3/21/2010

Sweet inspiration

animals


travis


cobrasnakee


cobra snake


jouo


mageeeeeee


animalsls

Kaikki kuvat Cobra Snakesta.

Antaa muiden lukea joihinki yo-kirjotuksiin stna, mä surffaan netissä ja katon Skinsiä ja haaveilen siitä, että kohta mun kavereilla (ja mullakin) on kirjotukset ohi ja niillä on aikaa olla mun kaa, ja haaveilen myös tulevasta Tsekin leirimatkasta ja kesästä ja kaikesta jännästä mitä me silloin tehdään. Ja cobrasnakebileistä haaveilen myös. Ja siitä, että yhtäkkiä mun tilille rapsahtaisi ylimääräiset 59 euroa, jotta pääsisin katsomaan Musea kesällä.

Sitten meen syömään mun pikkusiskon 18-vuotissynttärikakun. Jotenkin musta tuntuu, että itsekin vanhenin tänään. Nyt melkein ymmärrän, miltä äidistä tuntuu.


miina

3/18/2010

yo yo - eli vähän niinku jou ja yo-kirjoitukset

llluuurit

oukkiii


meenheikox

räppiionjatuleeyeah




Oltiin parisen kaverin kanssa katolla kuvailemassa viime viikolla. Mä ainakin tunnen kevään tulon vahvasti: noin viikko sitten haistoin kevään, joka ui suoraan sisään sieraimiini. (voin piirtää siitä havainnollistavan kuvan), ja tämän lisäksi enää ei vituta niin rankasti, mikä on hieno asia. Saatan vielä palata vielä entiselleni - parisen vuotta sitten olin tunnettu leveästi hymystäni, tänä vuonna olin lähinnä kyrvästä, joka kasvoi mun otsassani. Ehkei mulle tarvitse tehdä mitään amputaatiota, taidan palata ihan ennalleni - kevätaurinko ja kirjoituksista selviäminen ovat siihen varmasti suuret vaikuttajat. Jes!

Linda

3/15/2010

crush a bit, little bit, roll it up, take a hit

kuuppa



pylly

miinu

angsti

häkki



rappii

maputoan

Oltiin viikonloppuna valokuvailemassa Miinan ja Lindan kanssa meidän kellarissa, pirun rouhee kuvausympäristö täytyy sanoa.....
Koulun eteen pitäisi kauheasti tehdä töitä, tai siis lähinnä kirjoitusten, mikä laiskalle ja saamattomalle luonteelleni tuntuu mahdottomalta. Noh, ei tätä kauaa enää kestä ja sitten LOMA...... how cool.

3/11/2010

I'm not deadd

- Vuosipostauksen jatkoa:

mieeewanopsigå0


kuumispallo



leuppä



JOHTAVAAA


besserals




sharppen


lapsetyksin





- Kesä, joka oli kiva
- Rakastuin Levi's-farkkushortseihin
- Kävin Tukholmassa, näin Bunny Wailersin, kuumailmapallo Grönä Lundin yllä
- Hallitsin Lehmixejä vuorokauden ajan, ei kuitenkaan ollut virallinen kesätyöni
- Kuvailin Jutan ja Miinan kanssa, Ida oli usein töissä, höh
- Syksyllä vispiläkauppaa yhden ihanan YTL:n kanssa, siitä ei valitettavasti kuvaa
- Onnistunut matka Kuubaan, lapsia rantabulevardilla leikkimässä, Havannan edustan merimaisema

Hyvä vuosi se oli!

Linda

3/04/2010

3/01/2010

Niin että haluisin

kollaasiaahhhh copy copy

(HA HA juuri tuon "musta oversize neuletak":n haluaisin. Tein kollaasin ekaa kertaa, mutta sehän on kiva että kaikki yrittää......)

En oo ikinä ollu näin iloinen vesisateesta ja loskasta. Sehän melkein tarkoittaa, että pian saan pukea tuon valkoisen playsuitin (minkä eka vaan tilaan American Apparelilta) ja pyöräillä rannalle ja ottaa kivoja kuvia kamujen kaa. Siis sitten kolmen kuukauden päästä, kun nuo lumet sulaa. Ja kun mulla on nuo vaatteet mun kaapissa (eli jos mun lompakko olisi vähän lihavampi).

Mulla on nyt kylläkin vähän huono omatunto, koska mun mielestä ylioppilaskirjoituksiin lukemisen sijaan parempaa ajanvietettä on esim istua tässä ja katsoa koneelta kesäkuvia ja kuunnella MGMT:tä. Kun nostan katseeni, saksan kielioppikirja ja yo-vihot mulkoilee mua.
Joo, nyt otan itseäni niskasta kiinni.




...mutta eka vähän MGMT:tä!




-miina