12/20/2012

Wintertime sadness eli talviaikainen kurimus HÖH

kesääää
KESÄ
MAINA2

Vähäiset kuvalliset rippeet viime kesältä; kameraa tuli käytettyä ehkäpä vain noin neljä erillistä kertaa, instagram-kuvia ei tietenkään lasketa. Juuri nyt haaveilen eniten karkumatkasta arjen keskeltä. Haluaisin olla jossain todella lämpimässä, herätä aamulla auringonvaloon, juosta aamuinen virkistyslenkki rantaviivaa pitkin, syödä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, olla ulkona tarpeeksi, niin että tummasilmäisestä harmaamöröstä muuttuu vitaalinen ja hyvinvoivan näköinen yksilö, käyttää uutta farkkupusakkaa huoletta ilman vilustumisvaaraa, melskata meressä juosten aaltoja päin - onhan näitä............... Haaveillaan Miinan kanssa mauttomasta rantalomasta, mitä pitää tietenkin dokumentoida klassiselle turistityylille uskollisena hah. Onko kellään suosituksia tai omia kokemuksia edullisista ja lämpimistä kohteista ajanjaksolle tammikuun puoliväli-helmikuu? Kaikki vinkit tervetulleita!!! Kyseessä ei ole mikään kultturelli reissu, joten mauttomammatkin kohteet kelpaa!!!!

4 kommenttia:

silpuri kirjoitti...

menkää teneriffalle siellä on lämmintä ja limsaa

Linda kirjoitti...

Silpuri, sehän meille sopii!

juuli kirjoitti...

teneriffa oli kyllä oikein jees rentoutumislomakode jos ei kanssapohjoismaalaiset häiritse ! :D me oltiin just äidin ja jurin kanssa playa de las americasissa viikko ja oli oikein tarkoituksenmukainen aivot narikkaan -rentoutumisreissu. Jos haluaa seikkailla niin teneriffalla on se tulivuori teide, sinne voi mennä katteleen! me vuokrattiin auto ja kierreltiin sillä se saari ja tulivuorta mutta kai sinne jollain muullakin pääsee jos haluaa! kaupat oli ainakin siellä americasissa veri jees, zarat bershka, stradivariukset, levi's jne jne, kauempana löytyy varmaan muitakin! :--) ja ilmeisesti just se americas on myös nuorison suosimaa jos bilettää haluaa. :--D keli oli aika passeli, reilu parikyt astetta ja semmosta puolipilvistä, vähän ku suomen kesä hyvinä päivinä! pahoittelen romaania :D

Linda kirjoitti...

Kiitti Juulio!! Aivan, tehän reisssasitte sinne, nyt muistan kun puhuit tulevasta matksasta. Teneriffaa mietittiin, sillä siellä oli Miinun mukaan hyvät maastot myös juoksemiseen tai taisi se mainita tulivuorenkin hahaa! Kelitkin kuulostaa kivalta, sillä sitä kadotettua kesää me haeskeltaisiin ja molemmat ollaan aika kovia rantamöllöttäjiä, tai ainakin meitzi!!!