10/02/2011

No vittu kiitos!!! Järkevän hyvä posse!!!

telttaonokpaikka

tellervometsänneito


ruoka-aika

hitchhikers

Jurassic Rock ja kotikutoinen leirintäalueemme, jonka itse kehitimme erääseen ryteikköön. Syötiin paljon kasvishernekeittoa, nähtiin livenä ainakin Stam1na sekä Floggin molly ja käytiin kyselemässä kaikilta siistin näköisiltä tyypeiltä (=maastohousut, suomileijona-asusteet, kalastajalakki, pyöräilylasit) että missä ne "Jori ja Villi-Kulli" esiintyvät kun ovat niin "pirun hyviä ja kyllä tykätään kuulkaas ja kovastikin". Eivät sitten olleet kuulema koko festareilla - voi harmi. Yritettiin liftata Miinan kanssa Jyväskylästä kotiinpäin, muttei saatua kyytiä kovasta yrityksestä huolimatta. Saldoksi jäi ohitse ajavan auton takapenkillä möllöttävän pulskan pikkupojan näyttämä keskisormi sekä parisen tusinaa myötätuntoista katsetta, höh. Lopuksi tyydyttiin bussiin ja matka Tampereelle taittui kivasti.
Oli kiva reissu, mutta ensi vuonna rohkenen kokeilemaan samaan aikaan järjestettäviä Flow-festareita, mitkä lienevät olevan hyvästit trangiassa lämmitettävälle rokalle sekä myös niille siistin näköisille tyypeille. Ehkä selviän kuitenkin.

Linda


5 kommenttia:

Milja kirjoitti...

Sun jurassicista lähettämä viesti oli varmasti maailman historian hienoin tekstimuotoinen tarina <3 (meillä oli sillon Flowssa morsian karkuteillä...)

sooda kirjoitti...

maailman parasta hupia on kääntää näitä tekstejä tolla google translatella,tän tekstin parasta antia oli jori and wild-cock!

Ida kirjoitti...

EI EI trangia on ihan okei Flowssakin!!!!!!!!!

Miina kirjoitti...

Kohtalokkaan näköinen tankki tuossa ekassa kuvassa (vasemmalla)

Linda kirjoitti...

Milja, millainen se viesti olikaan.................................?? Meitsi ei muista - joku pitkä satu?

Sooda, olen itsekin joskus kokeillut samaa, ja oli tosiaankin hilpeetä ha :- DD Wild-cock on aika reteä käännös!!!

Ida, hyvä homma!! Olisin viime Flowssa kääräissyt kesken Empire of the sunin keikka kunnon rokat jos olisin paikalle iljennyt.

Miina, se on mun rakkaudentankki!! Älä hauku!!!