3/08/2011

dance dance dance

HH

yarrr

hakkaansut
lindu ja räbärytmien rajusta taputtamisesta aiheutuneet jäljet. hc muija.

Tällä hetkellä moni asia on hyvin.
Keskustassa asuminen on ihanata, uusi asunto on ihana, kämppiskin kai ihan ok tyyppi ja tupareita saa järjestää kahdet. Sen lisäksi olen melko varma, että Amsterdamista palattuamme kevät on saapunut Suomeen, kaupunkiasuminen tuntuu entistäkin makoisammalta ja Martilla ei ole enää virtsankarkailua.

Amsterdamista puheenollen, kertokaa vinkkejä mitkä paikat kannattaa ainakin koluta, ollaan siis lähdössä parin viikon päästä eli kaikki tieto on oikein tervetullutta! : ---)

Ja niin, kuvat tupareista vol. 1.

-Jutta

18 kommenttia:

Hirnu kirjoitti...

Onko Martti sun poikaystävä??
Onko se toi joka soittaa skittaa??
Ku tuli vaa virtsankarkailusta mielee......

Jutta kirjoitti...

Hirnu, Joo, o!! x)) tai siis ei se toi oo joka skittaa soittaa, se o mu jalka vaimo vaa ^^ mut on silläki virtsan karkailuu :)

Hirnu kirjoitti...

Joo mää oonki nähnyt ton skittapojun pissaavan joskus tampereen pääkirjastolla. Iha söpö oli vaikka vähä hassu, dekkarihyllyn vieressä olin ku se pissi!! Ei kyllä soittanu skittaa sillo.... :/ Terveisiä sille!!

Nea kirjoitti...

vähä offftopicciii mut määki oon varmaan lähössä parin viikon päästä amsterdamiin! kuin pitkää ootte ja missä majotutte????

Anonyymi kirjoitti...

coffee shopit kannattaa tsekata kaikki noin tunnin välein!:-)hä

Nita kirjoitti...

Waterlooplein market on jees, voi tehdä tosi kivoja löytöjä jos vaan jaksaa koluta (: Kulmalla on Bagels & Beans, ehdottomasti mun lemppareimpia lounaspaikkoja täällä. Muita kivoja vintagekauppoja löytää täältä http://www.iamsterdam.com/en/iambassadors/i-ambassador-jenneke/vintage

Syömässä kannattaa ehdottomasti käydä joku ilta Bazarissa http://www.bazaramsterdam.nl/ Ihan mieletöntä ruokaa! Pöytää saattaa joutua odottamaan puolesta tunnista tuntiin, mutta ehdottomasti sen arvoista.

Muutenkin tuolta I amsterdamista löytää kaikkia kivoja paikkoja, jos ei pelkästään peruspunasetlyhdytsuncoffeeshopit kiinnosta. Kannattaa tsekata Melkwegin and Paradison keikka-/bileaikataulu, usein jommasta kummasta löytyy jotain kuuntelemisen arvoista.

Toivottavasti näistä on jotain hyötyä (:

Anonyymi kirjoitti...

Amsterdamissa öööö NO HITOSTI KUKKELII TIETTY kamoooon !

Jutta kirjoitti...

nea, mitäääsmitääs!! ollaan viis yötä ja majotutaan komeassa hostellissa nimeltä marnix(?). koska siis ite oot siellä ja missäää?? suosittelen majottumaan myös marnixiin, siellä on kolme aika coolia jäbää joihin kannattaa törmätä.......

anonyymit, ohho.........

nita, oooi oi kiitos paljon, oli todellakin hyötyä! pitää vielä selaillakin tota iamsterdamia!

Anonyymi kirjoitti...

millon julkasette kysymyspostauksen?

Anonyymi kirjoitti...

millon julkasette kysymyspostauksen?

Nea kirjoitti...

jutta, en tiiä ihan tarkkaan mutta meen varmaan joko ens viikonloppuna tai sitä seuraavana! mitkä ne on ne päivät jotka ootte siellä? vois tulla vaikka marnixiin jos sattuu oleen samaan aikaan ;);;);)

Miina kirjoitti...

Miee vastaan nyt Juuhelin puolesta :):)

Nea, ollaan siellä silloin sitä seuraavana viikonloppuna ja viikolla elikä 25.-30. päivä. Hehe tuu silloin!!

Anonyymi, meidän on pitänyyy jo kauan sitten mutta se jäi kesken ja ollaan niin hiton kiireisii ettei olla saatu sitä valmiiksi! (mä nimittäin huijasin kun sanoin yhessä postauksessa etten oo kiireinen nainen, oi voi...) mutta kyseinen postaus on meidän ajatuksissa ja pinnistellään se pian ulos! :--)

Anonyymi kirjoitti...

jeii, kiva kuulla, en nimittäin malta oottaa teidän vastauksia! :D

Anonyymi kirjoitti...

senkin pötkylät! lupasitte vastata kysymyksiin mut ette vastaa!

SSM kirjoitti...

Katoin noit läiskiä pikkasen o_O

http://ruusukerotta.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

niimpä!!! lehmääää!!!! hAISet pahalleeeeee!! vastauksia äm aaaaa njöhööhhöhöhöööö!!!!

Anonyymi kirjoitti...

jutta oot ihan hirmukaunis!
t. ikean lihapulla

RIIKKA kirjoitti...

Voi postatkaa söpöt <3