7/20/2011

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen

ohoh
satanigatan2
jeah
ojdåå
huset

Kuvat kukkuroillaan rakkautta, antakaas kun selitän:
Ensimmäinen kuva - rakkauden harmonia. Kuvassa tanssitaan. On kivaa. On rakkautta.
Toinen kuva - minä kadulla. Rakkautta nenänpäässä, kulmakarvoissa, ehkä vähän myös alahuulessakin. Sielunvihollinen silmissä. Perin outoa.
Kolmas kuva - siellä ne sitten matkustaa. Siis jotkut. Kaunis asetelma, steinerpedakoginen värimaailma. Rakkautta unohtamatta.
Neljäs kuva - minä. Taas. Sielunvihollinen poissa. Taidan rakastaa ruotsalaisia moottoriteitä, vaikka ne saattavatkin olla kuumia.
Viides kuva - talo. Kuvassa ei tanssita. On kuitenkin kivaa. On rakkautta.

Tämä Tukholma on kiva paikka - kyllä tykkää kuulkaas. Tämän postauksen jälkeen haluaisin lähettää terveisiä kaikille lukijoille, jotka jaksatte ymmärtää. Olette tosi kivoja. Haluan lähettää myös terveisiä Ashacucu-kollegoilleni ja sanoa, että voisitteko tekin kirjoitella tänne joskus. Tekin olette ihan kivoja.

Loppuun vielä yleinen kysymys kaikille: missä te olette törmänneet rakkauteen? Miksi ja miten? Lyhyestä ja ytimekkäästä kuvailusta rajatonta rispektiä!

Linda

13 kommenttia:

Annu kirjoitti...

Onko joku sanonut sinulle, että sopisit loistavasti YleX:n juontajaksi?

Anonyymi kirjoitti...

Annu: Me tiedetään, miten Linda kirjoittaa. Ei me tiedetä, miten Linda puhuu. Ei me siis tiedetä, sopisiko Linda loistavasti radiojuontajaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia!:) Mitä sä siis tuolla Ruotsissa teet? Tai siis ilmeisesti olet pidemmän aikaa?

Anonyymi kirjoitti...

Kai oot käynyt Sommar!-klubilla? Se paikka on täynnä rakkautta. Niin ja Baba Sonic myös, vaikka paikalliset lähteet kertovat, että sinne mennään vaan jos halutaan "ligga" jonkun kanssa. Mut musa on hyvää.

Anonyymi kirjoitti...

"Anonyymi sanoi...
Annu: Me tiedetään, miten Linda kirjoittaa. Ei me tiedetä, miten Linda puhuu. Ei me siis tiedetä, sopisiko Linda loistavasti radiojuontajaksi.
20. heinäkuuta 2011 17.01"

Ääliö. Annu tarkoitti tietenkin sitä, että Linda voisi kirjoittaa kaikki juontotekstinsä sellaisen puhuvan pään puhuttavaksi. Siis samanlaisen, mikä oli jossain Maikkarin chatissa viisi vuotta sitten.

Anonyymi kirjoitti...

Jeee kiva kun postaat sieltä! Mikä Tukholmassa on nyt in? Minkälaisia tyylejä siellä näkyy paljon?

Anonyymi kirjoitti...

rakkautta on se kun aamuyön humussa kävelee kotiin ja ihastelee yöllisiä kesän tuoksuja.nenässä kutkuttaa ja korvissa soi

Anonyymi kirjoitti...

nenässä kutkuttaa ja korvissa soi :DDDDDDDDDDDDD

vide mitä pasgaa

Kinja kirjoitti...

Voi ihania kuvia :-) Tuli kamala Tukholma fiilis ikävä - se fiilis kun välittyy niin huonosti wanhojen risteilyillä sun muilla :(

lotta kirjoitti...

törmään rakkauteen ehdottomasti liian harvoin. kotona usein ja muualla joskus eli liian harvoin!

Linda kirjoitti...

Anonyymi, eräs ystäväni suositteli kerran minulle omaa ohjelmaa, jossa voisin kertoa tarinoitani tutunomaiseen, kirjakieliseen tapaani, mutta Ylex:n toimittajaksi kukaan ei ole toistaiseksi suositellut. Se olisi kyllä mahtavaa, olen ollut entisen Keskusradion suuri ihailija.

Anonyymi, aivan, olen tällainen mysteeri-make, mutta ehkä joku päivä ääneni kajahtaa radiosta.

Anonyymi, työskentelen täällä kesän
:- )

Anonyymi, en, olen ollut hyvin hardworker vain, ehkä pitänee mennä ko. klubille?

Anonyymi, sekin olisi ihanaa. Huutaisin vain risuaitaa!

Anonyymi, ha tack! Täällä on hyvin helppo huomata suurimmat tyylisuuntaukseyt, ja jopa ns. massamuoti on tuhat kertaa enemmän ajan tasalla/muodikkaampaa kuin Suomen vastaava. Must-juttuja ovat pilottilasit, Levi's 501 -farkkushortsit, valkoiset Converset + simppeli, löysä neule, maksipuolihameet ja -mekot, Swedish hasbeens -henkiset puukengät osv osv. :--- D

Anonyymi, sekin on rakkautta!

Kinja, kiitoksia :- ) sun pitää matkustaa tänne, mun ehdoton lempparikaupunki kaikista missä olen ikinä ollut! Muistan joskus pari vuotta sitten kun sattumalta törmättiin siellä hotellin aulassa, jotenkin tosi hauska sattuma!:----- D

Lotta, itse olen kokenut rakkauteen törmäämisen huomattavasti haastavammaksi Suomessa kuin Ruotsissa, täällä sitä on kaikkialla. Ainakin melkein.

Kinja kirjoitti...

Hih mäkin muistan sen! Outoa etten suomessa ikinä törmää bloggareihin :D Saako udella, että mitä työtä sä olet siellä tekemässä?

kukkiainen kirjoitti...

ihan oikeaa ihmisrakkautta on ollut n. puoli vuotta sitten, lyhyen enintään 15 sekunnin kestävän keskustelun aikana kipinät pärskyi!! koko jutun seuraava keskustelu tulee olemaan seuraavana viikonloppuna, oi sitä onnea joka silloin on :-) toinen rakkaus syntyi eräänä viime kesäisenä yönä nettikauppoja kahtelemassa ja sielä oli ne unelmien kengät, pekrekle ei ole mistään löytynyt oikean kokoisia.