu pusakka talvehtivat paikassa nimeltä jemma.
Uusimmassa tarinassani on kuitenkin onnellinen loppu - äidin ollessa poissa kotoa törmäsin vahingossa yläkaappiin survottuun takkiini. Tervehdin sitä riemumielin ja vilistin melkeinpä heti sen kanssa kaupungille, uhmaten mahdollisia nuhia ja pissatauteja.

Nyt kevät on tullut oikesti toteen, ja maiharini on saanut muitakin iloisia kamuja! Järjestelin nimittäin vaatekaappini uudestaan, ja erityisen näkyvälle paikalle - tangolle - ripustin kaikki pirteimmän väriset sekä tyttömäisimmät kolttuni.

koltut

Myös uusien aurinkolasien hankkiminen kielii jotakin tulevasta! Nämä ovat ne upeat lasit, jotka tuovat kantajalleen alter egon. Itse muutun oitis Kuusumun profeetaksi, joka eroaa tavallisesta Lindasta huomattavan paljon. Jo tutuksi tullut sanonta "Kuusumun profeettaa ei tuusannuuskista piittaa" kielii paljon hahmon luonteesta. Vanha Linda on mestari itsensä kyseenalaistamisessa sekä typerien epäkohtien etsimisessä. Haperomielisenä saattaa jopa yltyä neuroottiseksi. Kuusumun profeettaa taas tietää, ettei vaatimattomuus kaunista ketään.
Profeetta on hyvin universaali tyyppi - maailmassa on vain yksi Kuusumun profeetta, joka tietää paremmin, todellakin!


Kuusumun_Profeetta2jpg

Kolmas varma merkki vuodenaikojen muutoksesta on tämän rakkineen esille kaivaminen: uusista tuulista innostuneena, vuosi toisensa jälkeen lupaan ikuistaa kaikki ihanat hetket ja perehtyä paremmin vaarilta saadun filmikameran käyttöön. Arvatkaa kuinka usein tämä käy toteen? Valitettavan harvoin.

ca-mera

Onneksi opettelua saattanee helpottaa samalta henkilöltä perityt valokuvauskirjat. Tämän opuksen mukaan (näkyy kuvassa) esimerkiksi popliinitakki, puliukko sekä kirjoituskone ovat vähemmän kuvauksellisia. Pidän varmasti mielessä.

popliinitakkieioosoma


Onko teillä samoja juttuja? Esimerkiksi alter egoja? Tai edes alter egoja tuovia asusteita?
Tai edes kirjoja, jotka kieltävät popliinitakkien kuvaamisen?

Kewätterweisin,

Linda

(jahas, ja tämäkin postaus aloitettu 15. 4, eli se siitä keväästä sitten, sillä täällä on melki kesä! Huisia!)

11 kommenttia:

AnsQ kirjoitti...

<3 Jeee tää bloKi! :D

anni kirjoitti...

mä raksuttelen ei rakstan sun kirjotustyyliä!!!!!!!!!! ;p Ihan hulvaton nettipäiväkirja teillä. ykkösfauvoritti!!!!!!!!!!!!!!

Henna kirjoitti...

mä dikkaan teä letkeest kirjotus tyylist B--)

Ida kirjoitti...

aloin tässä pohtia onko minulla mitään alter egon synnyttäviä vaatteita, mutta helkkari sentään, en keksinyt mitään!! ainoastaan mieleeni tuli ne eräät kengät jotka sinä olet turmellut, niissä on aina vähän tirehtööriolo, mutta se ei ole hyvä asia. En sitten muita vaatteita keksi!!! Onko mulla!?!?:-O

Linda kirjoitti...

AnsQ, hehee tattista! :- )

Anni, Kiiittti!!! Mieltä lämmittävää, että meillä on yhä lukijoita!!!! yleisenä vitsinä on ollut se, kuinka monta tilaajaa tippuu uuden postauksen jälkeen listoilta - average number 3,7!!!!

Henna, kiitoksia paljon :- )

Ida, hmmhmh ei kai? Tai et ole vielä löytänyt hahmoja? Olethan sä esim. Gilbert, mutta se luonnistuu ilman lenkkareita ja liian lyhytlahkeisia housujakin, hahhhh :- D

Anonyymi kirjoitti...

näytät aika hevarilta!

Ida kirjoitti...

gilbert on joo ihan verissä, ei siihen vaatteita kaivata!!! se on luonne_kysymys!!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

meillä on sama kirja joka kieltää popliinitakkien kuvauksen !!!!! :---O

Linda kirjoitti...

Anonyymi, ei se väärin oo, sillä mä olen hevari!

Ida, nii o!!

Anoyymi, uppeeta! Elä kuitenkaan luota siihen, vaa kuvaa ensi kesän aikana väh. 58 erilaista poplaria, saisit rajatonta rispektiä auktoriteettien uhmailusta.

Henje kirjoitti...

Jes, olen kesällä 19v täyttävä typy ja mun äiti piilottelee kans vaatteitani, jos hänen mielestään ei ole vielä sopiva sää niiden käyttöön. Hän yrittää myös päättää puolestani milloin on aika heittää vanhat conssini roskiin, kun niissä on pienehköä repeämä (hänen mielestään massiivinen). Onneksi sain pelastettua ne takaisin!

Linda kirjoitti...

Hahaa, mukavaa, että on vielä muitakin, jotka tällaisesta ovat kärsineet. Äitini ei sentään tohdi koskea Converse-tossuihini, olisin aivan broken jos niilel kävisi jotain:- D