5/08/2011

se haikean onnellinen tunne kun sydän meinaa läkähtyä

vituuuu
Löysin koneeni kätköistä ihanan vanhan kuvan - me hyvin rajuina vuonna 2009, biletyyli oli tuolloin kova juttu, tässä kuvassa ilmeisesti livutaan jo sen aikakauden loppupuolella. Trikoo silti edelleen kova sana, pus pus.


Eilen olin Scandinavian Music Groupin keikalla ja katalalla kämppikselläni oli katala suunnitelma: kaapata Terhi Kokkonen hääsäkkiin ja tuoda meille asumaan makuuhuoneen kaappiin. Se ei ollut kuitenkaan julma suunnitelma - luvattiin lainata Terhiä toisinaan myös Idalle ja Laurille, jotka myös suunnittelivat vastaavanlaista ryöstöretkeä.
Keikalta kotiin pyöräillessäni muistin ihania hetkiä juurikin tuolta vuodelta 2009, kun pyöräiltiin Lindan kanssa usein yöllä kaupunkiin ja kaupungista taas kotiin, silloin aamu oli jo alkamassa sarastaa ja oli ihan hirmuisen kaunista. Silloin tuntui niin onnelliselta, että sydän meinasi läkähtyä. Tiedättekö niitä hetkiä, silloin oikein kouraisee ja tuntuu haikealta vaikka samalla huikean onnelliselta? Sellaisia tuntee vain kesäisin.


-Jutta

6 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Sielunhoitoa todellakin!! Know the feeling babe and u know that i know it.... well, that's tantalizing and so is my english too :- )

R kirjoitti...

eii miks ootte vaihtanu bannerin, se edellinen oli paras! siis se missä teiät on piirretty nääs :)))

R kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
R kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Riikka kirjoitti...

Ystävien kanssa varsinkin tuollaisia onneen pakahtumisia tapahtuu kesäöisin. Pus vain sinullekkin

nada kirjoitti...

I know the feeling, mate!

Varsinki kesäset aamuyöt on ihan uskomattomia.