6/21/2010

Jee jee

delicioussss

Olenpas ollut reissussa viime aikoina. Nyt kun olen kotona, on Linda Kalifornia-Kakeilemassa Amerikassa. Onneksi viime maanantaina meillä molemmilla oli aikaa mennä Ikeaan, jossa nautimme kasvisburritot limun kera sekä tarkkailimme ihmisiä. Oi onnea!

Kevään aikana (ennen kuin luovutin ja siirryin rehellisen työn pariin) olen useaan otteeseen rukoillut seteleiden tipahtavan taivaasta nenäni eteen Hannu Hanhen tapaan. Toivoin myös, että postilaatikkooni putoaisi kirje, jossa lukisi minun onnekkaasti voittaneen kauneuskilpailut ja perivän pankilta viisi sataa markkaa. Vähän niin kuin Monopolissa!

Ainakaan vielä en ole kauneuskilpailuita voittanut, mutta postilaatikkooni ilmestyi vähän aikaa sitten jotakin muuta mukavaa, kun tilaamani huivi saapui. Hahahaa, vielä puuttuu bikinit ja muuvit jotta olisin kuin Lady Gaga:

scarf(ace)

12 kommenttia:

Nita kirjoitti...

IIHANA toi huivi mikä sul on päässä ! :>>

jjenny kirjoitti...

Mistä tuo ihana huivi ? :)

miina kirjoitti...

Kiitti! Tykkään siitä itsekin kovin. Huusin sen huuto.netistä, samanmoisia oli myös ebayssa!

Riikka kirjoitti...

Hei Miina tiedätkö ketään joka voisi huutaa tuolla ebayssa sen samantapaisen huivin itselleni, kun itelläni ei oo mitään paypal tiliä? :) Maksaisin tietysti postimaksujen ja huivin hinnan lisäks vähän ylimääräistä.

Anonyymi kirjoitti...

kuulin huhua että olit kännissä ku käki juhannuksena................!!!

Anonyymi kirjoitti...

MMMITÄ!! Oon lukenu tätä blogia aika kauan tai ainaki silleen kuvat kattonu aina, ja nyt vasta älysin tuosta huivista et näin siut Tampereen lentoasemalla Lontoon kone ku saapu maanantaina ja siinä jonoteltiin niitä passeja siihe luukulle näyttää. Olin vähä matkaa takanas ja ihasteltiin blondeina kaverin kans et onpas nätti farkkupaita ja tuo huivi tytöllä. Kyllä ihminen voi olla jäinen.

- Elli

miina kirjoitti...

Riikka moi! Mulla ei itelläkään ole mitään PayPal-tiliä, mutta veikkaisin ettei sellasta ole kovin vaikeaa luoda. Oon sen verran laiska opetteleen mitään uusia juttuja, niin koen itelleni huuto.netin helpompana :---)

Anonyymi, en tiiä mistä oot kuullu mut en tiiä stna!!!! HAHA.

Elli moi, sen on ollut pakko olla mun kaksoisolento tjtn, mut en oo pitkään aikaan käyny Tampereen lentoasemalla. :---D

Anonyymi kirjoitti...

anonyymi, mie oon kuullu samaa .... !!!! ei ole hirveän kiva asia koska et ole olleskaan esi kuvallinen ihminen vaan känni ääliö !!!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

ps onko toi reikä tossa käsivarressa luodin reikä vai mikä?

Anonyymi kirjoitti...

nuorille ja lapsille suunnatulta blookilta odottaisi toki hieman asiallisempaa materiaalia, ja kirjoottajat voisiva tykönänsä pohtia oltiinko sitä nyt sitten juhannuksena aivan esimerkillisiä vaiko ei!!! ei ole pöydällä tanssiminen hyvä juttu saati tuo humalassa örvellys muutoinkaan!! sanonpa vaan..

miina kirjoitti...

NONO, en minä mutta muut....... =)=)=) o____O u___U :P:P:P:P

Anonyymi kirjoitti...

Saa kai sitä nyt ihminen kännnissä olla vaikka miten blogia kirjottais? Millähän lailla se on kielletty, tuskin kukaan bloggari mitään sopimusta on kirjottanu että aikoo olla hyvä esimerkki nuorille ja lapsille ja ties kelle loppuelämänsä? Ja sitä paitsi, kun Miina ei täällä ite oo maininnu tai varsinka mitenkä lesoillu et on ollu kännissä juhannuksena niin mitähän väliä sillä mahtaa olla. Huhhuh näitä ihmisiä :--D