2/21/2010

Real stereo love

En ole kirjoittanut pitkään aikaan, sillä olen kärsinyt hc-vitutuksesta ja inspiraation puutteesta. Nyt kuuntelen Stereo love -nimistä kappaltetta, jonka haitarin vonkutuksiin olen hyvin ihastunut. Haluaisin vain kuunnella tätä kappaletta ja olla rannalla järjestettävissä juhlissa, joissa aurinko laskisi maalaten taivaanrannan väreillänsä. Tanssisin, ja maa olisi taivas, taivas maa - horisontista en selvää saa. Tanssisin vain ja näyttäisin onnelliselta laamalta, joka voisi kuolla onnellisuuteen - jos siis sellainen diagnoosi olisi olemassa. Ja jos kuolisin, niin hautajaisissani soisi Stereo love ja minun hauta-arkkuni olisi laaman mallinen. Kaikki vieraat tanssisivat kuin transsissa, koettaen käsin kahmia sulosäveliä ilmasta. Voisin vain kuvitella sukulaistätieni tanssivan hurmosilmeet naamallansa sukulaistytön ennenaikaista kuolemaa. Hautajaiseni yhdistäisi sukupolvet, ja asiat, jotka ennen ovat jäänet sanomatta, sanottaisiin. Miespolvien välinen kuilu pienenisi. Itse asiassa siinä hauta-arkussa olisi soittorasia, joka soittaisi Stereo lovea ikuisesti. Aina. Kun menisi myöhemmin Kalevankankaan hautausmaalle ja painaisi korvan maahan erään vaahteran alla, voisi yhä kuulla haikeat haitarin sävelet vaimeana. Hautajaiseni olisivat omalla tapaa hyvin onnellinen tapahtuma.
Ja kaunis. Erityisesti se arkku.
Hienompaa loppua en voisi itselleni kuvitella.

Tässä kuitenkin kuvia eiliseltä päivältä:


- Linda

34 kommenttia:

Irina kirjoitti...

luin "oon kärsiny hi-viruksesta" ja säikähdin:D

Claudia kirjoitti...

Ihanat aurinkolasit !

ellybo kirjoitti...

niin makeet noi aurinkolasit :--D

Anonyymi kirjoitti...

Booooring

Anonyymi kirjoitti...

Kirjotat hyvin!

oona ja henna kirjoitti...

Kui söpöt aurinkolasit!

Anonyymi kirjoitti...

ihan kiva teksti mut pysyisit vaa sellases normissa.. hassuja kuvia!:D

Anonyymi kirjoitti...

Musta taas tää vaikuttaa ihan väkisin väänetyltä tekstiltä aina :D kun ei elämässä tapahdu mitään, nii pitää kirjottaa jostain biisistä muutama rivi paskaa? Kuvat on ihania kyllä <3

Jutta kirjoitti...

Hyvät mielikuvituksettomat hapannaamat, meidän blogimme ei ole tarkoitus olla "sellainen normi", jossa on "sellaisia normeja tekstejä" ja ui ootpa kaunis kun poseeraat huulet mutrulla sun uus ginanviskoosirytky päällä-kuvia, ei todellakaan. Siksipä blogissamme ei näy eikä tule näkymään väkisin väännettyjä tekstejä (joita mielestäni edustaa jokapäiväinen turha lörinä siitä, kuinka tänään olin kikken kanssa syömässä salaattia ja ostin tämän ja tämän, eivät suinkaan taitavasti ja oivaltavasti kirjoitetut tekstit, mistä erityisesti Lindan kirjoitustaidon ansiosta saamme nauttia), joten armaat hapannaamat, olkaa hyvä ja siirtykää lukemaan muita blogeja jos luovuus ja mielikuvituksellisuus käy liian raskaaksi, teette itsellenne palveluksen.

Minna kirjoitti...

mitä täällä nyt inistään:D musta toi toi teksti oli just huippu!

Ida kirjoitti...

Toi Linda vaikuttaa vähän oudolta... Onko se Haiharan ala-asteella vai muistanko väärin!?!?

noora kirjoitti...

oot esim. huippu

Linda kirjoitti...

Irtina, ei sentään! : D

Claudia, kiitoksia!

Ellybo, kiitoksia!

Anonyymi, kirjoittelen mitä mieleen juolahta: toisinaan faabeleita, toisinaan räbää. Normi on vieras käsite mulle : D

Anonyymi, mä taas itse tykkään kirjoitella päättömiä tarinoita ja vastaavasti myös lukea sellaisia. Väkisinväännetystä en kyllä tiedä, sillä pidän tekstejäni suht ainutlaatuisina ja itseäni suht mielikuvitusrikkaanaa henkilönä. Sanomaa tai järkeä niissä ei enneminkään ole, jotkut tykkää jotkut ei : D

Minna, kiitoksia!

Ida, eikun Harjun-taustan, ekkö tienny muka??

Noora, heh kiittis : D

Linda

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista.

Ida kirjoitti...

http://i48.tinypic.com/bf2rrc.jpg

löysin catwalkkuvan (tuleeks toi väliviivalla......) joka kiinnostaa teitäki vaikka yleensä ootte että EVVK mut U KNOW tää iskee?!?!

miina kirjoitti...

ISKI MINUT !

Anonyymi kirjoitti...

soisin jokaisen seuraamani bloggaajan kärsivän useamminkin inspiraationpuutteesta jos se johtaisi muillakin kuin sinulla näin antoisaan tekstinpätkään. kiitän.

Anonyymi kirjoitti...

Tekotaiteellista pashaa.

miina kirjoitti...

Anonyymi1: niinpä!

Anonyymi2: voi voi, lukisitpa Lindan runoja, hahahahahahaa =)

Ida kirjoitti...

Ei hitsi juuhel, pirun siisti banneri!! Tosi ok idis:-D! *ylpee kamustaan*

Anonyymi kirjoitti...

Blogin taso laskee ja laskee :( Onneksi Ipu sentään tajusi vaihtaa osoitetta :)<3

Juuli kirjoitti...

haha vähä hieno banneri :D

Linda kirjoitti...

ÄÄÄ siis mikä vittu meidän lukijoitA vaivaa? : DD blogin tasohan on koko ajan pysynyt samanlaisena: satunnaisesti pippalokuvia, satunnasesti hassuja tekstejä, satunnaisesti muita juttuja. Ja heh tekotaiteelliseksi en kyllä sanoisi; tekstihän oli humoristinen sanaleikki, ja vielä hieman ironinen sellainen. Mitäs ihmettä. Olisiko tekstit, joissa kirjoittelen kotiuttaneeni söpöjä ginayksilöitä parempi? Tai jotyain ihunia lähikuvia bEn&jerry's jäätelöpurnukaista, salaattiannoksista, muotilehtien kansisita ymss laadun tae? Ich frage nur

Anonyymi kirjoitti...

VÄHÄC HIANO BANNERI!!!

Ani kirjoitti...

Kirjoitat tosi hyvin ja noi kuvat oli ihania. :) (Rakastuin noihin aurinkolaseihin) Ja se on just parasta ettei tää tiedän blogi oo sellainen "normiblogi".

Kinja kirjoitti...

hahah, oot ihana ! :D

iida kirjoitti...

ihana banneri!!

Anonyymi kirjoitti...

ei hiitsi miten siisti toi tekstis! :D mitä vittua nää jotkut täällä valittaa tekotaiteellisesta yms.!?

hellou kirjoitti...

"Olisiko tekstit, joissa kirjoittelen kotiuttaneeni söpöjä ginayksilöitä parempi? Tai jotyain ihunia lähikuvia bEn&jerry's jäätelöpurnukaista, salaattiannoksista, muotilehtien kansisita ymss laadun tae?"

yhdellä lukijalla on vielä järki päässään ja osaa arvostaa nimenomaan noiden piirteiden puutetta <3

Anonyymi kirjoitti...

tää blogi on aivan paras :>

Anonyymi kirjoitti...

loistoteksti!

grr kirjoitti...

ärrrhh en voi sietää bloginne lukijoita (itsehän olen STALKKERI, eli just kiva). pysyis suosiolla emmiensä ja jenniensä blogeissa, huAH.

elya kirjoitti...

tää blogi on parhautta

Jutta kirjoitti...

grr, en määkään! :: D hahah, näinpä, en ymmärrä miten kauan nämä mielikuvituksettomat inisijät jaksaa roikkua lukemassa tätä -eihän tämä ole eikä koskaan tule olemaankaan millään tasolla normi mä&mun ginan rääsyt-blogi, vaan juurikin meidän omanlainen blogi joka sisältää meidän ottamia valokuvia, kivoja tekstejä ym! : D
No, se lohduttaa että kyllä meidän blogia näköjään edes muutama kiva ja saman henkinenkin lukee, jee! ; D