3/15/2010

crush a bit, little bit, roll it up, take a hit

kuuppapylly

miinu

angsti

häkkirappii

maputoan

Oltiin viikonloppuna valokuvailemassa Miinan ja Lindan kanssa meidän kellarissa, pirun rouhee kuvausympäristö täytyy sanoa.....
Koulun eteen pitäisi kauheasti tehdä töitä, tai siis lähinnä kirjoitusten, mikä laiskalle ja saamattomalle luonteelleni tuntuu mahdottomalta. Noh, ei tätä kauaa enää kestä ja sitten LOMA...... how cool.

10 kommenttia:

môme kirjoitti...

hienoja kuvia on!

Irina kirjoitti...

tykkään otsikosta:D

Anonyymi kirjoitti...

Onko teillä kolmella minkälaisia kesäsuunnitelmia?

wnwa kirjoitti...

vittu mikä otsikko hahaha LOL

Milja/Vendeta kirjoitti...

KUUMIA KISSOJA!

Anonyymi kirjoitti...

wow

Aino kirjoitti...

toi hapsuliivi on ihana!

Anonyymi kirjoitti...

hienoja kuvia, mut mun silmään pisti tummasilmämeikki+tummat huulet yhdistelmä. Ehkä joidenkin mielestä toi sopii, mut mä oon niin boheemi että mun mielestä toi viimene tyttö ois (entistä) nätimpi vaaleilla huulilla ;)

Jutta kirjoitti...

anonyymi, kuvien oli tarkoituskin olla jokseenkin övereitä, meikit tehty sen mukaisesti (eikä meikkejä tehdessä ajateltu kaunistautumista, vaan lähinnä muokkautumista kuviin sopiviksi -tarkoituksenamme ei ole näyttää mahdollisimman hemaisevilta, vaan ottaa hienoja valokuvia). ja vaikka itsekin todellisuudessa olen erittäin luonnollisen meikin ystävä, kuvissa tämä musta, paksu eyeliner-rajaus + kirkkaan punaiset huulet toimivat oikein hyvin, varsinkin tässä yhteydessä! : ---)

anni kirjoitti...

kivoja kuvia :)