3/18/2010

yo yo - eli vähän niinku jou ja yo-kirjoitukset

llluuurit

oukkiii


meenheikox

räppiionjatuleeyeah
Oltiin parisen kaverin kanssa katolla kuvailemassa viime viikolla. Mä ainakin tunnen kevään tulon vahvasti: noin viikko sitten haistoin kevään, joka ui suoraan sisään sieraimiini. (voin piirtää siitä havainnollistavan kuvan), ja tämän lisäksi enää ei vituta niin rankasti, mikä on hieno asia. Saatan vielä palata vielä entiselleni - parisen vuotta sitten olin tunnettu leveästi hymystäni, tänä vuonna olin lähinnä kyrvästä, joka kasvoi mun otsassani. Ehkei mulle tarvitse tehdä mitään amputaatiota, taidan palata ihan ennalleni - kevätaurinko ja kirjoituksista selviäminen ovat siihen varmasti suuret vaikuttajat. Jes!

Linda

8 kommenttia:

Lolli kirjoitti...

Mites on muuten kirjotukset menny? Mitä kirjotat/oot kirjottanu syksyllä? Entä miten on menny? Entäs noilla muilla tytskyillä?
Ite syksyllä kirjotin jo bilsan ja ruotsin, kummastakin tuli hyvin positiivinen ylläri E. Nyt on jo äikkä ja enkku done, vielä pitkä matikka häämöttelee keskiviikkona.

Stubasi kirjoitti...

kevät on paras, tosi en ymmärrä mitä noi parissa tunnissa sataneet 15cm lunta tekevät maassa, juuri kun ne oli ehtinyt sulaa teiltä!! mutta ei se mitään, silti menee ihan ok.

ps. stuba riemuitsee waimon kroonisen hc-vitutuksen poistumisesta!!!! sun otsakin on kivempi ilman killuttimia

Anonyymi kirjoitti...

että mä rakastan sun huumoria ! pikkupiristys illalle

stuba kirjoitti...

ohi syyskuun läpi repaleisen lokakuun kaipuun kaljakori kilisee rai rai/helmi heeelmi terv.sun beibi(nolo, oot ite bissalla, ana, eli a-sexual seduction)

oona ja henna kirjoitti...

Ompa ihania kuvia ! :---) ♥

Anonyymi kirjoitti...

mitä kameroita teillä kaikilla on ? kaikki nää blogin kuvat on mielettömän upeita!

Linda kirjoitti...

Lolli, kirjotukset meni ihan helt okej - hengissä nyt ainakin ollaan, jos ei muuta. : D Muutkin ovat hengissä, kirjoittelin itse keväällä historian, saksan lyhenä ja äikän, kaikkia meitä yhdisti äikkä. Helpottaavaa kun kaikki ovat ohitse!

Stuba, i'm not deadd!! Otsa on jees, kiiltää vaan enemmän mut iha ok

Anonyymi, voi että, hauska kuulla, mua on yleensä moitittu mauttomista jutuista : D

Stuba, vittuku sitä ei ollut Saluunassa....

Oona ja Henna, kiitoksia! :- )

Linda

Linda kirjoitti...

Anonyymi, kiitoksia! c: Mulla on Canon EOS 450 D, muillakin on Canonit, oiskohan 500 D TAI 400 D? Ihan perusjärkkärit mutta fungerar ju bra!

Linda