12/20/2010

AI KAUHEE2

drinkk


hy

sekopää

miun_bestat

smilingg

viinivirtaa

juhe2ll

(Taas mahottoman mauttomia kuvia, minä ja Jutta juhlistamassa lakkejamme kamujen kanssa. Toinen kuva kertoo, että viintä ei pidä nauttia liikaa suuntäydeltä, muuten saattaa joutua konttamaan pakoon lavuaarin äärelle. Neljännessä kuvassa välittyy vahvasti tunnelmat. Kuudes kuva kielii sen, että hyvissä juhlissa virtaa aina viini. Kirjaimellisesti. Oli hulvatonta!)


Terve teille kaikille!

Elvytän tämän blogin henkiin tällä postauksella, kirjoittelu on jäänyt jotenkin aivan tyystin - kaikilla meillä on ollut joulun alla kiireitä, pääsyinä työt sekä ylioppilasjuhlat ja niiden valmistelut.
Huomenna vietän ekaa lomapäivää ja joululomalta odotan vaikka mitä kivaa! Aion lukea vihdoinkin loppuun keskeneräisen romaanin Leijapoika, mikä on kerronnaltansa kutkuttavaa ja saa minut haluamaan matkustaa Lähi-Itään ja näkemään asioita, joista uutisissa ei kerrota. Aion hiihtää ainakin kerran, mielelläni Miinan kanssa - tai sitten tehdään suksilla retki kavereiden kanssa laavulle. Pulkkamäki on myös koettava, oivaa jännitettä toisi baarireissun jälkeinen sellainen, mutta toimii varmasti myös terästämättömänä. Haluan kuunnella miellyttävää musiikkia, kuten Dovea, Wolfmotheria ja The Smithsia. Odotan jo innolla yo-talon perinteisiä Tapanintansseja ja sitä, että saan pukea uuden, sydänkuosisen kolttuni päälle ja tanssia kuin mielipuoli - samana päivänä juhlistetaan kanssa ystävieni tupaantuliaisia parhaassa seurassa, se on ehdottomasti yksi koko loman jännimmistä jutuista. Sitten vielä ne jouluruuat: syön aika monta pulskaa viipaletta kalkkunaa, särpimenä tymäkkä sinappi, mojauksen lanttulaatikkoa, turauksen porkkanalaatikkoa, kukkupäisen kauhallisen rosollia sekä aimo lohkon munajuustoa. Lihaliemestä en erityisemmin pidä, joten sitä en ota edes loraustakaan. Antiemien aiheuttama ähkykään ei ole pahasta: voin siirtyä ensimmäiseksi listaamaani aktiviteettiin - lukemiseen, tosin mahan päältä! Makuuasennossa kellikkä toimii kivana kirjatelineenä. Voi vinkata kaverillekin!

Mitäpä te aiotte tehdä? :- )

Linda

11 kommenttia:

Milja kirjoitti...

<3

Ida kirjoitti...

<3<3<3< 3333 minä rakastan tätä postausta!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

kiva bileblogi tästäki syntyny (Y)

jutu kirjoitti...

sie oot aika ihuna mut se lihaliemi ei miunkaa mielest!! <3_<3

miinubbi kirjoitti...

mehän mennään hiihtämään MONTA kertaa ja tehdään kivoja retkiä kanssa!!!!!

nelly kirjoitti...

hhahahaha mahtavaa :------D

sara kirjoitti...

ihanalinda:'---) ois jo aatto ja heti perään tapaninpäivä!

juuli kirjoitti...

ihanata ihanata, konttauskuva rocks !!! minä en keksi mitään päällepantavaa tapsupäiväksi apuva.

Linda kirjoitti...

Iituli ja Miljuri, Lowee teilleki waa takasi <3_<3

Anonyymi, rankat työt vaativat rankat huvit!!! Luehan tekstit, ne eivät yleensä kuulu kategoriaan 'bileet'.

Jutu, sama juttu!!!!

Miinubbi, juuh muttei tänään sitten hiihettykkää hui oltaisiin kuoltu jos oltas.............

Nelly, hehehee jooo ::: D

Sara, hih niimpäs! Kaikke me tunnutaan oottavan Tapsaa melki enemmän kuin itse aattoa! :---- D

Juuli, se on niin mahtsu, että! Ihanaa, että se onnistuttiin ikuistamaan - alkaa aina naurattaa, kun nään mun pullahtavat ja pakkomielteiset silmät ja noi posket. Tapaninpäivänä pittee olla jokin kiva kolttu, vaikkis vähän vanhanaikainenkin!! Tai sitten olen tylsä, vanhojen aikojen romantisoija! c:

tsubu kirjoitti...

Millaiset paperit rykäisit :)? Entä minne aiot hakea?

Linda kirjoitti...

Tsubu, paperit ovat ihan hyvät - tulevaisuuus ammottaa edessä, verbi paljastanee kaiken suunnitelmien keskeneräisyydestä. Tällä hetkelle käyn töissä, mutta on toki mielessä eri aloja mitä opiskella! :- )
Mm. ravitsemus, jonkinmoiset liikunta-alat sekä suomen kieli kiinnostavat.