2/19/2010

365 days with Ida

Ilmoitusluontoista asiaa!

meitsi

Siirryn bloggailemaan yksikseni uuteen osoitteeseen, tänne. Tämä blogi ei ole tuntunut "omalta", eikä aina niin itseni näköiseltäkään, joten uskon oman blogin olevan paras vaihtoehto. Muu ihana ashacucu-jengi jatkaa täällä, mutta mun juttuja voitte seurata uudesta osoitteesta tästä päivästä lähtien :--)

Ashacucu-blogin sähköposti tulee muuttumaan lähiaikoina ja banneri vaihtumaan, nykyinen on korvaamassa edellistä, kunnes tytöt tekevät uuden, itsensä näköisen bannerin tilalle. Katsotaan mitä tytöt tekevät mun vanhoille postauksille, voi olla että ne jäävät, tai sitten lähtevät.


As one door closes, another door opens

- Ida

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tappelu, tappelu, luuta ja verta !!

Anonyymi kirjoitti...

oho oho tulix teille riitaaa

Ida kirjoitti...

JOOO, big fight niinku! Linda varasti mun lempi huuli kiillon ja tursotti sen tyhjäks ja Jutta julkas musta kuvan missä mun silmiä ei ollu muokattu _yhtää_, kui noloo!??!:::/ ja Miinan kaa oli kans iso riita ku se lainas mun kenkiä ja ne meni tuusan nuuskaks...... että varmaan tajuut että se on over nyt!!!!

Linda kirjoitti...

Mie lainasin idan farkku reppua jossa on perhosii ja sie oli ihana anytimen huuligloss nii laitoin sitä sitte wähä liikaa ja si se waan loppu. No ida suuttu ihan sikana ja vaikka lupasin lainaa sille mun lime luomivärii (maybelinen kuva blogis joskus;))nii ei tullut sovintoo. No sit tuli waa tää päätös ettei olla yhes enäää ja tota noin sit tuli vaan tää päätös että tää blogi päätti loppua idan osalta ja niinku olla kolmisin enkä muuten palauta sitä reppuu idalle ikuna takasi totanoin ja toisto kuuluu retorisiin keinoihin eli oon vaan uskottava mutta ida ei hih :)

Limppu

ninni kirjoitti...

Hyi että säikähin, kun luin otsikon ja vähän aikaa.. sittenkuitenki ida jatkaa muualla<123 luojan kiitos.