5/19/2010

This city and the streets I've been harboring

paatsot

pappaaa


tilhet


Ottamiani kuvia Pohjois-Italian reissulta, olimme pienessä idyllisesttä kylässä, jossa oli vaikka mitä kuvattavaa, ja kesäkin oli alkanut. Nyt täällä Suomessa tuntuu jumalaiselta, kun aurinko paistaa, lehdet ovat pikkuhiljaa puhjenneet, ja eilen haistoin ensimmäistä kertaa tuomen kukkien tuoksun. Ei ole mitään ihanampaa, kuin ajaa miedon kesäisessä ilmassa lävitse Nekalan puutaloalueen kohti keskustaa ja haistella orastavan kesän vienoja tuoksuja: ne juuri puhjenneet kukkaset tai vastaavasti grillauksen kärvähdys. Ei ole myöskään mitään siistimpää, kuin ajaa kaverin kanssa yöllä kotiin samaisen alueen lävitse ja laulaa omaa pyöräilykaraokea (listalla vähintäänkin Pohjois-Karjala sekä Teuvo, maanteiden kuningas).

Linda

PS. HUUTO.NET -kohteeni sulkeutuvat pian!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Noi sun ottamat kuvat ihmisistä on kyllä vaan niin hienoja.

anniina kirjoitti...

missä päin pohjois-italiaa olitte? me oltiin perheen kanssa myös viime kesänä, comossa pääasiassa ja kierreltiin siellä, oli kyllä käymisen arvonen paikka! kivoja kuvia, varsinkin eka on mainio :-)

Elina kirjoitti...

en ymmärrä miten osaat ottaa näin upeita kuvia.

Linda kirjoitti...

Fenia, oho, kiitoksia paljon!

Anniina, oltiin Bergamon lähellä, jonkin järven lähellä - hitsi en muista tarkemmin paikan nimea, jokin pikkukylä se oli. Comossa olis kanssa jännä käydä, sitä mietittiin aluksi. Kiitoksia! :- )

Elina, voi että, kiitoksia - mä en taas ole ollut tyytyväinen vähään aikaan kuvailuuni tai inspiraatiooni hehe. :- D