2/08/2011

Casablancan loppuratkaisu on briossi!

Minäkin päätin tehdä tällaisen listausjutun, tuli aikas pitkiä vastauksia - hups! Aloitin tämän tunnetusti jokus joulukuun alkupuolella - hitaasti ja varsin pedantisti aloin keräilemään vastauksia, ja kas, helmikuussahan tämä valmistui! :------- D

KYMMENEN ASIAA, JOITA VIHAAT YLI KAIKEN:

(hmmh en kamalasti vihaile mitään, mutta onhan niitä asioita, jotka saattavat toisinaan ärsyttä..........)

1.Liiallinen jaottelu sukupuolten mukaan, asioiden mieltäminen vain naisten/miesten jutuiksi tai ominaisuuksiksi - yleistäminen tällä saralla. Tätä inhoan oikeasti.
2. Se, kun kävelen oven ohitse, ja neuletakkini hiha tai helma tarttuu kahvaan kiinni - tunnen ärsyttävän nykäisyn ja olen jumissa. Ärsytys nousee asteikolla 0-10 vahvaan kasiin. Vituttaa.
3. Todellinen uusavuttomuus ärsyttää myös jokseenkin, samaan sarjaan
kuuluu tietynlainen passiivisuus, joka kuvottaa minua: päivät pääksytysten vietetään tietokoneella pelaten tai telkkaria katsellen, todellisesta elämästä irtaannuteen elektronisten vimputtimien takia - tähän kategoriaan kuuluvat myös mikroateriat ja energiajuomat.
5. Kerskakulutus -liiallinen turhien asioiden osteleminen, mitä ne sitten ikinä ovatkaan. Tässä tarkoitan kulusta yli tarpeiden. Minua kun surettaa jo se, kun ruokaa joudutaan heittämään roskiin sen takia, ettei sitä ole keritty syömään.
6.
Energian haaskaus - lyhytikäiset, elektroniset vekottimet ovat pahimpia, kuten hattarakoneet ja laulavat leivänpaahtimet. Myös Shiatzu-hierontotuoli vihastuttaa. Pahaa tekee myös reissu tavalliseen trikoopainoitteiseen rääsykauppaan: mahdottoman paljon huonoista materiaaleista tehtyjä yhden sesongin vaatteita. Voi turhuus.
7. Turha nipottaminen - se kun asiat ovat hyvin, mutta jostain pitää kränistä. Oiva esimerkki on yleisönosasto, erityisesti Aamulehden tekstarit-osion lukeminen saa minut yleensä huvittuneen ärsyyntyneeksi, nimimerkkien takana tyhmyys tiivistyy, allekirjoitan saman myös internetissä.
8... ja kun nyt anonyymeinä esitetyistä mielipiteistä puhutaan, niin niille ominaista on yleensä yksioikoisuus. Ehdoton, yksioikoinen näkökulma, kyvyttömyys katsoa asioita monelta kantilta, tämän lisäksi oman asian ilmaiseminen absoluuttisena totuutena.
9. Määräilevät, riidanhaluiset ja joustamattomat tosikot. En inhoa, mutten kyllä lähtisi kahvillekaan.
10. Luin kirjaa Aitoa ruokaa, enkä sen jälkeen halunnut pistää hetkeen mitään suuhuni. Opusta siteeraten minua kauhistuttaa, kuinka vähän me lopulta tiedämme ruuan alkuperästä ja siitä, millaisia prosesseja raaka-aineet ovat käyneet lävitse. Joten siis esanssiset ruuat, valmisruuat, ruuat, joissa ei ole kunnon ravinteita, keinomakeutusaineet, kevyttuotteet - lista jatkuu. Näitähän minun ei ole pakko ostaa, mutta tuollaisista turmiollisista tuotteista saan tuta kurimuksen!

kesämuijja

YHDEKSÄN ASIAA, JOTKA OVAT OMINAISIA SINULLE/LUONTEELLESI:

1. Ajatuksissa oleminen - varsin tolloa, sillä toisinaan olen niin omissa maailmoissa, että saatan yksinäni naurahtaa tai vastaavasti puistaa päätäni jollekin ajatukselleni.
2. Tollo huumorintaju, hassut mielikuvat, hölmöt jutut
3. Päättämättömyys, olen maailman huonoin tekemään päätöksiä, alkaen ihan vähäpätöisimmistä asioista, kuten vaikka minkä makuisen jäätelöpallon ostan - sitäkin mietin väh. 5 minuuttia, tiskillä menen paniikkiin, silmissä sumenee, ajantaju katoaa, en tajua enää mistään mitään, lopulta saan kakaistua valintani ulos ja todennäköisesti vaihdan sen vielä kerran.
4. Rytminen askellus - jouduin kysymään ominaispiirteitäni Jutalta, sillä niiden keksiminen tuli yllättävän hankalaksi. Jutan mukaan rytminen askellus on minulle ehdottoman ominaista. En ollut edes itse arvannut tekeväni sitä niin paljon, mutta näin kuulema on. Rytminen askellus on siis rytminen tapa siirtyä paikasta toiseen, tai muuten vain askeltaa paikallansa. Teen sitä kuulema bussipysäkeillä ja vaatekaupoissa. Havainnollistava "säe": zumzumzum zum zumzumzum....
5. Kiipeilyvietti - lapsesta asti olen aina kiipeillyt siellä sun täällä, ja harrastuksessanikin ilmenee tämä mieltymys, lajinani on vertikaalikiköysi ja lähetän terkkusia kaikille corde lisse -kikkailijoille - voitte linkittää mulle videoita ja neuvoa uusia temppuja!
6. Päähineet ja aurinkolasit sydämessä eli jeee!!! Jo nuorenakin olin tunnettu päähineistä, sillä mulla oli esimerkiksi seiskalla
Europehousesta ostettu mustavalkoinen Loser-verkkolippis sekä pinkki aurinkolippa.
7. Rumat ilmeet - en ole koskaan tavannut ketään muuta, joka kykenee näyttämää yhtä rumalta kuin minä. Miinan mukaan se on lahja. Itse en ole vielä aivan varma.
8. Tähän kumminkin tasapainoksi leveästi hymyily - ihan jopa tunnusmerkiksi rohkenisin sanoa.
9. Ihmisten tarkkailu, se on ehkä noloa, mutta äärettömän kivaa. Joskus juoruan kavereille tuntemattomien bussikeskusteluja mitä olen kuunnellut. Myös vakoileminen kuuluu samaan sarjaan, mutta sitä en tee yksin, vaan kamun kanssa yleensä.

KAHDEKSAN TAPAA VALLOITTAA SINUT JA SYDÄMESI:
1. Hölmö ja vinksahtanut huumorintaju
2. Aito läsnäolo ja kyky kuunnella muita, ei vain omista asioista jauhaminen
3. Villi mielikuvitus
4. Se, kun selität toiselle jotain aivan päätöntä, ja se toinen tulee mukaan juttuun
5. Vilpittömyys
6. Mahottoman mahetsujen sanojen ja termien käyttö
7. Rehtiys
8. Hymyileminen ja silmiin katsominen (eikä minulla ole todellakaan mitään hienoa, leveää hymyä vastaan, eikä myöskään hienoa nenää)

bowwow copy

SEITSEMÄN ASIAA, JOITA TOIVOT TÄLLÄ HETKELLÄ:
1. Onnistuisin sovittamaan työaikatauluni harrastukseni kanssa
2. Näkeväni veljeni pian (mikä tapahtuikin jo)
3. Löytäväni hyvän talvitakin, jota voi käyttää myös kolttujen kanssa - ei liian lyhyt!
4. Pääseväni matkustamaan melki koko Taurus crew:n kanssa Amsterdamiin
5. Että onnistutaan tekemään larppi ja larppaamaan se!!!! Siitä aivan varmasti kuvia tänne! Olen jo tuhat vuotta puhunut larppaamisesta, sillä mun protulla larpattiin, ei fantasiaa, mutta silti - se oli uskomattoman hauskaa ja ihanan nolon kuulosta, eli joku saattoi innostua......... Voin julkaista mun larppi-käsikirjoituksen täällä kaikille muillekin roolipelien ystäville!!!
6. Että pääsisin muuttamaan mun elämänkumppanin kanssa yhteen, sweet home alabama osv.
7. Uusia, läntisiä tuulia
8. Kesää. En ole koskaan odottanut sitä näin paljon.


KUUSI ASIAA MITÄ TEET ENSIMMÄISENÄ KUN HERÄÄT:
(tämähän on ihan aamukohtaista, mutta kuvitellaan sellainen kiva, kiireetön aamu)

1. Herään
2. Pesen naaman
3. Hilppaan alakertaan, syön aamiaseni, mistä olen nykyään kovin tarkka: parhaaltaa maistuu maustamaton jogurtti banaaninpalojen ja pakkasesta otettujen, jäisten marjojen (suosikit mustaviinimarja, karpalo ja mustikka) kanssa. Päälle ripaukset soija- sekä pellavarouhetta!
4. Puen vaatteni, jotka yleensä valitsen jo edellisenä iltana, ettei sitten tule ongelmia niiden päätösten kanssa....... Talvisin arkena pukeudun niin tylsästi, ettei sitä edes pukeutumiseksi tohdi sanoa. Käytän myös talvitakkia, jonka ajatteleminen vihastuttaa minua. Kuvitelkaa vain, kuinka pahalta tuntuu pukea se päälle.
5. Meikkaan - tämä ei ole ehdoton, sillä olen aika usein myös ilman meikkiä.
6. "Laitan" hiukseni.

VIISI IHMISTÄ KETKÄ TIETÄVÄT ENITEN MURHEITASI:

1. Ainaskin ashacucu-kamulit ja muut läheiset kamut ja perheenjäsenet

feelinok copy

NELJÄ ASIAA, JOISTA OLET RIIPPUVAINEN:
1. Juttuseura, eli toverit
2. Liikunta vaikka missä muodoissa

3. Hyvä ruoka, muuten en ala

4. Oma aika, omien juttujen toteuttaminen

KOLME KAUNEINTA ASIAA, MITÄ SINULLE ON SANOTTU:
1. Rehellisesti sanottuna en keksi tähän mitään sopivaa, johtunee varmaankin siitä, ettei kukaan ole toistaiseksi osannut kehua sierainteni hienostunutta muotoa. Ne ovat hyvin hienot. Oikeasti.

KAKSI ASIAA MITÄ PELKÄÄT ENITEN:
1. Se, että sattuisi jotain aivan kauheata - se kattaa jo aika paljon.

YKSI TUNNUSTUS:

Kun teen jotain kiellettyä, niin käsiäni alkaa heikottaa ja minua naurattaa - koko toimenpide meinaa mennä siis mönkään!En tiedä mistä se heikotus tulee, Jutalla myös sama ongelma.

PUUSSAistuvamuijjja

(Töräytin kerrankin kokonaisen postauksen pelkästään omista kuvista hohoo, kuvat viime keväältä ja kesältä.)

Ha onko kellään samoja kohtia? Riemastuisin, jos joku rytminen askeltaja, jykeväleukainen ilmeilijä tai edes corde lisse -kamu ottaisi yhteyttä! Rohkeasti esiiin!!!

Parhain terveisin,

Linda

31 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Alko oikee itseäkin ärsyttää kun luki noita ekoja listauksia!

Siis mä oon niiiin monta kertaa manannu trikoovaatteita (sellanen käy kolme kertaa pesussa niin ei sitä voi enää käyttää, kulahtaa samantien) turhat sähkölaitteet (sodastream, kaikki ostosteeveen skeida, jäätelö- ja popparikoneet ynnä muut, rasvakeittimet ja kaikki muu mitä ihan oikeesti KUKAAN ei tarvi. Ainoo poikkeus munankeitin, sen oon todennu tosi hyödylliseksi :----D).

Viimesenä lihan suurtuotanto, ihottaa ajatella millasissa oloissa ne possut ja kanat on joutunu virumaan ennen teurastusta. Lisäks kaikki ihmiset jotka pitää mekkalaa siitä kun joku hylkää marsun tienposkeen tai vaatii koiranrääkkääjälle elinkautista ja sitten syö kuitenkin onnellisena sitä paskalihaa, jonka takia miljoonat eläimet saa kärsiä. Poissa silmistä = poissa mielestä. Vittu että vihaan tota sanontaa ja kuinka se pitää paikkaansa.

NO HEHHEH mikä avautuminen meigäl, lollis :--------------DD

ninja kirjoitti...

"Se, kun kävelen oven ohitse, ja neuletakkini hiha tai helma tarttuu kahvaan kiinni - tunnen ärsyttävän nykäisyn ja olen jumissa."
Siis voi saaaaaaatana, ihan oikeesti tää on yks maailman ärsyttävimmistä asioista! Just tänään kiirehdin omasta huoneesta avaamaan ovikelloa ja TADAA -enköhän jääny ovenkahvaan kiinni. Päästin kyllä parit ärräpäät äänekkäästi ulos pikkuisesta suustani.

Naurahdin myös tälle postauksen otsikolle :-D Mutta hyvä biisi! :)

AnsQ kirjoitti...

Joo rupes kyllä ärsyttämään toden teolla noi jutut!
Ei mutta kivis postaus tämä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Olet ihana, symppis ja moneen kohtaan kyllä samastuin -ennen kaikkea nuo ärsytyksenkohteet: saamattomat ihmiset, kerskakulutus, kaikki tuo paskaruoka mitä porukka naamansa lappaa, lihan tehotuottaminen suurimpana vihastuksena kuten ensimmäisellä anonyymilläkin... voi argh

juuli kirjoitti...

minun täytyy tunnustaa olevani hyvin laiska (tyhmä) ja saamaton, ihan zen cafén mukaan... omatunto oikein pisti kun kuvailit raivostuttavaa passiivisuutta, kun ihmiset hukkaavat elämänsä istuen sohvalla dataamassa/katsomassa roskasarjoja.. olen juuri tuollainen ! en saa ikinä mitään aikaiseksi jos ei ole "pakollisia menoja" jotka saisivat nousemaan väkisin ylös ja lähtemään ulos. tämä on kyllä asia jossa minun täytyy kehittää itseäni. häpeäntunne painaa muuten syvästi ja hukun saamattomuuteni syövereihin entistä pahemmin.

t. saamaton kamusi juuli, tälläkin hetkellä facebookissa ja blogeja luesksimassa.

Veera kirjoitti...

Mielettömän kiva postuas! Rakastan kirjoitustyyliäsi, olet aivan huippu!

Miina kirjoitti...

Yhyhyy Linda mun on pakko tunnustaa sulle että heitin just ruokaa pois. Häpeällistä! Mutta voin selittää:

En oo pitkään aikaan maistanut talkkunaa, ja mulla oli kamala nälkä ja ajattelin että ehkä nykyään tykkään siitä. Ja onhan se terveellistä( 3 ruokalusikallisessa 26% päivän kuitutarpeesta tjtn...). Sitten sitä mössöä yhtäkkiä tulikin mun kulhoon hirmuinen määrä ja menin paniikkiin ja yritin uskotella itselleni että se on ihan ok:ta, että mä selviän siitä, mutta yäk se on PAHAA! Sitten heitin sen lopun pois. Nyt en kehtaa enää saarnata kellekään ruuan pois heittämisestä. Möö.

Anonyymi kirjoitti...

miksi pitää lukea lehdestä niitä palstoja joissa tietää jo valmiiksi että siellä on jotai valitusjuttuja vaan..

Anonyymi kirjoitti...

heeei, kuka elämänkumppani? ;)

nelly kirjoitti...

oot iha höpissssss:-D:-D ihana toi viimine kuva muute!1 Itse en osaa kiipeillä koska mulla on armottoman huono tasapaino, mutta yritys on kova. Katolla on nimittäin liian kivaa. Ja mahottoman mahetsut sanat on kivsuiiii, väännän aina ite kaikkii omia termejä joilleki jutuille hoho

Anonyymi kirjoitti...

iih elämän kumppari, sekö jonka kaa oot kihlois ku sul o se käärme kihla sormuski? :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, mäkin inhoan jäädä kiinni ovenkahvoihin (well who doesn't) ja mulle käy niin liian usein. Noi muutaman pesukerran vaatteet ja kertakäyttöiset elektroniset vekottimet on ihan turhia.

Myöskin tuo ajatuksissa oleminen, rumat ilmeet, kiipeilyvietti ja ihmisten tarkkailu + toisten keskustelujen kuuntelu ja niistä juoruilu kuulostaa hyvin tutuilta.

Itseasiassa toi käsien heikotus ja nauraminen kiellettyä tehdessä on kanssa vähän sama. Tai no mulla tärisee kyllä jalatkin toisinaan tai sitten tulen muutenvain pahoinvoitiseksi. Näyttäisi varmasti huvittavalta, jossei sitä yrittäisi piilottaa :D luulin vielä joskus olevani huvä valehtelija ynnä muuta.

Jotain samaa ilmeisesti löytyi siis.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä teksti!!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä teksti!!

Milja kirjoitti...

OOoooo <3

ps. määääki haluun larpppaaa

iina kirjoitti...

en ole myöskään tavannut ketään joka osaisi tehdä rumempia ilmeitä kuin minä, siis niitä naamoja löytyy loputtomiin ja toinen toistaan kauhistuttavampia! ja olen myös kuullut että taitoni on suoranainen lahja ja olen kyllä samaa mieltä, onhan se sinänsä aika siistiä katsella kun toisia ihan puistattaa ja kylmät väreet kulkee selkää pitkin kun ilmeilen, sillon tulee sellanen fiilis että onnistuin.
ja jään myös aika usein hihoista kiinni jokapaikkaan mutta ala-asteella jäin aina naulakkoon roikkumaan haalarin hupusta ja opettajat joutuivat aina nosteleen mua sieltä roikkumasta. joskus saatoin roikkua puolisenkin tuntia haalarin hupusta mutta ei se edes kauheesti haitannu, se oli ihan jännää välillä katsella ohi kulkevien lasten ilmeitä kun siinä seinällä roikuin. tää ei kyllä nyt varsinaisesti mihinkään liittynyt.

Anonyymi kirjoitti...

otsikko ei oo ees hauska btw -.-

Rue kirjoitti...

vitsi mä tykkään ihan sikana sun tyylistä kirjottaa, ja muutenki aivan mahtava postaus! :--)

Linda kirjoitti...

Anonyymi, kivvaa että joku ajattelee samalla tapaa, luulin tätä postausta kirjoittaessani saavani haukkuja nipottamisesta, mutta niin ei käynytkään sitten - maailmassa on niin paljon turhuutta!

Ninja, se on niiin tulistuttavan ärsyttävää - kerran vihapäissäni en halunnut luovuttaa kahvalle, ja nykäisin neuletakkiini reiän, ihan vain todistellakseni, että minua eivät ovet eivätkä kahvatkaan estele, tästä on tosin jo vuosia.

Ansq, voi ei, sain muutkin tulistumaan :--- D mutta kiva jos tykkäsit postauksesta!

Anonyymi, kiitoksia, olipa kivasti sanottu! :- ) hauskaa, että löytyy muitakin, joilla on samoja ajatuksia!

Juuli, et ehkä aivan kummiskaan ole tyyppiä, mitä kuvailin. Muistaakseni käyt töissä, luet ja opiskelet vaativiin pääsykokeisiin, harrastat liikuntaa ja omaat sosiaalisen elämän - laiskottelu on siinä sivussa varsin sallittua! :- D

Veera, oi kiitos paljon! Tosi kiva kuulla! c:

Miina, virheistä oppii ja kokemus karttuu Pikku G:tä lainaten.......... Älä huoli, tuollaista sattuu toisinaan, tapaus oli aika äärilaitaa - jatkossa voit syödä talkkunaa banaani-puolukkamössön kanssa, se on hyvää.

Anonyymi, siihen voi johtaa monikin asianhaara: a.) Luen kunnollista yleisönosastoa etsien, josko jokin fiksu olisi kirjoittanu itseäni koskettavan/innostavan mielipiteen, ja samalla hairahdan sivusilmällä katsomaan palstan oikeaa laitaa, missä ne teksiviestit ovat. Tämä on puoliksi tietoista. B.) Irinaa lainaten saatan olla "masokistimielipuoli", eli tahallaan uhmaillen katson mokomat, ihan vain saadakseni syyn puhista.

Anonyymi, elämänkumppani on merkittävä ja mystinen henkilö, jonka olen tuntenut jo melkeinpä 15 vuotta, ja täten haluaisin suhteesemme lisää vakautta!

Nelly, hihiii kiittis :- ) mahottoman mahetsut sanat kolahtavat ja kovaa, aina kun jokin muukin niitä käyttää, niin innostun vahvasti! c:

Anonyymi, onkohan kyseessä se ufo tonttu vai kuka lie on se elämän kumppani kun on käärme kihla sormuskin hankittu ja ties vaikka kuuma ilma pallo ajelu hää päivänä?
Ehkä se on vain data mörkö.

Anonyymi, oho olipas paljon samoja kohtia, jännää! Annan rajatonta rispektiä rumista ilmeistä, mä olen itse siis todella ruma niitä tehdessäni, muita kuulema etoo naamani, ja se on ihan kiva kuulla! Ehkä järkkään tänne blogiin haasteen, jossa pitää lähettää ruma ilme -kuva itsestänsä. Käsien heikotus on myös omalaatuinen ilmiö - ei ikinä kannata tehdä mitään kepposta, johon liittyy kiinteästi käsin käyttäminen, erityisesti napakka puristusote on hyvin hankala toteuttaa!!

Anonyymi, tattista! c:

Milja, <3 slurps! Sie ehdottomasti mukaan larppiin, laitetaan sulle sellainen rooli, missä voit hyödyntää koreografioitasi ;- )

Iina, mullekin tulee rumista ilmeistä varsin hyvä mieli, että kun on onnistunut muita säväyttämään, niin mikäs sen kivempaa. Moni käskee kyllä jo lopettamaan alta aikayksikön............. Tuo huppu-tarina kuulosti aika eeppiseltä, mulle ei ole vastaavanlaista ole sattunut, lähinnä näitä hiha-kömmähdyksiä :- D

Anonyymi, ei ookkaa btw ääks x)

Rue, hei tosi mainiota ja piristävää kuulla, kiitoksia :- )

Anonyymi kirjoitti...

oliko haikeeta lopettaa lukio???

Linda kirjoitti...

Anonyymi, eipä oikein, viimeinen vuosi oli stressintäyteinen, tokavikana vuonna lähinnä vitutti, eli lukion loppua odotettiin meilläpäin kovastikin :- D jälkeenpäin toisinaan tekee mieli mennä kurkkimaan koululle, kun kaikki on vielä lähimuistissa, mutta ikäväksi sitä en kumminkaan laske. Ajatus opiskelusta maistuu päiväpäivältä paremmalta, mutta jossain muualla sitten!

Laura kirjoitti...

MITÄ!!! En olekaan ainoa joka ei osaa päättää asioista? Mulle tulee usein kauhea paniikki kun kaikki hoputtaa että valitseppa nyt mitä suklaata haluat ja mä vaan seison karkkihyllyn edessä päättämässä. Ja sit jos pitää päättää jotain isompaa. Huhuh. Mikä samaistuminen!

Linda kirjoitti...

Laura, et ole yksin! Päättämättömyys on yksi suurimmista ongelmistani. Kaikki tuntuu nollautuvan päässä juuri sillä hetkellä, kun päätös pitäisi tehdä. Huh!! D--:

Anonyymi kirjoitti...

MIKSETTE PÄIVITÄ BLOGIA ONKO TEILLÄ MUKA MUUTA TEKEMISTÄ KUIN BLOGIN PÄIVITTÄMINEN VAI EIKÖ TEIN ELÄMÄSSÄ TAPAHDU MITÄÄN MISTÄ PÄIVITTÄÄ BLOGIA

terveisin: oonko-kommentti-neitsyt-jos-en-oo-pitkään-aikaan-kommentoinu????? ja sitä ennenkin vaan kerran!!

Linda kirjoitti...

Hyvä anonyymi, kommenttineitsyyttänne en osaa arvioida, mutta jonkinlaisen vastauksen toiseen esittämääsi kysymykseen voin antaa: me_ollaan_aina_töissä_eli_ei_melkein_mihinkään_muuhun_aikaaa!!!! Möh haluaisin kyllä päivitellä, mutta eka mun ainakin täytyy saada jonkinmoinen idea tai innostus mistä kirjoittaa tai mitä kuvata - pari jälkimmäiseen liittyvää onkin, mutta kaikki tuntuu toimivan paremmin kesällä! Juuhelin pitäisi päivitellä, sillä on idis, mutta siltä amatööriltä puuttuu kuvanmuokkausohjelma tällä haavaaa.................. Miinallakin oli jotain ajatusta mahdollisenn postaukseen, eli patistanpa kaverit asialle, ehkä tännekin saadaan suollettua jonkinlaista shettiä!!!!

t. Working class hero_91

noray kirjoitti...

moi mistä toi sun takki kolmannessa kuvassa on, se on aikas kiva nimittäin:--)

Linda kirjoitti...

Noray, se on H&M:sta :-- )

Tim Kiukas 18 kirjoitti...

Tosi tyylikäs blogi ja tykkään kuvista paljon! ja kiva tyyli ;)

http://timphoto.blogspot.com/

Linda kirjoitti...

Tim, voi että, tosi kiva kuulla! Kiitoksia paljon :-- )

minja kirjoitti...

tiesikkö että cu tarkoittaa kakkaa portugaliksi! eli oikeestaan teillä on achakakkakakkajengi -mahtavan omaleimaista ja eksoottistaoot muuten superhyperüberkaunis ja lahjakas kirjoittaja. samaistun sinuun! heh HEH. oli muuten kiva postaus ja kivoja kuvia. vaikutatte mukavilta olennoilta.

Linda kirjoitti...

Minja, kiitoksia kaikista mieltä lämmittävistä sanoista! :--- )
Ha tuo cu-sanan merkitys on meille kaikille aivan uusi juttu, mutta mä ainakin olen henk.koht. innoissani! Pitää varmaaankin hyödyntää sen symboliikkaa seuraavassa bannerissa, hahaa. Eikä kukaan saa enää tulla valittamaan blogin sisältöä, sillä nimi on kuin varoitushuuto! :- D